sürekli işlem yaparak sürekli kazanılmaz işçi kardeşim kendi kendine işlem hacmi yaparsın ..bazen bir adım geri durmakta fayda var :)
Printable View
sürekli işlem yaparak sürekli kazanılmaz işçi kardeşim kendi kendine işlem hacmi yaparsın ..bazen bir adım geri durmakta fayda var :)
Marketteki fiyatlara bakarak bir hisse buldum stoktan iyi kar yazar. %30 artmış fiyatları. Birde parası olan abilerim nohut baksın ticari amaçlı
Bu 5855 neymiş ya, seçim sonrası harekette bile yukarı kırarken 4 gün uğraşmış, şimdi düşerken de 2 gündür destek oluyor.
ons bear club başkanı sn Bozkurt nasıl düşüş ... beğendiniz mi ?:p
SPOT da soldaki ekip satışı artırıyor, sabah bugün günlerden çarşamba! uyarımı yapmıştım, umarım terste kalan olmamıştır ve sat-al denemiştir!
https://i.hizliresim.com/3hm7kpu.PNG
Ben burdan longlarim. Viop dediğin kumar değil mi?
Açılan Pay Vadeli shortlar iş yaptı ama erken kapandı,
Herif bizi yakaladığı zaman zirveye kadar beceriyor, biz yakalayınca maalesef erken bırakıyoruz!
https://i.hizliresim.com/k9n8fa4.PNG
sn Bozkurt sahalara veda ediyorsan günü belirle jübile yapalım sana
Pist100 Ocak başında başlayan düşen kanalın üst bandına dayandı. Tekrar bu banda girmemek için direniyor. Şahsi fikrim bugün girmez. Yarın tabi değişik bir gün her şey olabilir.
Yeni vadeye taşınmalar başladı
Karakemal ,
bu bankalardaki uzun tahvilleri kısa tahvillerle değiştirme sadece özelleremi yarayacak ne diyorsun:) , özeller 3 gündür yeşil kamuya çakıyorlar
hep yorulduk da ..o kadar kolar değil yıllardır bir bu bir sigara kendimi kurtarmağa çalışıyorum nafile
parayla işim yok palayı soymanın keyfi paha biçilmez ..soyulduğumuz zamanlarda oluyor tabi
denizcilikte söz vardır ''balık pulu kıça yapıştımı denizden asla kopamazsın''
bu mecrada öyle birşey işte ..inşallah başarır bu meret kumarhaneden kurtarırsın kendini
O tahviller kamulara devredilecek diye duydum.
ekgyo gitmese endekste gitmez dermişim hala :) bence
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.
Kazananlara tebrikler kaybedenlere geçmiş olsun dilerim.
Uzun zamandır siftah yabmadıydık muhtemelen yarın saat 14 de makinaya cetonumu sallarım :he: