Sayfa 736/1011 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 5,881 - 5,888 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    sağolun
    Ben de çekip kredi kartlarını ödedim, en son %1,59'dan kredi kartı avansı vardı, yarın da bakayım daha verirler ise başka kredileri kapatırım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Sizlere bol kazançlar dilerim abkacım 1 milyon böyle kazanılıyor işte )))) çarpılmadan çarpıyorsun hahahahahahaha

iyi akşamlar
    Seninle tüm forum gurur duyuyor.Hatta aracı kurum yet. anlattım...''Herkes benim gibi kaybetmiyor.Bir arkadaş var(bigshort) günde bir milyon kazanıyor'', dedim..Bana inanmadılar.Sana kefil oldum...

Lütfen bu gün kazandığın 1 milyon teleyi gösterde,O ADAMLARA KARŞI MAHÇUP OLMAYAYIM...

BEN isteyene hemen gösterebilirim..

3. Ben gurur duymuyorum.
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Seninle tüm forum gurur duyuyor.Hatta aracı kurum yet. anlattım...Herkes benim gibi kaybetmiyor.Bir arkadaş var(bigshort) günde bir milyon kazanıyor, dedim..Bana inanmadılar.Sana kefil oldum..

Lütfen bu gün kazandığın 1 milyon teleyi gösterde,O ADAMLARA KARŞI MAHÇUP OLMAYAYIM...

BEN isteyene hemen gösterebilirim..
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Saat 16:30 da yukarı ivme olmayınca 17:00 den sonra satışlar başlıyor gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,143
    Blog Entries
    1
    Neyse fon yöneticileri komisyon alacaz 2022 de diye gelir yukarı yapar şimdi dimi.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Reklam olmasın kişiye özel de olabilir. Kırmızı Beyaz, borsada hissesi var 19.98 fiyatı, S ile başlayan holdingin iştiraki.
    daha açık anlatabilirmisin
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    sn. KaraKemal... BİRİSİ BİZİMLE kafa buluyor...Daha önce'' %40 dan mevduat faizi aldım'' dedi...

Bazı arkadaşlar sordu,HANGİ BANKA?..sonuçta legal bir durum.rahatlıkla cevap verebilirsin..ama yine cevap yoktu..

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    en az 1000 lotla yapıyor olmalı ama şöyle bi durum da var-

rakamın 30 puan altı yada 30 puan üstü yanarsa araba parasını kazanmış oluyor.. yani 5930 değil, 5990 yansa yine araba parası kazanmış olacaktı, böyle de büyük bi oyuncu işte arkadaş..

sen daha 20 lotla short oldum üstüme oynadılar diye kafayı ye, herif 1.000 lot poz açıyor yarım saatte parayı alıp gidiyor.. forumda böyle bir soytarılığa alkış tutanlar var üstelik
    kıskanma adamın müriti çok
    bak bir okurlar elindeki tahtalar çakılır ona göre kemal
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 736/1011 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •