Endeks zirveyi geçse corrta binecen dayı. Sonr@ ağlamak yoğ emmi. Piramit yab bagalim nükleer savaş deyin bagalim ne oliyir merak ediyorum.
VOB yapma yaptirma
Printable View
ben güzelce :drunk: efendi efendi :oleyo: yerimde otururken :kahkah:
sudan bahanelerle kodese göndersede
https://i.hizliresim.com/af1i5zr.jpg
''biraz sakin'' deye forum kuralımı olu...
yinede sever beni...kıyamaz... itibarımı eksik etmez :party:
https://i.hizliresim.com/fsdsj43.jpg
üstte karadeniz
ortada mert abi :drunk:
en altta ben
https://i.hizliresim.com/7gbss91.jpg
:kahkah::kahkah::kahkah:
bana sakin ol falan diye uyarı gelmiyor yaw..
forum yönetimini kınıyorum.. buradan.
uyarı falan gelmeden direk paralel evrene şutluyolar beni..
sonra navigasyonu ayarlayıp konum bulacam diye uğraş dur geri dönmek için.
bütün evrenler top gibim.. hepsi yuvarlak.. bulunmuyoda ipne.
:drunk::drunk:
tövbe yaraaaab
dayı siz ne içiyonuz yaw
https://i.hizliresim.com/c2bbe6u.jpg
:drunk:
zirveyi geçmiş endekse cortmu binilir ? lönk binilir lönk
o forum yönetimi buraya gelecekk !!!!!
üzüm deyor yaw..
ben iyiyim böyle takılın siz.
anladın sen.:drunk::drunk:
VOB demek bana kısa poz. demektir..
Hisse almayın yanasınız, batarsınız ok, anlarım..
Burada LONG kaybeden kadar
Parasını 1 haftada katlayan viopçular var, vardır..
Yazmıyorlarsa kaybettikleri anlamına gelmiyor!
Hisse alan, satan ve viop trader aynı kafada,
hızda insanlar değil.. İkisini de aynı kefeye koymak doğru değil..
Hisseci kesin zararda ama viopçu olmayabilir.. Slmlr
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mehmetkirsoy patron geldiyse majör önemde tepeler dipler vardır demektir... etiket yapistirmak cycle konuşmak icabeder.. dünkü en düşük 4.dalga fiyat dibi olabilir . özetle epik wave 5 loading.. :)
adamlar al satla hissede hergün en azından maliyetine günü kapıyor.
e hisse bu hergün düşecek hali yok ya.
kaybetmiyorsan.. kazanırsın.:drunk:
70 taleden 10 taleye düşsse ne.. maliyeti yine 10 a çekiyorlar.
Şimdi Memed buraya geldiğinde millet dip tepe muhabbetine giriyor aslında bunu topiğin haylazı Bozkurt çıkardı:)
Aslında memed başka enstrümanlarda yediği dayağı burada bol bol yazarak psikolojik tedavi olup günü dolduğunda adios 10-20-30 derken kayboluyor ne zamana kadar bir sonraki tokat yediği güne kadar sonra yeni tedavi farkındaysanız hep değişik nıckle yaşadıklarını UNUTMAK istiyor.adios 1.:drunk:
dibi buldum dersin... girersin..
deprem olur 2 gün sonra.
batarsın..
bırakın bu işleri.
dip tepe diye birşey yok:drunk:
bana tetmt gıda da dibi bul dayı ...
:kahkah::kahkah: :drunk:
Abi gram altında ne olacak yav 500 1000 mi olacak yok artık derken 500 deki duzeltme nerede sonlandi ve 3000.
Aslında burada bir cycle olabilirdi emme olmadı.
Bistteki supercycle da bu şekilde gerçekleşmiş olabilir diye düşünüyorum kendimce nedenlerim var birkaç kart ekledim.
Olablir abı
Burada kesinlikle VOB yabilmamasi gerekiyir.
https://i.hizliresim.com/sbgu04h.jpg
ilk giren hep kazanır.......
ilk girenler öldü..
ama deli kar ettiler... ama hepsi ölü.
en çok kar edenler ölüler..adam ölmüş ama satamamış .. yapaak bişey yok.:drunk:
Supercycle bu derecede bitemez gibi gelsede dayı gram altındaki tecrübe sahibi olduğum icin olabilir.
VOB kesinlikle yabmayin
https://i.hizliresim.com/q2wl35q.jpg
Epik bir analiz yayınladım ve VOB neden yapılmaması gerektiğini izah ettim vaktimi harcayıp emme sinema53 dalga geçiyor
Napalim dayi
VOB yapmayın hadi selametle adios 748393
emmi grafik yokken tezgahtan alıyo satıyodun..
demekki grafiğe yansımamış fiyat var.
wave mav hikaye dayu.. o baktığın grafik grafik bile değil dibide belli değil :he:.. asl olan fiyattır emmi sok kafana artık :)
bu sen sen değilsin.. o grafik grafik değil...:drunk:
bizim bir arkadaşın komşusu vefat etmiş. terekede biraz thy çıkmış 10 maliyetli. 30 liraya satıp araba almışlar.
fıkra bu kadar.
bu temettü işlerini hafife almamak lazım. mutlaka izleyin derim. ben bire bir aynısını yapmaya çalışıyorum. günlükte de fırsat görürsem işlem yapıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=QOBAIc0taAY
Yani dayı aklını alırlar fiyat ucuz mu pahalı mı snlayamazsin cinki baz alınan şey belli deyil.
Örnek evler 25.000 TL idi şuan 2.500.000 TL. Şimdi 25.000 TL ye eve Tv alamıyorsun. Şimdi hangisi ucuz ev mi TV mi pahalı 25.000 TL ye.
Epik. Fiyat önemli değil. Fiyat diye birşey yok dayı.
Çok yanılgı içerisinden geçiyorsun
Adios grande
fiyatı olmayan şeyin wavını nasıl hesap ediyon abey . :he:
geç bunları.
amaç para kazanmaksa .. icradaki arsalara bak.
ne işin var waveynen
herkesin hikayesi farklı burada.
Öğrenilmiş çaresizlik sayesinde topluluklar olası kombinasyonlarda aksiyon alıyorlar ki almasalar zaten olmaz niye öyle hem algoritmalar yazanlar bu kalıba uygun yaziyor sonuç olarak bir hareketi yapan burada tamam heralde diyor wave oluşuyor ve fakat 0 dan 1 milyon endekse oluşan harekette wave olmayacagu ap açık aynı sekilde 1 den 34 milyona artmış kurda da wave olmaz teknik analiz deyin birşey yoktur.
Burası istenirse nas modeliynen direkman milyonlarca yükselebilir ki bunu yaşadık 100 bin endeksten 1 milyon endekse geldi.
Adios grande punto
6 sene önce arsa alaydın icradan şimdi 15 tene villan olurdu.
ralli bitecekte tepeyi bulacamda.. piiiiiiiiiiv....:drunk:
adamı parabolik yay gibim gererler burada emmiiii..
madem sinema 53 diyerek gönderme yaptın banada söz hakkı düşüyor :)benim yönettiğim portföyde sana ve senin fikirlerine rol yok sana çoktan beri şunu yazdım bilmediğin , yönetemediğin , çizemediğin grafları sen yapamıyorsun diye başkasıda yapamaz düşünceni öldür.Bu hayatta herkes herşeyi iyi yapacak diye bir kanun yok memed , bak sen bir ara 2. el araba satıyordun yapabildin mi yaptıysan demekki insanları ikna etme kabiliyetin var ama graf okuma kabileyetin yok düz topçusun bu yüzden benim çekiceğim filmde araba satıcısı rolü olursa söz o rol senin memed adios 53:drunk:
Sinema abi tebrik ediyorum çok geçerli bir iş bulmussunuz. Yonettiginiz portföyden kar payı ve üyelik ücreti aldınız mı sırtınız yere gelmez.
önceden millet suç işlemeye korkardı.. yakalanırsa birde delil varsa mahkemeye düştümü işin biterdi.
şimdi göz göre yapılıyor.. mahkemeye mi düştün tonla delil mi var..
onları bile takan yok... mahkemeler para basma yeri olmuş..
tamamen talan ve yağma düzeni.
sanayiciler bile ağlıyor....
gelecek 15 seneyi buna göre kurgulayın bence..
nass ekonomisi..
nass ne ?
Nass (Arapça: Ùâ€*صÙ‘ ); Arapçada "malûm", ya da aşikâr, yasal karar ve kesin emir mânâsına gelen bir kelime.
Genelde, hüküm kaynağı olması yönüyle Kitap ve Sünnet'in ifadeleri anlamında, fıkıh usulünde lafzın açıklık düzeyini belirtmek üzere kullanılan bir terim.
yani.. biz haramdan faizden korkarık... bunlar bize göre değil emmi demek. biz ümmeti harama alıştırmayızda yemeyizde. ineşelaaah
..................
1 sene içinde ne oldu.
% 70 lere varan faiz.
....................
dönüşü görüyon mu emmi..
..............................
wave yi hesapla şimdi..
:kahkah::kahkah:
Anayasa değişicekse koltuk için değil halk için yapılmalı hangi parti iktidar olursa olsun geldiği zaman görevi kötüye kullanıyorsa,yolsuzluk,haksızlık,bulunduğu makamı kendi ve çevresi için kullanıp bunu rant haline getiriyorsa yaşıyorsa kendinden maddi manevi yaşamıyorsa ailesinden bağımsız mahkemeler tarafından hesap sorulsun böyle net bir yasa çıksın bak bakalım bu ülkede bu kadar alangirli iş olurmu yasa var ama zaman aşımı,dlillerin kaybolması vs vs diyerek bir sürü hikayeler uydurulup herşey çalanın yanına kalıyor hukukçular bunun üzerinde çalışıp önü arkası kapalı net bir yasa çıkarmalı benim adalet hayalim.
ülkenin parası ve kaynakları olduğu gibi ingilizlere ve siyonistlere gidiyor..
oturdukları yerden zengin ediyoruz dıjjj mihrakları.
.........................
wave ı görüyon mu emmi..
Borsanın en fazla düşen şirketlerinden birinin
Satışları geçen sene temmuza göre %50 düşmüş..
Bursa sheraton otel, BOSCH firmasının misafirlerini yıllardırağırlar. Bu sene ciro üçte bir düşmüş.. Geçen sene 15 mily ağırlama masrafı ödeyen Bosch bu sene 5 milyon belki..
Seneye borsada bir düzine şirket silinebilir, gidişat o..
Yaşadıklarımıza değilde, anlatılanlara inanmak zorundaymışız gibi ortam yaratıyorlar..
Şimşek Bi taraftan, cB ayrı, yandaşı ayrı, gerçekleri bırakıp kendi masallarına inanmamızı istiyorlar..
Nas ile yıktıkları sistemi, şimdi yüksek faizle yıkmaya devam ediyorlar.. Bunun acı faturasını borsada, reelde şirketlerde görüyoruz..
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Etkili Haber
@etkilihaber
·
7s
Rize'de Burger King açılışına gidip İsrail protestosu yapan bir vatandaşı dövdüler:
"10 kişi saldırdılar, kendimi kurtarmak için bir araca sığındım, şoförü de dövdüler. Bunların da gözü dönmüş İsrail gibi."
https://x.com/etkilihaber/status/1842485469256560726
emlak bu haber senlik tokatçı olmasın:kahkah:
ha çocukla demeç vermekte ayrı algı biz yemeyiz