Tahminim yarinda bi %8 acip %10 kadar getirip. Ele verme operasyonunu baslatirlar. Ytd
Printable View
Tahminim yarinda bi %8 acip %10 kadar getirip. Ele verme operasyonunu baslatirlar. Ytd
yarın için güzel yorumlar var kısmet bakalım.. 23 TL diyorum ben;)
sallıyosunuz işkembeikübradan! Adam halka arz fiyatından 10 günlük süre içinde günlük 420 bin alış yapacağı garantisi verdi, izahnamede de yazıyor bu. 15,50'den verdiniz de almadı mı?
Yakında 9 lara iner halka arz fiyatının altı olmayacak diye de garantisi yok bu tür örnekleri çok var
TLMAN hissesi TLMAN forumunda konuşulur.
eşleşme nedir
21.10 eşleşme
An itibariyle -%5
tavan tavan tavan deyip millete mal aldıranlar güzel dua okunuyor size şu mübarek cuma günde... Hani pazartesi ye kadar tavandı...
Arkadaşlar bunu neden yazdım milletin gazına gelmeyin kağıt şimdi eksi bir saat sonra artı olabilir bu kağıda ihtiyaç olmayacak paranızı kullanın derim...
%9 aniden düştü ya la ne korktum bee
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20.00 görünçe daldık erken olmuş neyse aldığımız az yinede 5 lot daha fazla ederdi kısmet
takaslar nasıl arkadaşlar ?
sözüm meclisten disaridir. bu forumda okudugu yazıyla hisse, varant, bitcoin v.s. alan adam, hayatı boyunca kaybetmeye mahkumdur.
her zaman söylendiği gibi, nasil ki buradaki bir yorumdan yola çıkarak yapilan yatırım sonrasında para kazanıldığında o yorum sahibine kazandığınızdan pay vermiyorsaniz, zararinizda da sikayet etmeye hakkınız olmaz.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü misali niye fazla hızlandı bu
bilançosu ne zaman yayınlanır bunların bilgisi olan var mı
Arkadaşlar takas paylaşır mısınız ?
bu forumdaki 2. yazım
TLMAN hissesini kısa vadeli al-sat amacı ile alıyorsanız, fiyatın dalgalanmasından nasiplenebilirsiniz
Benim gibi bir hisseyi alıp en az 3-5 yıl elinde tutacaklar için alınması gereken değeri 15,50 TL
(ilk yazımda belirtmiştim) bu kağıdın olması gereken değeri (al ve tut için) 19 TL
Halka arzdan çok az hisse düştü (yaklaşık 100 adet kadar). Dün 21.20 de sattım
Ne zaman ki 19 TL altına inerse, satmamak üzere biraz alıp kenara koyabilirim.
kademeli bir şekilde 15,50 ye kadar (Maksimum alacağım miktar da 1000 lot)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...753f06a9b6.jpg
LG-D682TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün şuan itibariyle kağıt da 6.666.207 tl para çıkışı mevcut
Başbakanın gündeminde çakamazlar diye düşünürseniz borsada çok zarar edebilirsiniz. Asuzudayim cumhurbaşkanı yerli oto da oldugunu acikladiginda 14.20 idi. Sonra bi hafta 10 günde 7.80 e kadar verdiler. Cumhurbaşkanının gündeminde ve ismini açıkladığı hisseyi nerdeyse %50 basıyorlarsa gerisi yalan değil mi. Bu olay 10 yıl önce değil geçen ay oldu. Bi söz vardır türkiye de rezil olmak imkansızdır diye. Bu ülkede her halt olur. Hele arkan saglamsa...
ASUS_T00J-D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet 20 üzeri girdik oda bize girdi
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f73dd2edd2.jpgkurumların alış maliyetleri daha gidecek çok yolu olduğunu gösteriyor bence
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3428c35599.jpgbunlardan satışların maliyeti deniz yatırım harici satılan mal pek yok gibi
Arzin kac kati talep geldi demislerdi 3 kati idi sanirim gercrk oyle olsaydi boyle dusmemesi gerekirdi. Millete feci soktular
Vallahi maliyet civarı bu şişkin endekste alınacak ne kaldıki vallahi silkeleme biterse arkadan baktırır gibi düşünce yeise düşersek önümüzü göremek gibi bence şirket ve aracı banka kmajını bozmaz....ytd...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20 nin altı kapanış hisseye olan ilgiyi iyice zayıflatır psikolojik sınır...ytd...
Kapanış önemli 20 altı kimse bu hisseye haftaya girmez..beklentisi yok ama şuan sağlam bi spek girse kimse işlem sırasını durdurmaz...ytd