Cesasý uzatmaya gitti.
Tarikata gol attýlar..
Bilmiyorlar sasa yok olsa
Aðaç diker çaput baðlarlar dallarýna SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
SASA.E payýnda 1 ay süreyle "Açýða Satýþ ve Kredili Ýþlem Yasaðý", "Brüt Takas" ve "Emir Ýptalinin, Emir Miktar Azaltýmý ile Emir Fiyat Kötüleþtirmesinin Yasaklanmasý" tedbirleri uygulanacak
Kamuoyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yayýnlanan Borsa Ýstanbul açýklamasý aþaðýda bulunuyor:
Borsa Ýstanbul A.Þ. Piyasalarýnda Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamýnda, piyasasýnda gerçekleþen iþlemler nedeniyle Sasa Polyester Sanayi A.Þ. (SASA.E) payýnda 23/12/2022 tarihinden itibaren 1 ay süreyle "Açýða Satýþ ve Kredili Ýþlem Yasaðý", "Brüt Takas" ve "Emir Ýptalinin, Emir Miktar Azaltýmý ile Emir Fiyat Kötüleþtirmesinin Yasaklanmasý" tedbirleri uygulanacaktýr.
Tedbirlerin uygulanacaðý son tarih 20/01/2023'tür.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1089270
HEKTS.E payýnda 1 ay süreyle "Açýða Satýþ ve Kredili Ýþlem Yasaðý", "Brüt Takas" ve "Emir Ýptalinin, Emir Miktar Azaltýmý ile Emir Fiyat Kötüleþtirmesinin Yasaklanmasý" tedbirleri uygulanacak
Kamuoyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yayýnlanan Borsa Ýstanbul açýklamasý aþaðýda bulunuyor:
Borsa Ýstanbul A.Þ. Piyasalarýnda Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamýnda, piyasasýnda gerçekleþen iþlemler nedeniyle Hektaþ Ticaret T.A.Þ. (HEKTS.E) payýnda 23/12/2022 tarihinden itibaren 1 ay süreyle "Açýða Satýþ ve Kredili Ýþlem Yasaðý", "Brüt Takas" ve "Emir Ýptalinin, Emir Miktar Azaltýmý ile Emir Fiyat Kötüleþtirmesinin Yasaklanmasý" tedbirleri uygulanacaktýr.
Tedbirlerin uygulanacaðý son tarih 20/01/2023'tür.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1089271
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Coni dolarýný alýp %4.5 faizle Noel tatiline mi girecek acaba...
sasaniler ve hektaþçýlar yoksa endeks yoktur
bir halt olacaðý yok.
sana ekstreyi gösteririm..yine zarar yine zarar..neyse para yabancýya gitmiyor.senin mercedese ihtiyacýn varmýþ..ondan longladým.
200.000 tl. elemanlara vereceksin ya...
571. longa kadar devamke...
yazdýklarýmýz olacak ama yazmadýklarýmýz da var...OYUN TEORÝSÝ..
stoploss 4300
ama sistemler sat derse,herþey deðiþir..
Yer Ýmleri