Sayfa 710/1005 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bozkurt abi bunlar emekliyi unuttumu!!
    Unutmazlar rahat ol, temmuzda 400 dolar alırsın sende çalışmadan yan gelip yatarak. Saa kim dedi emekli ol deye fakir. Senin Ölene kadar çalışman lazım
    Hamdım Piştim Yandım

2. İşçiye % 107 ev sahibine % 25 bu dayatma nereye kadar geçerli olur ki ..

Asgari Ücret Net ücret 11.402 TL

Ara zam oranı %34 sonrası Anlık Kurlar ile;

482,57 $
    441,25 €
    0,018 BTC
    1257,08 Gürcistan Larisi
    28712,63 Gambiya Dalasisi
    1772,43 Birl. Arap Emir. Dirh.
    12423,56 Venezuela Bolivarı
    820,68 Azerbaycan Manatı
    482,78 Bahama Doları kadar oldu. ✍️

3.  Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku
    Türkiş in başkanı zaten kendi adamları. Arada bir gider yapıyor ama çok kez şahit oldum hükümeti desteklediğini.
    Sakarya ak parti kurucusudur sakaryadan çıkacak millet vekillerini ona sorulduğu söylenir.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Fatih Özatay
    @OzatayFatih
    ✅Yüksek tutarda cari açık vermeden büyüyemeyen bir ekonomisi var Türkiye'nin.
    - Cari açık=Net dış borçlanma
    - Yani, Türkiye ekonomisi dış borçlanmaya bağımlı
    ✅Bu temel sorunun altında, daha derin bir sorun var: Verimlilik sorunu.
    - Bu soruna el atmadıkça, bazen rekabetçi kur politikası uygulayıp, işler sarpa sararınca da, öbür uca gidip faizi sıçratıyoruz.
    - Sonuç: Sarkacın bir uçtan diğerine yöneldiği ama ne konumda olursa olsun her daim düşük ücret cenneti olan bir ülke olarak kalmaya mahkum oluyoruz...
    https://ekonomim.com/kose-yazisi/bi
    Verimlilik doğru, düzeltilmesi gerek. Yalnız cari açığın en büyük kalemi her zaman enerji oluyor. Ben hükümet olsam ilk yapacağım iş enerjide dışa bağımlılığı minimuma indirmek olurdu. İç anadolu çöl gibi zaten. Koy güneş panellerini tüm ülkeye dağıt enerjiyi. Enerjinin yüzde 50'sini burdan karşılasan ülke kurtulur.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Unutmazlar rahat ol, temmuzda 400 dolar alırsın sende çalışmadan yan gelip yatarak. Saa kim dedi emekli ol deye fakir. Senin Ölene kadar çalışman lazım
    Senin hesab benimde gözler tirt,civcivler bile zor görüyorum

Caliysoz zati,vrf arıza ekperligi var, saat ucretimi dolir a ceviricem,bu ne yaw
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. Otomobilde şu şekilde bir olay var gibi.

Bir çok işletme bir şey üretip satıyor KDV tahsil ediyor ama üretim aşamasında bu kadar KDV ödeyerek mal ve hizmet almadığı için farkı maliyeye ödüyor. Otomobilde KDV yüksek olduğu için satın almak KDV mahsup edilebildiği için daha hesaplı oluyor. Çalışana maaş vermek yerine otomobil vermek de totalde daha cazip oluyor. Maaşlardan vergi kesiliyor ama bu tip avantajlar 2 taraf için de daha cazip oluyor.

Bir video vardı, bir etkinliğin çıkışında lüks arabaları durdurup sohbet yaptılar, çoğu tekstilciydi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Birde sok faiz,maas olur 600dolir
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8. Bişii gördüm sanki

Emekliler derneği görmesin bak

Sayfa 710/1005 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •