Sayfa 740/885 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 5,913 - 5,920 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Yahu arkadaş scumtech kapalı bir kutuydu ne kadar eder,kaça alınır belirsizdi..
    Patron kötü niyetli olsaydı bunu parayı kaçırmak için bile kullanabilirdi..
    Bu senin görüşün, ancak hisse (sizin tespitinizle muazzam güzel bilanço açıkladığı halde) 55 Tl den 35 Tl ye gerilemişise çoğunluk benim gibi düşünüyor demektir...

Bulmuşun bedava fiyatları, madem dedikleri kadar çok paran var kaldır tahtayı da zavallı müritler sevinsin biraz...)
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bu senin görüşün, ancak hisse (sizin tespitinizle muazzam güzel bilanço açıkladığı halde) 55 Tl den 35 Tl ye gerilemişise çoğunluk benim gibi düşünüyor demektir...

Bulmuşun bedava fiyatları, madem dedikleri kadar çok paran var kaldır tahtayı da zavallı müritler sevinsin biraz...)
    Benim çok paramı olduğunu nereden çıkardın..
    Hayırdır sen de bazıları ile aynı ağızdan konuşmaya başladın..
    Benim almamın bir önemi yok farkına varacak iştirakçi almalı..

3. Siz hisse hakkında guzel şeyler yazdığınızdan beri hisse gun yüzü görmedi. Hisse tepesinden %45e yakın düştü ve gram tepki veremiyor hala pohpohluyorsunuz. Artık gerçekten susun ve cidden hisseyi pazarladıginizi düşünüyor herkes artık.

4. Hissedarın dediği gibi ya kendiniz kaldırın hisseyi, yada başkaları malınızı kaldıracak diye bi yerinizi yırtmayın

5.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Hissedarın dediği gibi ya kendiniz kaldırın hisseyi, yada başkaları malınızı kaldıracak diye bi yerinizi yırtmayın
    Biz tahtacı değiliz ,sadece yatırımcıyiz..

6.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Siz hisse hakkında guzel şeyler yazdığınızdan beri hisse gun yüzü görmedi. Hisse tepesinden %45e yakın düştü ve gram tepki veremiyor hala pohpohluyorsunuz. Artık gerçekten susun ve cidden hisseyi pazarladıginizi düşünüyor herkes artık.
    19 TL den beri yazıyorum burada..her fiyat seviyesinden de yazmaya devam edeceğim...biz kendimize konuşuyoruz burada...kimseye bir tavsiyede bulunmuyorum...sizin elinizde varsa siz de sabır edin...yoksa da gölge etmeyin...kedinin ciğere baktığı gibi bakmanıza gerek yok...bakın disarida 560 hisse var...orada bekleşin...dükkanın önünü kapatmayın...

7.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Hissedarın dediği gibi ya kendiniz kaldırın hisseyi, yada başkaları malınızı kaldıracak diye bi yerinizi yırtmayın
    Altı ay önce bu hisseyi hergün gelip güzelleyen sendin.. Bütün tahtalar dayak yerken bu hissenin düzeltmeye girmesine tahammül edemiyorsan girme bu işlere.. Bu lanet olası piyasa akbaba piyasasıdır.. Adamı perişan eder psikolojisini yönetemeyeni mahveder her gün her hisse başlığında küfrettirir. En az üç tane ayı piyasası yaşamadıysan gelir böyle itlere çakallara destek verirsin. O çakallar boğa piyasası gelince ****** olup gidecek bir daha bu başlıklara dönemeyecekler.. Sen nerde olursun zaman gösterecek..

8. Sermayemin bir kısmını Kocaer ..egegubre... Ereğli ve megmt arasında dolastirip ekstra kazançlarım ile buralardan berkosan takviye etmek istiyorum...bir kaç ay önce ikinci takviyemi 36 dan yapmıştım...henüz oranın da altında...bakalım nasipte neler olacak ??

Sayfa 740/885 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •