Portföye bakýnca can acýtýyor, moral bozuyor fiyatlar ama hacimsiz gerçekten...
Elinde nakit olanlar için çok güzel maliyetlenme fýrsatlarý veriyor/verecek... Sakin kalmak çok önemli...
CPH1941 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks 72XX lerden yukarý dönerse hepsi kurtulur bir þekilde alýcý gelir... O zaman da bu fiyatlar için güzel fýrsat vermiþti deriz...
CPH1941 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pist 100 200 puanlýk kanal içinde hareket ediyor 2 gündür kanal yukarda 7410 aþaðýda 7205 bandý ne tarafa kýrarsa o tarafa 200 puanlýk bir hareket olacak.
Bulut bu benim takibimdeki bir hisse...
Beðeniyorum da..
8 dolara gelir mi diye bakýyorum ama inmezse kademeli almaya baþlayacaðým. Halka arzda götürdüler ama köpüðü fazlaydý.. Þu an biraz daha alým yerinde..
Satýþlarý her çeyrek artýyor, favök artýyor..Borcu yok, kasasýnda nakiti var..Özkaynaklarý düzenli artýyor..
Sermayesi düþük yani aðýr hareket etmez..Bedelsiz verme ihtimali yüksek. Hisse fiyatý yüksek ve bedelsiz verme potansiyeli var.
Krom,çinko,bakýr iþi yapýyorlar þu an..Asýl olarak kromdan para kazanýyor. Krom fiyatlarý izlenerek bu hisse izlenmeli..
Balýkesir de bulunan yeni bir altýn madenleri var. Ýzinlerini almýþlar. Zaten halka arz yapma sebeplerinden biri de parayý burada yatýrým olarak kullanmak... Gelir tablosuna bakýnca bu altýn geliri de 2025 itibariyle kasaya girmeye baþlayacak..
Rasyolarý kozalak a göre biraz daha pahalý ama ondansa bence bunu almak daha mantýklý orta uzun vade..
2024 resmi çok net benim için.
Ulker
Migros
Tupras
1 Banka
Maceraya gerek yok. Sanayiciler mevduatýn altýnda kalýr.
Yer Ýmleri