Yani oradaki düşüş oranını bizdeki kur artış oranı geçerse fon bizim için o fark kadar artı yazıyor.
Hem orası hem kur artarsa bizim fon uçuyor.
Printable View
sayfa acilmiyor coktu mu ya
https://www.isportfoy.com.tr/tr/yatirim-fonlari
Phlipp hisse fonu ne zaman baslicak bilen var mi
Tesekkurler.
Bunuda bilmiyordum.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tacirler Portföy Kısa Vadeli Borçlanma Araçları Fonu, Tacirler Portföy Para Piyasası Fonuna dönüşüyor
Deniz Portföy Teknoloji Şirketleri Hisse Senedi Fonu (Hisse Senedi Yoğun Fon) kuruluyor
Nasd** 100 fonları bugün %3.02-3.35 arası getirisi olacak gibi duruyor.
Şu anki döviz kurunda önümüzdeki ay yapılacak faiz indirimi fiyatlandı mı yoksa kurun daha gidecek yolu var mı?
Asıl sorun bu.
Acaba dolar önümüzdeki yılın en düşük seviyesinde mi?:)
bence bu iş bitti..60 70 yaşında 40 senesini siyasete vermiş koca adamlar ne yaptığını bilmeyecek kadar aptal olamayacağına göre hedefleri yüksek kur. ben doları yıl sonu 15, gelecek sene sonu 50 lira civarında bekliyorum. yarın nzh ve osd kalan tutarları satış talimatı vericem. salı yarısıyla ipj yarısıyla oph alım yapıcam. bu andan itibaren bist ve döviz içermeyen fonlarda durmanın akla mantığa uyan yönü kalmadı. hatta her ay parasının misal 1/5 gibi bir kısmını bist ve dolara aktarmayanlar 1-2 yıl içinde bütün servetini yitirebilir, durumun şakası yok. umarım beni yanıltacak gelişmeler olur hamlelerim stopla son bulur dileğim bu.
Genel hisse yoğunlar dışında
DPT ve HBU sağlam hisselere yatırım yapan fonlar, bir miktar alıp kenara koyup unutmak lazım
mkk
kod fiyat gunluk
GTL 0,027153 0,0441
YFV 0,022426 0,1653
KRC 0,031874 (1,5384)
KIS 0,042252 3,0085
MPK 1,938533 0,1097
KRF 2,279585 1,9200
OJT 1,443578 2,8915
FFP 1,339338 1,3860
RPD 1,214848 0,1585
Biraz yuzumuz gulsun bari
Yarin nzh ve osd den buyuk ihtimal dayak yiyecezM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla bugün bi muhalif kanalda akp kulislerinde tanzim satış hatta burdan karneyle dağıtım yapılma alternatifleri konuşuluyor diyordu.. aç bırakmazlar bizi ama 90'lardaki durumumuza geri döneriz, yok elektronikti, yok haftasonu cafede expresso içmekti, yok bi yere taksiyle gitmekti, yok yurtdışı tatildi hayal olur ortasınıf için, bunlar da zaten bu malum zihniyet için halk bazında gereksiz lüksler.
Kıs cok iyi gidiyo masallah diyelimM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm yerli hisse fonlarının dökümünü yaptım.
6 aylık son dönemde neredeyse hepsi sadece son 1 ayda kazandırmış.
6 aylık getirileriyle son 1 aylık getirileri eşit çoğunun.5 ay sıfır, son 1 ay getiri var.
Son 1 ay dışında anlamlı fark yapmış EID, AHI, ACC ve GHS gözüme çarptı.
Bu veri de bir kenarda dursun burda.
Merhaba yarenler !
Merhaba felaket arkadaşlarım !
Son zamanlarda İstanbul portofino ile İPB fönü hakkında , iki yol muhabbet eden oldu mu ? Oldu ise bize de aktarır mı ne dendiğini ?
Sünger Bob Square portfoyun karacasında ayvayı püre halinde mideye emdik. Neyse , bu yurt paydaşlarının karaf fönü , zararı dengeliyor...
Maalesef fonlar konusunda öyle bir hatam var, son bir ay, üç ay, altı ay ne getirmiş, içinde neler var sadece onlara bakıyorum ama ayrıntılı olarak incelemiyorum. gerçi incelesem ve içinde eurobond olduğunu bilseydim de yine alırdım herhalde.
Ama anlamadığım eurobond borçlanma fonları çıkarken bu neden düşüyor, durumları tersine mi işliyor.
Selamlar OPL FONU 18.11.2021 den itibaren izahname değişti.İki gündür fena değil.Fon büyüklüğüde 3 milyon kadar.Risk derecesi 1-2 den 3-4 oldu. Hayırlı bol kazançlar.
Para olanda var. Oturduğum binada 2+1 zemin kat 100 metre karelik daire yeni 1 milyon 250 bine satıldı. Hem de bir ay bile beklemedi. Farkındamısın bilmiyorum ama; izmir'de son depremden sonra kentsel dönüşüm kapsamında binalar bir bir yıkılıp yapılıyor. Yalı adeta baştan yapılıyor gibi. Hiç ummadığın insanlarda deli para var. Sermayesi sağlam müteahhit binasını yapar. ve de peynir ekmek gibi satar. Türkiye de emlak hep geçerli yatırımdır.
Tefaş dan günlük fiyatlara baktığımız sayfada daire şeklinde, güncel olarak fon içinde olan yatırım araçları görünüyor. Eğer portföy dağılım pdf sayfasını indirirseniz bir ay geriden geliyor. Napolyon komutana sormuş savaşı neden kaybettik. Komutan kırk sebep var demiş. Birincisi barutumuz bitti demiş. Napolyon komutanın sözünü keserek diğerlerini söylemene gerek yok demiş. Bunu şunun için yazdım. Aldığım fonun hisse, değişken, ppf ya da diğer fonlar olabilir. Performansına bakarım. İçeriklerini zaten iyi kötü görüyoruz.