ne alaka?
varsa bi bildiğin söylemelisin.:)şimdilik hesap kitap bilanço ortada.FİRMA DA.
Printable View
Komutan herşey ciro kar değil ki....üzerinde ev olmayan şehre uzak bir arsayı ...imar gelecek ,villalar yapılacak diye almazmısın...
Ben o ciroları şimdiden alıyorum ..o ciroyu yaptığı zaman benim için yatırım algısı bitmiştir. Piyasa oynar ondan sonra...
craps, pawnstar, svilengrad
Bu gecelik son söz
havacıları piyasa abartıyor, daha para kazanıp durumlarını düzeltmelerine çok var
piyasa şu pandemi döneminde saçmaladı saçmalamaya devam ediyor edecek gibide görünüyor.
yanlış yapıyor rüzgara karşı ........e çalışıp kazanamıyoruz diye sızlanıyoruz.
aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık elimdeki, elimizdeki hisselerin de fiyatlanmaması için hiç bir mani yok.
üstelik kazanıyorlar.
Piyasa Değeri(TL)3.234.000.000 Özsermaye(TL)*63.370.538 Sermaye(TL)2.500.000 Net Kar(TL)17.995.079
şuna bakın bu firma senede maximum 300 milyon ciro yapar
sarky'nun yanında atelye gibidir
gelde zıvanadan çıkma
az çıkmış gibi bir de tavan.
yaptığı ciroda o kadar avro değil karı da o kadar avro değil
bildiğiniz törkiş lira.
aracı kurumlarda rapor yazan beyinsizler
otkar' a 212 lira hedef vermişlerdi.
:vk:
ah kalav
sende benim en kızdığım kafadasın
hisse bedelsiz verince ne oluyor ne olacak bi anlat bilelim
şimdi meşgulsün akşama beklerim.
hisse hantal olur defter değerini fiyatlamamış öz sermayeyi göz ardı etmişse başka şey.
o zaman fiyatlanması doğru olur.
var mı öyle bi hisse
evet var
sahol
senin iş c'en
Hocam senin de vurgulamak istediğin üzere bedelsiz verince ozkaynak değişmez AMA geçmiş yıl karlarının dağıtılması ihtimali ortadan kalkar. Hakim ortağın canı isteyince kar dağıtımı yapamayacağı karara bağlanmış olur. Bugün gedza geçmiş yıl karlarini dağıtıyorum dese borçluluk oranı ne olur pd/dd ne olur ? Halen ucuz (ya da ederinde mi) görülür yoksa pahalı kaldı diyip temelciler hisseden çıkar mı?
Yatırım Tavsiyesi Değildir, en doğru karar herkesin kendi şartlarına göre kendi vereceği karardır.
yaptığımız yanlışlar
çok iddialı şeyler söylediğimiz hisseleri elimizden çıkardıktan sonra hareket başladığında almamak.
Carsamba gedza da hareket baslar yönünde paylasim yapan üstada selamlar:))
elhamdülillah
:cool:
https://www.youtube.com/watch?v=ljYNob9He2s
yapacak bi şey yok, türkü dinleyecez.
cool:;; emeklilik fonu tahtadan ayrılıyor... 40 bin civarı daha döktü...kaldı, 80 bin lotu.
Dilek olay.. 1,2 milyon lotu nu yedi tahta ...
Yakında güneş doğacak..
Saygılar
şimdilik kazanılmış bi şey yok
otkar'la kafa kafaya cuk oturuyor
artısı tavan oluşu ve yola yeni çıkmış olması :cool:
Komutan...bı şirket kur , 30/50 personel çalıştır...vergi ver...kar üret sonra bedelli değil bedelsiz sermaye artırımı yap...
O zaman ne dediğimi anlarsın..
Başkalarının cebine değil kendi cebine güvenmek ile alakalı.
Koysana kitapçı dükkanına sermayen kadar para....
Koyduğun zaman şunu bilirsin, geriye fazlasını alacağını yoksa koymazsın...karı cebe indirirsin...
Bırak sen defter ,bilanço vs..yi
Mantık dersi vardır.... Deniz mavidir, gökyüzüde mavi...deniz gökyüzüdür....
Sence anlatılmak istenen nedir?
Saygılar
Nihayet mantıklı bir cevap var!
ancak o abartılı fiyatlamaya sebep olamaz
bilanço defter değeri kenara bırakılacak şeyler değil
ne denmişti?
''temel veriler olmazsa olmazdır zamanlama çok şeydir, önemli olan hangi hisse de olduğun değil, hangi hisse de ne zaman olduğundur'' bu söz ilk defa gedza topiğinde söylenmiştir, öylesine doğaçlama çıkmıştır.
:cool:
pek genç sayılmam sayın arpacı piyasada çeyrek asrı geçen tecrübem var.
saygılar
55 samsundan geliyorsa hemşehri sayılırız. kafa kağıdı tarihi ise abimsiniz.
bu rakamda virgül kayması mübalağa olur
çift haneli rakamlarDAN 2 ile başlamaMAsı için bir mani yok.
sarky topiğinde bu gönderimi yazdıktan sonra tahtayı kaldırdılar, sarky topiğide burasıda sıkı takipte bilginize!
Kızlarımdan küçük olanın adı Umay :)
Ben çayımı alıp geliyorum, sende hangi zıkkımı alacaksan alıp gelde iki çift laf edelim(tabi benim gibi çay almanı yürekten isterim yarasın derim)
keyfim yerinde
hem şu sarky'nin de uv'li küresine bakarsan bi dua almış olursun, senin kağıdınmış gibi detayına kadar , öyle üstün körü değil.:)
Çay bu saatten sonra uykusuz bırakıyor :)
Şurup iyi gibi :whistling: