-

Originally Posted by
*Bozkurt
23 martta ben ekranda gördüm o rakkamı, başkası görmediyse suç benim değil

Havuç ye biraz ..göze iyi gelir ..öyle bir rakam yok..
Tee ilk yazdığında gerekeni yapacaktım da ..eski hörmetine verdim ..neyseee..
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
KAPICI
Ne teknik, ne temel analiz.
Öncelik her zaman trendir.!!
Ytd
Trend, herhangi finansal bir ürünün genel yönüdür. Trendin yukarı mı ya da aşağı mı olduğu bazı durumlarda net olarak belirlemek oldukça zordur. Grafikler genelde düz bir çizgi şeklinde yukarı veya aşağı trendler halinde hareket etmezler. Grafikler çoğunlukla inişli çıkışlı zigzag şeklinde hareket ederler.
-
Tek önemli olan grafik senin overall grafik abi. Mümkünse 45 derece eğim ile dümdük yukarı gidecek gerisi fasa fiso

Originally Posted by
sindoma53
Trend, herhangi finansal bir ürünün genel yönüdür. Trendin yukarı mı ya da aşağı mı olduğu bazı durumlarda net olarak belirlemek oldukça zordur. Grafikler genelde düz bir çizgi şeklinde yukarı veya aşağı trendler halinde hareket etmezler. Grafikler çoğunlukla inişli çıkışlı zigzag şeklinde hareket ederler.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
mert45
Havuç ye biraz ..göze iyi gelir ..öyle bir rakam yok..
Tee ilk yazdığında gerekeni yapacaktım da ..eski hörmetine verdim ..neyseee..
Demek ki pala o gün benim ekranımla oynamış, artık ne karıştırdı ne halt ettiyse orasını bilemem. zaten sorgulayamayızda patron o çünkü, napalım, kader deyip geçicez.
neyse sağlık olsun, borsada fırsatlar hiç bitmiyor sonuçta iyi olan kazanır
-
kapici abi senin fabrika baya iyi iş yapıyordu ...
senin aileden biriyle bir gun bir yerlerde denk geldim ben. o beni tanımaz / hatirlamaz. .
range roverina binip gittiydi.
tesaduf zinciri olduydu. yanimdakine ne is yapiyor bunnar dediydim abi izmirde kapicilari var dediydi.
gecende acikca yazdigindan yazdim ben de ...
iyi aksamlar
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Demek ki pala o gün benim ekranımla oynamış, artık ne karıştırdı ne halt ettiyse orasını bilemem. zaten sorgulayamayızda patron o çünkü, napalım, kader deyip geçicez.
neyse sağlık olsun, borsada fırsatlar hiç bitmiyor sonuçta iyi olan kazanır
İmzanı düzelt ....
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
mert45
İmzanı düzelt ....
Ben gördüğümü yazarım, ekran görüntüsünü mü atıyım
-
Benim burda kimseyle bir derdim yok ..vob topiğinde vob yazılsın istiyorum sadece bu ..bugün ilk yazımdan itibaren bakın ..ben kimseye sataşmadım sadece cevap verdim ..fakat cevap alamadım ..
Hayat hoş gerisi boş
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri