Sayfa 739/1001 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,905 - 5,912 arası.

Konu: Viop-XX

Diğer yandan ABD de corona vaka sayısı artıyor.
    Ben artık piyasalarda ne olacak bilmiyorum.
    Nakite geçtim.

2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Amerika dibe doğru gitmezse,
    Ağuztoz vadede
    145 bin
    kontri garanti bana göre.

Ben sadece amerikanın şelalesi yüzünden şortum.
    Bizim piyasaya göre şort olan,
    gitsin limon satsın pazarda. bence.
    Piyasanın daha doğrusu palanın birinci amacı dükkanı canlı tutmak, işlem hacmi azalırsa traderlar sıkılır, yaktığı elektrik parasını kurtarmaz sa piyasa kurumaya baslar tabiri caizse yaprak kımıldamaz, onunücün bistte sürekli alıcı çekmek belli bi yerden sonra durur. bu durgunluğu yıkmak ve piyasaya hareket gelmesi için satıcı cekmeye başlar.
    baksana şu hale, hergün yeşil hergün yeşil
    nerden lönklersen para veriyorlar, limoncu bile diyo ki, sabah alıyon aksam satıyon bol bol kazanıyon.
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bist 30 bankalarında son durum. Benim anlamadığım ilk altı bankayı biliyoruzda tskb ne üzerinden hizmet veriyor nerde var. Normal bankacılık hizmeti vermiyor sanırım. Fakat bist 30 içinde.

Yurt dışından ucuz kredi alıp projelere veriyor normalde.

Öte yandan eski bankaların gizli aktifleri gayrimenkulleri vs olabiliyor.

İş ve Vakıfbank ortak, orada Vakıfbank çıkış yapabilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    "TSKB 1950 yılında, Dünya Bankası, T.C. Merkez Bankası desteği ve ticari bankaların pay sahipliği ile Türkiye'nin ilk özel kalkınma ve yatırım bankası olarak İstanbul'da kuruldu. Banka kurulduğu günden bu yana, derin bilgi birikimi ve müşterilerine geniş yelpazede sunduğu kurumsal bankacılık, yatırım bankacılığı ve danışmanlık alanlarındaki hizmetleri ile Türkiye'nin sürdürülebilir büyümesine destek veriyor. Gayrimenkul ve sürdürülebilirlik alanlarında çözümler sunan finansal iştirakleri ile de müşterilerinin yatırımlarına değer katmaya devam ediyor."

http://www.tskb.com.tr/tr/hakkimizda
    sahibi iş bankasıymış vay be hiç bilmiyordum...bunlarda yatırım finansmanın sahibiymiş.

5. Petrol palayı gerdi biraz galiba.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    bir de zamanını söyleyin de ona göre pozisyon alalım.
    youtube daki dolar uçacak kaçacak 12 lira olacak muhabbeti olmuş biraz.
    O arkadaş bilgisinden öyle sallamıyor , siyasi bakış açısının içinde kaybolduğu için laf olsun torba dolsun diyor.
    Bir virüs dünya da neler yaptı , ülkemizde her taraf sallanmaya başladı Allah korusun yıkıcı bir deprem olsa 160.000 içine sokar sallamasyoncuların hepsini.

7. hahaaahh 134 den longa döndürdü ya beni
    yürüü palacan
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Piyasanın daha doğrusu palanın birinci amacı dükkanı canlı tutmak, işlem hacmi azalırsa traderlar sıkılır, yaktığı elektrik parasını kurtarmaz sa piyasa kurumaya baslar tabiri caizse yaprak kımıldamaz, onunücün bistte sürekli alıcı çekmek belli bi yerden sonra durur. bu durgunluğu yıkmak ve piyasaya hareket gelmesi için satıcı cekmeye başlar.
    baksana şu hale, hergün yeşil hergün yeşil
    nerden lönklersen para veriyorlar, limoncu bile diyo ki, sabah alıyon aksam satıyon bol bol kazanıyon.
    Uyanık ol azıcık.
    önce bizim anahtarları limoncuya vercek.
    Sonra gidip limoncudan alıcak hepsini.

Big fingırı arıcam şimdi.
    yüzgöz olmak istemiyom.
    sonra kendini bişi sancak.
    Gerçi onun big fıngırı da pek işe yaramıyo.
    Bize buraya kadar uzuyacak long fingır lazım asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 739/1001 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •