İmzanı değiştirim mi ?
Printable View
vasıfsız biz bunu da attık sidik yarışına çevirdiiniz.!!
ama sen namuslu olsan cons bayımın kini de isterden neden istemedin ..çünkü kankan.!!!
o ilahtı ne dese doğru idi.!!
bu kadar da kaypaktı...
ayrıca ben o zaman forum yönetiminden sert bir uyarı aldım asla paylaşılmayacak diye ...!!!sen adam olsan susarsın..daha ne kadar madar aolacaksınız
Bugün ilk yazıdan itibararen ..cons la ne alaka ..
Ben sadece bunu yazdım :hah:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...39#post5466939
ya ben yada PALA çarpar
dikkat! her türlü çarpılırsın. 23 mart viob 1225 işaretlendi
Haaa
kardeşim bir halt mış gibi herkesi sedat peker misali test ediyorsu ya.!!!
diyorum işte burda ki çoğu insana bunu yaparken cons a yapmaya niye YEMEDİ ONU SORUYORUM.!!
ben cevabını vereyim...çünkü karakter yok sende..
bölünmelerini tamamlayamamış insansın büyük ihtimalle.!!
hala da tamamlayamamışssın ...yıllardır böylesin ya yardımcı olayım cidden bak.!!
Iyi akşamlar reis benim cortlar sana emanet 50 kontrat tanga olursa senden tazmin ediyos admin üüle dediSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi akşamlar ŞİZOFREN MERT45.!!!
had uza kardeş..
tartışmak bile boşa altı boş ve sıkıcı.!!!
KINALI YAPINCAK seni.!!
bir short açılıyorsa bunun sorumlusu sensin sayın bozkurt HELE Kİ o da patlıyorsa.!!!
:halay::bravo:
sen sıradan ayu olmadığın için yaptıkların ve yaklaşımın birilerinin özellikle AYU birinin zoruna gitmiş.!!!
başarılar abi seviliyorsun.:bravo:
sindomayı takip et.:halay:
abkayı da severim bozkurtu da önemli olan seviyedir BAKIŞ AÇISIDIR ve bu önemlidir.!
Neyse ..sorulara cevap vereceğiniz zaman görüşelim ..
Ben samimi olan herkese açığım ..:)
Yalancıları da ne yaptığım ortada :rules:
Yeme bizi nosfecagri abi, en son lönktün, hatta bende dediydim ki, enseyi karartma belki akşama para sayma makinası lazım olur belki diye
çorap değiştirir gibi poz. değiştiriyorsan, emanet olur mu bu şekilde, admin abiye süüüle para mara yok benden gram çalışmaz :)
10 senede yüzde 50 ortalama yakala.
(bu 10 senenin 8 senesi de dolar bazında erimekle sayısını bilmediğim olaylar silsilesi ile geçmiş)
15 senedir vobla uğraş.
bana inandırıcı gelmedi.
abka abi matematiğinde sorun var gibi.
Abey 2 farklı hesap var. Birinde sistem 15 kontrat ile oynuyor. O pozu 1554 de kapatmış cort olmuş onu da geri 1552 de kapatmış ula bu nasıl sistem mal gibi sistem neyse gene iyi işte çarpılmamış :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu algonu bi ödünç vermedin abi, benim elime geçsin bak bakıyım nasıl çarpılıyomuş :he: demek ki sende iken attığı taş kurbağayı ürkütmüyor
RTE yi göndermek için bir çeşit şartları oluşturmak için ky nin ütülmesi var sanki. İnwestteki her hissede ağlaşiyor millet kimisi iyi bir ev almak araba almak için girmiş %50 zararı var çoğunun. At değiştirenler de bu oran daha da fazla muhtemelen böyle giderse bu oran artacak. RTE SPK BIST yönetimi varken böyle bir şeye nasıl izin verir anlamış değilim. %10 buradan net kaybı olur.
Yarın FED in enflasyon verisi var...
Bu gün bizim işsizlik verilerini görünce,,ismi gizli tutulan FED yetkilisi;
aaa ne güzelmiş bize de verin bu sistemi biz de enflasyon verisinde kullanalım dedikleri kulislerde konuşuluyormuş...
sivasta meral mummy e gene provakatif eylem olmuş.!!!
https://twitter.com/AjansMuhbir/stat...887660553?s=20
Ne teknik, ne temel analiz.
Öncelik her zaman trendir.!!
Ytd
Dayı ,Dayı diyordun ..ne oldu onu da anlıyamadım ya neyse ...
Trend, herhangi finansal bir ürünün genel yönüdür. Trendin yukarı mı ya da aşağı mı olduğu bazı durumlarda net olarak belirlemek oldukça zordur. Grafikler genelde düz bir çizgi şeklinde yukarı veya aşağı trendler halinde hareket etmezler. Grafikler çoğunlukla inişli çıkışlı zigzag şeklinde hareket ederler.
Tek önemli olan grafik senin overall grafik abi. Mümkünse 45 derece eğim ile dümdük yukarı gidecek gerisi fasa fiso SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kapici abi senin fabrika baya iyi iş yapıyordu ...
senin aileden biriyle bir gun bir yerlerde denk geldim ben. o beni tanımaz / hatirlamaz. .
range roverina binip gittiydi.
tesaduf zinciri olduydu. yanimdakine ne is yapiyor bunnar dediydim abi izmirde kapicilari var dediydi.
gecende acikca yazdigindan yazdim ben de ...
iyi aksamlar
Benim burda kimseyle bir derdim yok ..vob topiğinde vob yazılsın istiyorum sadece bu ..bugün ilk yazımdan itibaren bakın ..ben kimseye sataşmadım sadece cevap verdim ..fakat cevap alamadım ..