XU100'de düşüş olmayacak anlaşılan..
OLURSA ancak düzeltme olur DİYELİM..
,
daytraden SPOT 1360 al devam ediyor
Sn mertus 2021 giriyoruz çok değişik 4 gün yaşadım banka üzerinden hesaplarıma ulaşamadım, portföy yöneticisi nin evden çalışmasından dolayı banka içindeki bazı sistemlere yetkili olmamasından dolayı tam bilgi bana verilememesiyle başlayan bir durum .
Kendi şubem koronadan karantinaya alınıp , aynı ilçede başka şubede hesaplarım hakkında yine bilgi alamadım bloke olduğundan , çalışan siz bizim şubenin müşterisi değilsiniz diyip beni geri plana atmak istemesi , edepsiz bir sidikli karıya denk gelmem le başlayan garanti noktalama olayı oldu , 25 senedir müşterisiyim .İlişkimi kesiyorum diyince bölge müdürleri hepsi aradı ok yaydan çıkmıştı ve vakıfbankla anlaştım .Garanti bankası çalışanı 1 kişi hakkında şikayette bulundum.Dikkat edin .
Abd Yaptırımları bekleniyordu zaten.
Beklenti gerçekleşti.
Savunma Sanayi şirketlerimiz doğru yolda gidiyor. Çok bi etki etmez.
Artık dünyada tüm şirketler digitalleşiyor.
Digital teknoloji ve yazılım teknolojisinde de öne geçebilirsek, yaptırımlar falan sinek ikilisi olur...
Digital teknoloji ve yazılım teknolojisi.
Savunma sanayimizde, alt komponent olarak Motor kısımları hariç üretemediğimiz kısım kalmadı.
Orda da TEI nin ürettiği motorlar var.
Yani artık Motor hariç yaptırım uygulayabilecekleri bi alan kalmadı, bu yüzden kişilere yasak getirebiliyorlar.
Bu dakkadan sonra Alınan ,ithal edilen SS silah ya da cihazlar da artık ters mühendislik için.
Aselsan vs diğer Savunma Sanayi şirketlerimiz kendini aştı artık. Şu an tek geride kaldığımız alan Motorlar. Orda da TEI nin büyük atılımları var.
Uçak, jet, gemi, tank , helikopter vs bunların motor işlerini de bi çözersek yaptırım uygulayabilecekleri hiç bir alan kalmıyor))) hepsini biz üretebiliyoruz zaten
Yani; Sanayi ve Endüstride çözüm
Digital teknoloji ve yazılım teknolojisi.
Yer İmleri