Sayfa 690/1005 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,513 - 5,520 arası.

Konu: Viop LVll

1. Kırmızı gömleği çıkarttırıp, kahverengi pantolonu giydirecekler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

oylamadan varmı bir haber ?

3. yemen birbirinizi guzum bak %50 sabit getiri var bir sürede onda durun...

faiz haram diyorsanız onun helalleştirilmiş şekli kar payı var...

neyse girmim bu konulara ortalık karışıyor...

abka topugumuza sıkar...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Sakin ol şampiyon...Öfke-sinir bu yaştan sonra damarlara-KALBE zarar.(bak bende çok sakinim)

Yahu neden kızıyorsun...8.000 dediğinde long olanlar için sevinmiştim..Kendim için üzülmüştüm.

Ama %6-7 lik (cuma kapanışına göre) öngörürsen acaba bizim bilmediğimiz-görmediğimiz bir şey mi var demiştim..CİDDİYİM.
    Ben sakinim ama sen Timsah gibi hareket ediyorsun bende hatırlattım sana Timsah olursan çanta kemer olmayıda göze alıcan diye
    kimse long falan olamaz bu havada yapacakları sadece vur kaç hele hafta sonuna girerken.
    graflarımı okumamışsın 2 ay önce 2.48-2.50 benim beklentim dedim 3.12 döndükten sonra arka topiklerde herşey yazılı , ama haftalık bantyım 2.58 altı haftalık kapanış yapmaması idi , araya Bok soktular , varlıkçılar kenara çekildi ,derken bu bantlarda dolaşıyor pıst 100 ben kademeli belirlediğim tahtaları alıyorum yani sakinim mutluyum sende öyle ol
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    pazar günkü düşüncen hala aynı mı?...sene sonu yani bu cuma kapanış 8.000 olur mu?
    bu arada sindoma53 abeyin beklentisi aynımı bilmem sonuçta uzun vade hisse biriktiriyor. fakat cumaya kadar evet benim beklentim 8.000 e yakınlaşması abey

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    abka abey vermez mi verebilir bist100 7.200 ü kırıp delmesi gerek 3 etti kırmıyor ya da kıramıyor bakalım 4 te ne etcek. bizde kıramadıki kıramadıki oynuyoz dilerim acımadıki acımadıki oynamayız.
    Short için buralar YÜREK MESELESİ...Yarın çarşamba.Bence 4 günlük(ptesi tatil) repo vs. için son gün olduğundan onun da etkisiyle satış olacaksa son gün olur.

Gübre de eşşek değil ya..Perşembe dönsün artık.8-9 taban olacak...

Perşembe-cumanın (genelde yılın son 2-3 işgünü yabancı geliyor) alış yönünde olmasını beklerim.

Kanımca bu satışlar en fazla yarın devam eder.

7. Sohbet odalarında 200 günlük basit ortalama önemli deniyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Piyasanın çoğunluğu 6800-6900 bekliyor bakalım herkesin beklediğini uygulayacak mı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 690/1005 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •