Sayfa 745/1004 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,953 - 5,960 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    23 martta ben ekranda gördüm o rakkamı, başkası görmediyse suç benim değil
    Havuç ye biraz ..göze iyi gelir ..öyle bir rakam yok..

Tee ilk yazdığında gerekeni yapacaktım da ..eski hörmetine verdim ..neyseee..
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Ne teknik, ne temel analiz.
    Öncelik her zaman trendir.!!

Ytd
    Trend, herhangi finansal bir ürünün genel yönüdür. Trendin yukarı mı ya da aşağı mı olduğu bazı durumlarda net olarak belirlemek oldukça zordur. Grafikler genelde düz bir çizgi şeklinde yukarı veya aşağı trendler halinde hareket etmezler. Grafikler çoğunlukla inişli çıkışlı zigzag şeklinde hareket ederler.

3. Tek önemli olan grafik senin overall grafik abi. Mümkünse 45 derece eğim ile dümdük yukarı gidecek gerisi fasa fiso
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Trend, herhangi finansal bir ürünün genel yönüdür. Trendin yukarı mı ya da aşağı mı olduğu bazı durumlarda net olarak belirlemek oldukça zordur. Grafikler genelde düz bir çizgi şeklinde yukarı veya aşağı trendler halinde hareket etmezler. Grafikler çoğunlukla inişli çıkışlı zigzag şeklinde hareket ederler.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Havuç ye biraz ..göze iyi gelir ..öyle bir rakam yok..

Tee ilk yazdığında gerekeni yapacaktım da ..eski hörmetine verdim ..neyseee..
    Demek ki pala o gün benim ekranımla oynamış, artık ne karıştırdı ne halt ettiyse orasını bilemem. zaten sorgulayamayızda patron o çünkü, napalım, kader deyip geçicez.
    neyse sağlık olsun, borsada fırsatlar hiç bitmiyor sonuçta iyi olan kazanır
    Hamdım Piştim Yandım

5. kapici abi senin fabrika baya iyi iş yapıyordu ...
    senin aileden biriyle bir gun bir yerlerde denk geldim ben. o beni tanımaz / hatirlamaz. .

range roverina binip gittiydi.
    tesaduf zinciri olduydu. yanimdakine ne is yapiyor bunnar dediydim abi izmirde kapicilari var dediydi.

gecende acikca yazdigindan yazdim ben de ...
    iyi aksamlar

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Demek ki pala o gün benim ekranımla oynamış, artık ne karıştırdı ne halt ettiyse orasını bilemem. zaten sorgulayamayızda patron o çünkü, napalım, kader deyip geçicez.
    neyse sağlık olsun, borsada fırsatlar hiç bitmiyor sonuçta iyi olan kazanır
    İmzanı düzelt ....
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    İmzanı düzelt ....
    Ben gördüğümü yazarım, ekran görüntüsünü mü atıyım
    Hamdım Piştim Yandım

8. Benim burda kimseyle bir derdim yok ..vob topiğinde vob yazılsın istiyorum sadece bu ..bugün ilk yazımdan itibaren bakın ..ben kimseye sataşmadım sadece cevap verdim ..fakat cevap alamadım ..
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 745/1004 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •