Endeks eksi olmuş tövbe yarabbim başımıza bir iş gelmese bari..Bizim borsa da eksi endeks ha..Bu önemli anı kaçırmamak lazım biraz ekran izleyeyim..
Printable View
Endeks eksi olmuş tövbe yarabbim başımıza bir iş gelmese bari..Bizim borsa da eksi endeks ha..Bu önemli anı kaçırmamak lazım biraz ekran izleyeyim..
tombuL gu$ HEM $ breakoutta
tele olarak da breeakoutun ucunda çok ilginç
galiba akdeniz petrol doğalgazzZzZ bizde...
teknik önden gelir haber asdasdasdsadsad
ağa benim gördüğüm çok kişi anahtarı bırakacak 2021 de...............
endekissssssss aylık kanal zirvasında he görüyozzz
ver mehteri..
pozisyonun duracak galiba...akşam kapanışa bakalım...3000 nin şartları var msjlarımda
154200 ve garati 9.69
ben gidiyorum akşam seansında görüşürüz eskisi gibi sürekli takılmıyorum ...
since 2008 viob başlangıç ve bu forum.. ama iddalı değilim iddalı olanlar tarih oldular bu alemde
Arzum, 17-18 Aralık halka arz edilecek
Caatsa'nın üstüne hemen satarlarsa süper güç olduğumuzu unuturlar
valla piyasa miyasa derken burada başka şeyler oluyor...böyle giderse k..mızı yıkayacak su bulamayacağız...
İstanbul'a içme suyu sağlayan barajlardaki su seviyesi yüzde 21,71 ile son 15 yılın en düşük seviyesine indi.
VİOP doğru NOKTADAN ATEŞ edildiği varsayılırsa.. cebiniz extranız kasa PARA ile doluyorsa doğru yoldasınız
SPOT TÜM (BOFA sabah en iyi satıcıydı, alışa geçmiş gene ortalığı karıştıracak gibi)
https://i.hizliresim.com/rU49xB.png
XU100'de düşüş olmayacak anlaşılan..
OLURSA ancak düzeltme olur DİYELİM..
,
daytraden SPOT 1360 al devam ediyor
Sn mertus 2021 giriyoruz çok değişik 4 gün yaşadım banka üzerinden hesaplarıma ulaşamadım, portföy yöneticisi nin evden çalışmasından dolayı banka içindeki bazı sistemlere yetkili olmamasından dolayı tam bilgi bana verilememesiyle başlayan bir durum .
Kendi şubem koronadan karantinaya alınıp , aynı ilçede başka şubede hesaplarım hakkında yine bilgi alamadım bloke olduğundan , çalışan siz bizim şubenin müşterisi değilsiniz diyip beni geri plana atmak istemesi , edepsiz bir sidikli karıya denk gelmem le başlayan garanti noktalama olayı oldu , 25 senedir müşterisiyim .İlişkimi kesiyorum diyince bölge müdürleri hepsi aradı ok yaydan çıkmıştı ve vakıfbankla anlaştım .Garanti bankası çalışanı 1 kişi hakkında şikayette bulundum.Dikkat edin .
Abd Yaptırımları bekleniyordu zaten.
Beklenti gerçekleşti.
Savunma Sanayi şirketlerimiz doğru yolda gidiyor. Çok bi etki etmez.
Artık dünyada tüm şirketler digitalleşiyor.
Digital teknoloji ve yazılım teknolojisinde de öne geçebilirsek, yaptırımlar falan sinek ikilisi olur...
Digital teknoloji ve yazılım teknolojisi.
Savunma sanayimizde, alt komponent olarak Motor kısımları hariç üretemediğimiz kısım kalmadı.
Orda da TEI nin ürettiği motorlar var.
Yani artık Motor hariç yaptırım uygulayabilecekleri bi alan kalmadı, bu yüzden kişilere yasak getirebiliyorlar.
Bu dakkadan sonra Alınan ,ithal edilen SS silah ya da cihazlar da artık ters mühendislik için.
Aselsan vs diğer Savunma Sanayi şirketlerimiz kendini aştı artık. Şu an tek geride kaldığımız alan Motorlar. Orda da TEI nin büyük atılımları var.
Uçak, jet, gemi, tank , helikopter vs bunların motor işlerini de bi çözersek yaptırım uygulayabilecekleri hiç bir alan kalmıyor))) hepsini biz üretebiliyoruz zaten
Yani; Sanayi ve Endüstride çözüm
Digital teknoloji ve yazılım teknolojisi.
Mustafa Nedim Kutan
@M_N_Kutan
·
2s
Önce tohum sattılar, bu tohum böcekleri çekti.Böceklerden kurtulmak için “Al şu ilacı sık†dediler, ilaçlı bitkileri yiyen insanlar hasta oldu;Hastalanan insanları iyileştirmek için de “Al şu aşıyı ol†dediler!Üstelik tüm bunları yapan hep aynı şirketti.
Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu
Babo başkan alıntılamış doktor Oktay bey güzel tespitte bulunmuş.
Bu korona hikayesi de böyle şimdi TV lerde mutasyon hikayesi başladı.
Bölünme kovalayanlar için analiz:
Yıllardır
Bedelli / bedelsiz vermeyen
Yüksek bölünme potansiyelli şirketler;
Egeen
Logo
Kartonsan (Bekleniyor)
Bfren
Konya
Doco
Potansiyel: sermaye ve fiyat ile orantılı ortaya çıkar
Biraz şey kokuyo ortalık h0ney "Hasan değil basan alır" gibi derler ya halk arasında..
Bademligilin en ufAk kurgu hatasında ve/veya zayıflığında 152X yAkar ilgi tabelamız..
Nitekim 2013 beri halleri ortada bunnarın..
Bknz. Her neye nereye bakarsanız )
Son Dakika Coronavirüs haberleri
İngiltere'de "Kovid-19'un daha hızlı bulaştığı yeni bir türü" tespit edildi
İngiltere'de yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) daha hızlı yayılmasını sağlayacak şekilde mutasyona uğradığı tespit edilirken, artan vakalar karşısında başkent Londra'da en sıkı önlemlerinin uygulanacağı bildirildi.
https://m.haberturk.com/ingiltere-de...di-2903255-amp
—-///
Son dakika...
Bill Gates koronavirüs salgını ile ilgili korkutan senaryo..
Nisan ayına kadar 200 bin kişi..
Microsoft'un kurucu ortağı Bill Gates, ABD'nin koronavirüs salgınında çok zorlu bir aşamayla karşı karşıya olduğunu belirterek önümüzdeki dört-altı ayın en ölümcül dönem olabileceği uyarısında bulundu. Aşı geliştirme ve hastalıkla mücadele çalışmalarına şimdiye kadar 1,75 milyar dolar yardımda bulunan Gates, aşıyla ilgili de konuştu.
CNN'e konuşan Gates, "Zamanı geldiğinde aşıyı görünür bir şekilde yaptıracağım. Çünkü hastalığı başkalarına geçirmemek herkesin yararına" açıklamasında bulundu.
https://www.hurriyet.com.tr/amp/gale...-kisi-41688117
Bugün cornanın ikinci günü ilaçları aldım ama ağrı kesici almadım...
müthiş bir baş ağrısı var.
Saayın yöneticimiz,
Sizin topik'ler hep patlak diye mi temelreis ve gibi tuhaf Viop harici ıvır zıvır üyeleri,
trollcükleri falan burada muhafaza ediyorsunuz ??..
Alın bari sizin oralarda takılsın hem AKsiyon da olur belki..
Bu nası hisse.net sevgisi emeği anlamak mümkün deel.
Teşekkürler..
Çok geçmiş olsun Sn. Akçay, bir an önce iyileşmeniz dileğiyle.
Sistemlerden saatlik de 15 lik de sat verdi, verdiği nokta 1545 - aslında sisteme uymuş olsak aynı yerde hemen hemen aynı maliyetle cort diyecekmiş dün acele edip durduk yere eksileri görmüşüz portföyde.
Yine de, buradan sonra sistem döner al verirse pek inatlaşmamayı düşünüyorum sonra nasılsa sat diyecektir, onu kodlayan da benim bu kadar manuel işleme ne gerek var kafasına girdim biraz.
İzleyelim bakalım, buradan basarsa bayımın dediği gibi 152x ler gündeme gelebilir ki gelecek gibi bir duruşatı var.
Mahsuné Kıpkırmızıgül'den günün anlam ve önemine binaen ;
http://www.youtube.com/watch?v=0-4RLPSwNtc
15 lik görünüm.
https://i.hizliresim.com/8CMZ1n.jpg
GLYPHOSATE denen, zehirli bitkileri öldürücü bir kimyasal var.. Ülkemizde serbest..
İngiltere,ABD ve Hindistanda bu kimyasala karşı müthiş kampanyalar var..
Bizde nerede kullanılıyor?
Elma,zeytin,fındık.. !!
Yediklerimizin tamamında bu kimyasal var.TAbi ki zamanla KANSERE dönüştürüyor..
Organik zeytin,organik fındık nereden bulacağız??
Eur/Usd $eysine az daha furduk 1,219X style madem..
Çöm ula çöm..
Tersyüz et beraberinde tüm piyasaları dA..
T24
@t24comtr
· 34d
TBMM ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın elektrik ihalesini Cengiz Holding aldı
https://t24.com.tr/haber/tbmm-ile-sa...ng-aldi,920725
Şaşıran yoktur her halde:)