Ben de çekip kredi kartlarını ödedim, en son %1,59'dan kredi kartı avansı vardı, yarın da bakayım daha verirler ise başka kredileri kapatırım.
Printable View
Seninle tüm forum gurur duyuyor.:bravo:Hatta aracı kurum yet. anlattım...''Herkes benim gibi kaybetmiyor.Bir arkadaş var(bigshort) günde bir milyon kazanıyor'', dedim..Bana inanmadılar.Sana kefil oldum...
Lütfen bu gün kazandığın 1 milyon teleyi gösterde,O ADAMLARA KARŞI MAHÇUP OLMAYAYIM...
BEN isteyene hemen gösterebilirim..
Ben gurur duymuyorum.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saat 16:30 da yukarı ivme olmayınca 17:00 den sonra satışlar başlıyor gibi.
Neyse fon yöneticileri komisyon alacaz 2022 de diye gelir yukarı yapar şimdi dimi.
sn. KaraKemal... BİRİSİ BİZİMLE kafa buluyor...Daha önce'' %40 dan mevduat faizi aldım'' dedi...
Bazı arkadaşlar sordu,HANGİ BANKA?..sonuçta legal bir durum.rahatlıkla cevap verebilirsin..ama yine cevap yoktu..
Helikopter Kavcıoğlu diye bir terim olur mu?
KOZAA ucuz kaldı diye ona girdim oradan mazot oldum.
Ne kadar takip ettiğim tahta varsa ayu oğlu ayular haftalık desteklerini kırdılar.. endeksi ne ile tutuyor bunlar? Kıpkırmızı masallah. Dün tavan bigun tabana gidiyor ...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankalar %5 cezadan kaçmak için YP mevduatı azaltıp, TL krediyi artırmaya çalışıyor gibi.
ohh miss bereket yağıyor :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Kara kemal löng yakalanmış :))))))
kemaldan kopuyor etler :)))
GUBRF'de vadelide hacim olmuş, belki pozisyonlar taşındı veya kapatıldı karşılıklı.
https://i.hizliresim.com/7jmgddn.jpg
Şube Müdürü arkadaşlarıma sormuştum, maks %26'lar civarı demişlerdi.
Bugün için bilmiyorum. Ama o bahsedilen oranlar çok uçuk. En azından o dönem için.
Şimdi yıl sonu. Oranlar daha da yükselmiş olabilir.
Ocak başında düzelir..
BBHT'de bankalar ilginç ürünler geliştirip bir şekilde dövizi TL'ye çeviriyorlar dendi.
Vakıfbank yurt dışı ithalat ödemelerinde sıfır komisyon dese ithalat işleri oraya kayar, döviz tortu kalır.
KOZAL +8.13
KOZAA +0,61
karanlık oda bakalım nasıl olacak.
KOZAL yeni SASA olacak belki, fiyat rasyonellikten uzaklaşınca garip işler oluyor.
big alemsin yaw :kahkah:
30 puan ya aşağı ya yukarı yapacak zaten. hadi 25 olsun.
iki durumda da kazanmak da ne biliyim kemal sunalın attığı paranın dik gelmesi gibi bişey :kahkah: :kahkah:
insanları yanıltma. kafalarını karıştırma. lütfen.
SPOT kapanış, Y/F ve BofA kapanışa doğru satışı azalttı, QNB Finans gene kapanışa doğru sattı,
https://i.hizliresim.com/gv9rh03.PNG
napiiim ya, longda yakaladı beni, üstüme bastıkça basıyo, feleğimi şaşırdım, çok büyük oyuncu big, piyasayo parmağında oynatıyo
ne dese o yöne pozisyon alıcam, ama elini belli etmiyo, yukarı yapsa da longdan kazanıyo, aşağı yapsa shorttan vuruyo voliyi, bankalar bile peşinde -gel big bey, sana yüzde 49 faiz diyolar, ama oralı olmuyo, gidiyo pederine mercedes alıyo o gün kazandıklarıyla.. çok büyük adam vesselaö
Yeterli ucuz kredi verdi belki şimdi durdurmuş. Geçici süre vs yazıyor.
İlk gönderdikleri SMS saçma idi kimse 3 günlüğüne kredi almaz, sonradan başka SMS ile 11 aya kadar %0.99 deyince muhtemelen yüklenme oldu.
>>>>>>>>>>
https://www.patronlardunyasi.com/hab...kramiye/273104
Yok böyle patron! Tüm çalışanlara 25 maaş ikramiye!
Skoda'nın Türkiye distribütörü Yüce Auto tüm çalışanlarına 25 maaş ikramiye verdi.
Türkiye'de şirketler arası rekabet yok, birlikte piyasayı kontrol ediyorlar.
Biri kampanya yapar ise hemen konsey arayıp uyarıyor, seni dışlarız diyor muhtemelen.
Rekabet Kurulu raporunda ele geçen aralarındaki yazışmalar, konuşmalar için sektörde bu tip konuşmalar normal demişler
.
.
.
https://i.ibb.co/FVpKHSV/allah-allah-allah.gif
.
Ereğlim gitimiyor diyenler bir de üstüne düşüş yaşadı .. :oleyo:
şey çok oynak, parkurdan çıkmayı bekleyen boğa gibim. :) bence
Gram altın 1096 tl
Denizde balik kalmamış ,bu çok net,balik olmayın derim
Gram altın 1102 tl
1100 hedefim yandı
Yeni hedef 1150 tl
Gram altında tüm zamanların rekoru 1108 tl oldu hayırlı olsun
Hocam altın değişimi 1-1.5% oda bi ileri bi geri ben bu kadar heyecanı anlamıyorum.