İşçiye % 107 ev sahibine % 25 bu dayatma nereye kadar geçerli olur ki ..
Asgari Ücret Net ücret 11.402 TL
Ara zam oranı %34 sonrası Anlık Kurlar ile;
482,57 $
441,25 €
0,018 BTC
1257,08 Gürcistan Larisi
28712,63 Gambiya Dalasisi
1772,43 Birl. Arap Emir. Dirh.
12423,56 Venezuela Bolivarı
820,68 Azerbaycan Manatı
482,78 Bahama Doları kadar oldu. ✍️
Verimlilik doğru, düzeltilmesi gerek. Yalnız cari açığın en büyük kalemi her zaman enerji oluyor. Ben hükümet olsam ilk yapacağım iş enerjide dışa bağımlılığı minimuma indirmek olurdu. İç anadolu çöl gibi zaten. Koy güneş panellerini tüm ülkeye dağıt enerjiyi. Enerjinin yüzde 50'sini burdan karşılasan ülke kurtulur.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Otomobilde şu şekilde bir olay var gibi.
Bir çok işletme bir şey üretip satıyor KDV tahsil ediyor ama üretim aşamasında bu kadar KDV ödeyerek mal ve hizmet almadığı için farkı maliyeye ödüyor. Otomobilde KDV yüksek olduğu için satın almak KDV mahsup edilebildiği için daha hesaplı oluyor. Çalışana maaş vermek yerine otomobil vermek de totalde daha cazip oluyor. Maaşlardan vergi kesiliyor ama bu tip avantajlar 2 taraf için de daha cazip oluyor.
Bir video vardı, bir etkinliğin çıkışında lüks arabaları durdurup sohbet yaptılar, çoğu tekstilciydi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Birde sok faiz,maas olur 600dolir![]()
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Bişii gördüm sanki
Emekliler derneği görmesin bak![]()
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Yer İmleri