Sayfa 714/1005 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,705 - 5,712 arası.

Konu: Viop LI

1. Robert DeNiro'lu stajyer isminde film vardı, emekli iken bir işe girmişti.

Bizde de stajyer altında çalışma artabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Şöyle tarif ettiğiniz yere doğru bir seyahat edin, mesela Karapınar olsun burası. Bakın bakalım ne göreceksiniz …

Sağlıkla …

Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku
    Verimlilik doğru, düzeltilmesi gerek. Yalnız cari açığın en büyük kalemi her zaman enerji oluyor. Ben hükümet olsam ilk yapacağım iş enerjide dışa bağımlılığı minimuma indirmek olurdu. İç anadolu çöl gibi zaten. Koy güneş panellerini tüm ülkeye dağıt enerjiyi. Enerjinin yüzde 50'sini burdan karşılasan ülke kurtulur.

3. Ons, dusup dolar yukselecek gibi. Bu para ile milet daha fazla araba alir fiziki araba satmayinca tesla hissesi almistim keske bir araba parasi basaymisim hala diyom araba alamazsak fabrikasinimi alsak toaso

Lise mezunu Erdoğanın yaptığı büyük hatalar , dünyadaki bütün üniversitelerde ekonomi derslerinde ibretlik hatalar olarak işlenecektir...

5. Memedabiliyot sayımlarıma göre;
    Memedabi gelirse asrın rallisi başlar derim.

6. Perşembe günü beklenildiği oranlarda bir faiz artışı gelmeyebilir diye düşünmeye başladım açıkcası.Hatta hiç gelmezse kimse şaşırmasın.

7.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Perşembe günü beklenildiği oranlarda bir faiz artışı gelmeyebilir diye düşünmeye başladım açıkcası.Hatta hiç gelmezse kimse şaşırmasın.
    Bunu asgari ücret açıklandıktan sonra Twitter de 700 kişi paylaştı. Yani bir yerde okudum mantıklı geldi desen daha iyi olur. Düşündüm ne demek ya.

8.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Bunu asgari ücret açıklandıktan sonra Twitter de 700 kişi paylaştı. Yani bir yerde okudum mantıklı geldi desen daha iyi olur. Düşündüm ne demek ya.
    Muhahahha, çöp bir yorum... Düşünmek ne zamandar beridir ayıplanır oldu? Adam fikrini belirtmiş... Bence de sağlam artış olacak ama mevduatın yinede altında kalacak ilk tur...

Sayfa 714/1005 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •