borsa hayatımda senin kadar şereflisini görmedim.. Insanın yüzü hiç mi kızarmaz insan hiç mi utanmaz.... Bravo...
Printable View
Başka hisselerde fon alıyor burada da toki moki derken çaktın müritlere malları başka kağıtlar kovalamaca...Sen varya sen...:)
Önce bir durum tespiti yapalım...Buradaki hiç kimse benim peşime takılıp gelmedi çünkü sümüklü mendil dağıtan şeyh ben değildim...Siz burada inim inim inlerken şeyhiniz başka kağıtlardaki kazançlarını yazıp kahkahalar atan yüce gönüllü biri...IBAN isteyin kendisinden belki acır da 3-5 bir şeyler atar hesabınıza...
https://www.youtube.com/shorts/t9tC6IozuBk
bir gün bu hissenin kapıcısı olacaksınız....ciğersiz kediler sizi...bekleyip durun bakalım...
keko adaletten bahsediyorsun seninde neler yazdığın ortada moderatörler umarım farkına varır sende ceza alırsın
gelelim asıl konumuza yalan bilgi beyan etmekten hiç utanmıyor musunuz toki işiniz yalan dedi şirket sonra ağlaya zırlaya kayadan foto istedin sanırım 2024 13.ayında gelir foto :)
başka hissede ki kazancınla burada hava atıyorsun bu resmen dalga geçmektir egegübrede senin kağıdı sürdüğün söyleniyor müridlerin tarafından bi gün çok güzel ceza alırsın spk dan haberin olsun ss leri aldım lazım olur diye aldığın 2m tl llik mal takası yüzde 40 toplu sen 2m mal ile sürekcesin çevrenizdekilerin ıq su bu kadar işte ama başını ağrıtırlar haberin olsun
kazanckapısı da full berkosan deyip sepet yapmş ama adamlarınız kıvrım kıvrım kıvranıyor berkosanda millete salça oluyor sizin yüzünüzden düştü falan borsa bilgileri yok kendilerini rezil ediyorlar bi tarafıyla güler millet heryerde yazmayın böyle şeyler
egegübrede ben 41,50-45,00 aralığından sattığım ereğli miktarı ile agresif topladım...tümünü ben almadım ve hisseyi de ben sürmedim..öyle bir gücüm de yok...kimseye de buradan satacam demedim...onda da güzel potansiyel olduğuna inanarak aldım...oradan kazanacaklarım ile buraya takviye yapacağım...kimin zoruna gidiyorsa gitsin...bedavanın bedavası bir sermaye ile hovardalık yapacağım..:yes:
egegübre eksideyken ben almaya başladım...41,50 lerden itibaren agresif aldım...ta tavana kadar durmadan aldım...tavandan da aldıklarım çok oldu...o yüzden de bir çeşit kaldıran ben oluyorum...yoksa tüm alımları ben yapmadım...ama takaslara bakan bazı arkadaşlar bana başka bir aracı kurumun da eşlik ettiğini ve ikinizin hissenin tavan yapmasında büyük katkıları olduğunu söylediler...bana eşlik eden kişileri tanımıyorum...tamamen özgür olarak hareket ettim...aldıklarımı hala tutuyorum...bu açıklama sanırım yeterli olmalı...
bak agresif sana egegübrenin telegram sayfasından biri alıp almadığını sormuş..ona hala cevap vermemişsin...almış isen bana dua etmen gerek...(senden öyle bir şey kolay kolay çıkmaz...kaliten bellidir..) almamış isen de sen giden trene bakmaya devam edeceksin...işte böyle dostum...sen konuşursun ama ben kazanırım...aramızdaki fark budur...benimle uğraşacağına benim dediklerime kulak ver...emin ol daha çok kazanacaksın...:yes:
tabi sen ben dedimcisin...hisse bir kaç kat çıkar sesin soluğun çıkmaz ama ne zaman ki her hissenin yaptığı gibi düzeltmeye girse ? o zaman berkosandaki gibi ortaya çıkar ben demiştim dersin...:yes:
kör görmeye başladığında ilk kırdığı bastonuymuş....beni takip ede ede (kocaer,atatp,berkosan...v.b ) kazandınız ama ne zaman ki hisse biraz düzeltme yaşasa hemen bana saldırıyorsunuz...işte buda sizin kalitenizi gösteriyor...
bu arada dnısı 2 kere bölündü ha :)
küfür yok hakaret yok anlamıyorsun sorun sende niye sinirlendin şimdi premses :)
telegram lağımsa neden geri döndün gerçekten normal değilsin :kahkah:
kardeşim iyi hoş diyorsunda ben teknik konuşuyorum keko masallar anlatıyor onların altı boş yazıları sizi rahatsız etmedi mi bugüne kadar insan gibi skumtech gelişmesi ile formasyon hedefi 50 ye geldi dedik uyardık düşüş geliyor dedik ama saldırdılar tlgrm'da
yok tokiye ürün satıyor bilmem ne böyle diyor şirket kanıt var mı diyoruz resim atacaklar diyor yatırımcılar öyle diyor falan filan bunlar safsata şirkete hikaye yazma peşindeler tutulacak tek dalları bilanço
ışık ökteyi daha düne kadar tanımıyordur kesin oralardan kesit alıyor teknik analize sallıyor ama bilmiyor ki temel analiz sektör ve hisse seçtirir teknik analiz doğru alım ve satım yerlerini söyler ayrıcak ışık ökte sadece bilançoya yatırım yapılmaz da dedi en son ve bugüne kadar sözde hedef verdikleri hisseleri o rakamlara kadar tutamadılar böylede bir sorunları var
resimlerle anlattım yaşanılan olayları hala bunlara haklı diyip iyi biri diyen varsa kendini sorgulasın bizi değil
Karşılıklı çekişme atışma türü mesaj yazanlara bu son uyarı olsun . Özelden dilediğiniz gibi yazın birbirinize ama hisse başlığında bunlar yasak . Tekrarında karşılıklı uzun bir ceza alacağınızı şimdiden belirtmiş olayı. .. Bu ne böyle sayfa sayfa mesaj siliyoruz ..
sayın medwig bu şahısın tek derdi biziz...berkosan onun için önemli değil...her yorumunda sataşma ve hakaret var...böylelerini nasıl burada barındırıyorsunuz şaşırıyorum...bana sataşana ben cevap vermek zorunda kalıyorum..benim hiç bir suçum yok...sizin bu şahsa şunu sormanız lazım...senin derdin keko mu yoksa berkosan mı ?? berkosan ise fikirlerini paylaş...yok keko ise başka kapıya...
Günlerdir başka hisselerde kazandıklarını yazıp arsız arsız gülücükler atan, günün sonunda EREGL'nin bulduğu altın madenini bile "takipçilerinin duası"na bağlayan, kısacası yazdıklarının hiç biri BRKSN başlığı ile ilgisi olmayan; bu yetmezmiş gibi forum moderatörüne görev hatırlatması yapan tam bir şizofrenik vak'a !,
Bence gayet toleranslı davrandı sana, kıymetini bil....
ben gerektiğinde yorumlarımı sildiriyorum....mesela yakın geçmişte şeyhlik ile ilgili yorumumu sildirmiştim...bence sende dene....moderatör arkadaş seni kırmayacaktır...buradakiler senin ne olduğunu anladı ama yeni gelenler rahatlıkla anlattıklarını yutacaktır...:yes:
.................................
Hadi inşallah...Sen burada gülücükler saçarken o KAYA denen çocuk resmen geldi ağladı, hiç olmazsa ona bir güzellik yap, ağanın eli tutulmaz...
Bak çocuk hiç kimseye bugüne kadar saygısızca hitap etmedim, beni yazılarına meze etme. Ben yapılan iyiliğe teşekkür etmesinide bilirim, üzüldüğüm zaman sitem etmesinide bilirim. Yazılarınızı hep okuyorum ama hiç karışmıyorum. Çok kazanırken kekoya teşekkürümüzü etmeyide bildik, üzüldüğümüz zamanda sitemimizi etmesinide bildik. Atışmalarına 3. Kişileri katma, cevap hakkıda oluşturma. Sen iyilik yapmak istiyorsan, her kese b o k atmayı bırak, ya faydalı şeyler yaz sanada teşekkür edelim yada s.ktir ol git kafamızı dinleyelim. Tamam herkesin ipini pazara serdiniz herkes herkesi tanıdı, görevinizi tamamladınız defolun artık şu topikten. Çocuk dediğin adamın yaşı muhtemelen senin yaşının en az yarım katı fazladır. Saygılı olmayı öğren, sana laf etmeyen birini yazılarına meze yapma. Kimseye bugüne kadar kırıcı bir şey yazmadım, insanlara saygılı olmayı öğren. Çenenide kapa artık
kaya bey tokiden fotoğraf gelmedi mi daha