Sayfa 739/998 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 5,905 - 5,912 arası.

Konu: Viop LIX

emmi grafik yokken tezgahtan alıyo satıyodun..

demekki grafiğe yansımamış fiyat var.

wave mav hikaye dayu.. o baktığın grafik grafik bile değil dibide belli değil .. asl olan fiyattır emmi sok kafana artık

bu sen sen değilsin.. o grafik grafik değil...

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ilk giren hep kazanır.......

ilk girenler öldü..

ama deli kar ettiler... ama hepsi ölü.

en çok kar edenler ölüler..adam ölmüş ama satamamış .. yapaak bişey yok.
    bizim bir arkadaşın komşusu vefat etmiş. terekede biraz thy çıkmış 10 maliyetli. 30 liraya satıp araba almışlar.

fıkra bu kadar.

bu temettü işlerini hafife almamak lazım. mutlaka izleyin derim. ben bire bir aynısını yapmaya çalışıyorum. günlükte de fırsat görürsem işlem yapıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=QOBAIc0taAY
    audentes Fortuna iuvat

3. Yani dayı aklını alırlar fiyat ucuz mu pahalı mı snlayamazsin cinki baz alınan şey belli deyil.

Örnek evler 25.000 TL idi şuan 2.500.000 TL. Şimdi 25.000 TL ye eve Tv alamıyorsun. Şimdi hangisi ucuz ev mi TV mi pahalı 25.000 TL ye.

Epik. Fiyat önemli değil. Fiyat diye birşey yok dayı.

Çok yanılgı içerisinden geçiyorsun

Adios grande

fiyatı olmayan şeyin wavını nasıl hesap ediyon abey .

geç bunları.

amaç para kazanmaksa .. icradaki arsalara bak.

ne işin var waveynen

herkesin hikayesi farklı burada.

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    fiyatı olmayan şeyin wavını nasıl hesap ediyon abey .

geç bunları.
    Öğrenilmiş çaresizlik sayesinde topluluklar olası kombinasyonlarda aksiyon alıyorlar ki almasalar zaten olmaz niye öyle hem algoritmalar yazanlar bu kalıba uygun yaziyor sonuç olarak bir hareketi yapan burada tamam heralde diyor wave oluşuyor ve fakat 0 dan 1 milyon endekse oluşan harekette wave olmayacagu ap açık aynı sekilde 1 den 34 milyona artmış kurda da wave olmaz teknik analiz deyin birşey yoktur.

Burası istenirse nas modeliynen direkman milyonlarca yükselebilir ki bunu yaşadık 100 bin endeksten 1 milyon endekse geldi.

Adios grande punto

6 sene önce arsa alaydın icradan şimdi 15 tene villan olurdu.

ralli bitecekte tepeyi bulacamda.. piiiiiiiiiiv....

adamı parabolik yay gibim gererler burada emmiiii..

7.  Alıntı Originally Posted by nEZamanAKadar Yazıyı Oku
    Epik bir analiz yayınladım ve VOB neden yapılmaması gerektiğini izah ettim vaktimi harcayıp emme sinema53 dalga geçiyor

Napalim dayi

VOB yapmayın hadi selametle adios 748393
    madem sinema 53 diyerek gönderme yaptın banada söz hakkı düşüyor benim yönettiğim portföyde sana ve senin fikirlerine rol yok sana çoktan beri şunu yazdım bilmediğin , yönetemediğin , çizemediğin grafları sen yapamıyorsun diye başkasıda yapamaz düşünceni öldür.Bu hayatta herkes herşeyi iyi yapacak diye bir kanun yok memed , bak sen bir ara 2. el araba satıyordun yapabildin mi yaptıysan demekki insanları ikna etme kabiliyetin var ama graf okuma kabileyetin yok düz topçusun bu yüzden benim çekiceğim filmde araba satıcısı rolü olursa söz o rol senin memed adios 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bizim bir arkadaşın komşusu vefat etmiş. terekede biraz thy çıkmış 10 maliyetli. 30 liraya satıp araba almışlar.

fıkra bu kadar.

bu temettü işlerini hafife almamak lazım. mutlaka izleyin derim. ben bire bir aynısını yapmaya çalışıyorum. günlükte de fırsat görürsem işlem yapıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=QOBAIc0taAY
    abi artık trde temettü işi bence sağlıklı değil.

ciddi bir denetim yok .. bilançolar makyajlı.. şirket kafasına göre kar açıklayabiliyor.

adam akıllı çalışan bir fon yönetimleri vs vardı ilk girenler iyi kazandı.

ama artık onlarada güven yok bence.

Sayfa 739/998 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •