Sayfa 735/1004 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,873 - 5,880 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1. 1 tl ye ipeke almıştım tmsf eline geçecek diye sattım hisse 13 tl leri gördü...tmsf eline geçince kötü olacağını düşündüm ne alakası varsa kafa işte...nasip kaçacak bizde yeni nasipleri kovalayacağız artık...

2. sizin geçende sattığınız selec için az şey yazmış değilim, en son kalkmadan önce yabancı çok ciddi mal almıştı, bile bile ladesti almamak ta satmakta.

3. şimdi elimde sarky var
    biliyorum hisse gitmeli
    bakır fiyatları yükselişte
    son çeyrekte ciddi kar yazmalı
    katır inatlı adım atmıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    1 tl ye ipeke almıştım tmsf eline geçecek diye sattım hisse 13 tl leri gördü...tmsf eline geçince kötü olacağını düşündüm ne alakası varsa kafa işte...nasip kaçacak bizde yeni nasipleri kovalayacağız artık...
    1.92 den de ben verdim üstelik kol keserek.
    sizin en son kaçan büyük balığınız gübre.

yalnız o fiyatı ön görmek mümkün değildi.

5.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    peki dostum bir sorum olacak, 30 yılı aşkın zamandır merak etmişimdir.
    örneğin pkart da mal çok toplu olduğundan yedirmezler o yüzden sıkıntı çıkar diyorsun, geçen hafta anlamış bu adamlar çok çingene demiştim. şimdi, teminata giren ne kadarlık malın varsa o kadar kredi kullanabiliyorsun. pkatın 7 600 000 adet malı var dolaşımda, çok topluysa en az 6 000 000 adeti ali yıldızda olsa. bugünkü hisse bedeline göre kredi kullanabiliyor. endeks ykuarılara çıktıkça hisseyi yukarı çekmezse kullanabileceği kredi miktarını yükseltmemek akıllıca olmasa gerek diye düşünüyorum. o kadar parayı oraya bağlayıpta kör etmenin mantığı nedir? aynı durumu arsanda yaşadım, 1 ila 2 TL arasında 8 sene tuttular.
    Dostum... Sen neler düşünüyorsun...
    Toplu içi ,dolu ve kurumsal tahtalarda fiyatı yukarı çekmek değildir amaç, kredi vs gibi işlerde değildir...
    İçini doldurmasıdır fiyatlamanın...
    Amaç fiyatlama yaratmak olsa , anlaşır biri ile istediği fiyatlamayı yaratır da kime satacak... Altı dolduğunda satabilir sadece ve kimi ortak edeceğini de bilir.
    Bı düşün şimdi varsayalım Gedza 150 TL oldu şimdi( altını doldurduğun da olacak ama şimdi değil) sende de var 3 /4 milyon lot mal....kime satacak sın onu....
    Fiyatlamayı yaratmak ayrı, piyasanın fiyatlama yaratması ayrı olgudur..
    Ki pkart gibi tahtalarda kült mallar fiyatlama ne olursa olsun satılmaz, satmak demek hakimiyet kaybetmek demektir.
    Örnek kartonsan, kent vs gibi tahtalar değerinden bu fiyatlamada değildir, sahipleri satmadigi için bu fiyatlamadadir.
    Saygılar

craps, pawnstar, svilengrad
    hakuna matara....memento mori.

6.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Dostum... Sen neler düşünüyorsun...
    Toplu içi ,dolu ve kurumsal tahtalarda fiyatı yukarı çekmek değildir amaç, kredi vs gibi işlerde değildir...
    İçini doldurmasıdır fiyatlamanın...
    Amaç fiyatlama yaratmak olsa , anlaşır biri ile istediği fiyatlamayı yaratır da kime satacak... Altı dolduğunda satabilir sadece ve kimi ortak edeceğini de bilir.
    Bı düşün şimdi varsayalım Gedza 150 TL oldu şimdi( altını doldurduğun da olacak ama şimdi değil) sende de var 3 /4 milyon lot mal....kime satacak sın onu....
    Fiyatlamayı yaratmak ayrı, piyasanın fiyatlama yaratması ayrı olgudur..
    Ki pkart gibi tahtalarda kült mallar fiyatlama ne olursa olsun satılmaz, satmak demek hakimiyet kaybetmek demektir.
    Örnek kartonsan, kent vs gibi tahtalar değerinden bu fiyatlamada değildir, sahipleri satmadigi için bu fiyatlamadadir.
    Saygılar

sen kenar gezsende gedza fiyatı hariç imzalık yazın olmuş, o fiyatın altını doldurması için ömür lazım çınar ağacımısın be mübarek

7. Fiyatlamaya takılmamak gerek, günü geldiğinde o olur zaten...
    Tek fark patron tahtaları kimi ortak edeceğini bir...
    Cefa çektirmeden sefa sürdürmez...
    Sen nasıl takas ,alış satışlar vs takip ediyorsan...kim alıyor kimsatıyor ne aldı ne sattı...
    Adamlar kendi şirketlerinde bunu takip etmezler mi?
    Al bakalım pkart tan 1 milyon lot... Veya daha fazlar kaç sene cefa çekersin.

8.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    sen kenar gezsende gedza fiyatı hariç imzalık yazın olmuş, o fiyatın altını doldurması için ömür lazım çınar ağacımısın be mübarek
    Komutan , sana öyle gelebilir...ama bana öyle gelmiyor..cool:;;
    Bı hundai ,Ford ,Opel haberine bakar.

Sayfa 735/1004 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz