Rica ederim. Yatırım da önemli olan inanmaktır. . Bol kazançlar.
Printable View
Bugünlük bu kadar satış tamam hepden küstürmeyelim diyorlar gibi.
TSKB çok düşdü diye aldım gitmeyince sattım ben satınca yükseldi.
Ben alınca düşüyor, ben satınca yükseliyor klübü kurmak lazım.
Gübreyi de çözseler (kaç lot var tabanda) millet birbirini ezer ne bulursa almak için piyasada :)
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belli hisseler var. Bulaşmayacaksın. Dibe gelse de almayacaksın...ki bunlar dipte de değil zaten..Sonra twitter da küfür kıyamet..Hala günlerdir tabandan mal alan var ki 1 tanesi de benim arkadaşım..Bugün 3.kez tabandan mal çekmiş..Her alımda bir önceki alımın %20 fazlasını alarak maliyeti düşürüyormuş :)
Anlatamadım adama...
kalkar umarım ne diyim..
size hepinizi kurtaracak hisseyi söyleyecegim GARFA
%61 fibo 265 bölgesinden biraz aldım hareketleri hızlı yakın stoploslu devam edicem.
ana portföye 2 yan tahta olacak biri bu birde futbol tahtası koyucam fener :)
5 milyon ayırmıştım borsaya dün akşam 2 milyon alıcağım vardı altın satmış arakadaş borcunu ödedi onuda devreye sokuyorum bu 7 tahtaya kademeli bakalım %43 enflasyon bekleniyor 2024 benim ilk etap 2024 de borsada %65-70 arası yükseliş bekliyorum ekonomik program devam edip sonuçlar ortaya çıkmaya başlarsa.
7400 denemesi geliyor gibi
790900'den longa dönmeyi çok düşündüm.. olamadık.. zarar katlandı
tek tutar dalımız 240 lık grafik
798 var... 815 var...17000 puan şortçunun gücü var
798 e getirenler, 815 üstüne geçiremeyeceklerse... bu 798 saldırısının acısı kötü çıkabilir
çok kardan olduk göz göre göre :vk:
Bankalarda tacirlerin ay sonu satışı var bofa ile , kademeler zayıf olduğundan aşağı ve yukarı hareketler sert oluyor .
piyasa dolandırıcıları INFO ve GEDİK le çalışıyor.. gördüğüm..
EUR MSCI TUR
https://i.hizliresim.com/o233m6h.jpg
Muhammed Tayyar Türkeş
@TayyarTurkes
Yatırım finans Bursa şube müdürü Aylin Hanım da gübrecinin mallara el koymuş. Ve satmaya başlamış..
Soralım? Ne oldu, öküz öldü ortaklık bittimi…
GUBRF ortaklık bilgisi
1 milyon lot ile desteklenmiş sonra 500 bin lot satılmış gibi
https://i.hizliresim.com/eqm7r33.jpg
ISGYO'da tepki oldu tabana geldi tekrar sanki.
GEdik ve İNfo tabandan bu hacimde alıcı olmayacağını bile bile neden kredili kağıtları veriyor tabana..?
az göster, taban kalksın,rahat rahat sat..
ilginç.. iş mi öğreteceğiz bunlara!!
sindoma,şimdi şu meseleyi netliğe kavuşturalım. ve teknik analizin karın ağrısı şifa bulsun.:)
mesela altta 7205 diyorsun...Onu kırmak demek nedir?
Saatlik-4 saatlik kapanış görünce KIRMIŞ olur mu?
Misal saatlik kapanış ise mesela 7150 den kapandı...Poz. kapattık veya short olduk...
Diğer saat stoplatıp kapanış 7400 yaparsa ne yapacağız...
EN ÖNEMLİ NOKTA KIRMAK DEMEK NEDİR????SAATLİK-GÜNLÜK KAPANIŞ MI?
Çok yorum yaparsan herşeyi konuşmuş-HER İHTİMALİ SÖYLEMİŞ olursun....AMA ESASINDA HİÇBİR ŞEY DEMEMİŞ OLURSUN.
şAHSIM :oleyo:ORTA vadeli yorum yapıyor ve bunu 2-3 ayda bir...dünküler de bunlardan birisidir.
Düşünceler beni bağlar...:)
Yarın dan itibaren yeşil oluruz diye düşünüyorum herkes satacağını satacak parasını cebine koyacak bizbize kalacağız
Dün gece fanatik FB birine uzun vade yatırım yapmak için golts arzum çelebi dedim. Bende gittim medikalciyi yüklendim alsat alsat imanım gevredi. Çok aşağıdan aldım ama stresi bitirdi beni.
Abka sen bu denklemi 2 sendir çözemedin bu saatten sonra senin için önemli değil anlatıyorum nedense hep sen soruyorsun basitte anlatıyorum benim yorumlarımda şort long diye tabirler varmı yok saatlik trade işlemleri kanal diyorum bant yazıyorum içinde dönüyor oyun diyorum sen hala Doktor bu ne diyorsun:)
7205-7410 bu bant aralığında oyu dönüyor demişim 2 gündür üst alt banta göre stoplos veya pozisyon artırırım 240 dk grafa dönerim o çalışmaya devam ederse günlüğe dönerim yani kademeli oyunun devamlılığına bakarım
Abka ,
alınma bak şimdi çocuklar uyguluyor canlı anlatayım diye kanal kırılımı 7410 üzeri + 200=7610 bandını 240 dk grafta takip ederim bu alanda tahtalarımla oynarım:)
2 haftadan beri ilk kez genel olarak yan tahtaları alıyorlar
İnsanların sormadığı anladığı anlamına gelmez..Çünkü soru çok basit...KIRDIĞI NE ZAMAN BELLİ OLUR?
O meşhur teknikçiler gibi deki: 7205 altında 1 saat olmadı 2 saat ya da 4 saatlik kapanırsa...veya günlük kapanırsa...
Bu net olmadıktan sonra bunlar işe yaramaz.Ha birinde saatlik diğerinde 4 saatlik olacaksa o işte olmaz...kurallar yapılan teste göre belli olmalıdır.
Neyse ama HANGİ PERİYOTTA KAPANIŞI DURUMA GÖRE İSE o iş yaş...Bu tekniğin en önemli koşuludur.PERİYOT-KAPANIŞ VS.net olmalı.
17 yıl viobda yüzlerce metastock sistem yaptım-yarışmalara katıldık...bu iş böyledir.
bugun devre kesme beklıyordum acıkcası yeşillenmesi çok şaşırttı
flat devam
işime devam edebilirim ben