Sayfa 63/571 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 497 - 504 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    647
     Alıntı Originally Posted by Zamandam Yazıyı Oku
    şu aşamada teknik analiz yapamayacağımıza göre temel analiz yapıcaz. daha grafik yok ortada
    Hisse başına düşen kar;
    thyao göre 2.5 kat daha fazla,
    ekgyo ya göre 6 kat daha fazla...
    durumu iyi hisse başına düşen kar anlamında..
    Başka fikri olan varsa öğrenmek isterim.
    Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.

2. alım malım yapmayacaklar kardeşim adamlar 15.50 de 10 gün alım yapacaz diye tahatut ettiler 20 tlde alacaz demediler .ek 2.5 milyon hisse eklediler sanırım onuda satacaklar

3. bugunkü hareket şekli gösterdiki hisseye gerçekten 6 kat talep gelmedi. bilinçli olarak talep eden yatırımcılara altıda bir pay verildi .adamlar uyanık dün tavan ettiler talep varmış gibi algı yaratıp 15.50 degerindeki malları 21 tl civarı dagıtıyorlar anlayan anladı. tahtada halka arz olyor talep malep hikaye .gerçekten 6 kat talep olsa sabah tavan acardı 6 gün tavan giderdi ama hepsi hesaplanmış planlanmış düzmece .çok dikkatli olun denizyatırımdaki malları takip edin bugun ek 2.5 milyon lot civarı hisse peydahladı .tepeden mal vermek tatlı geldi sanırsam dikkatli olun uyanık albayraklar milleti enayimi sanıyorsunuz

İlk kez yorum yazıyorum.
    Daha önceki yazılanları kısmen okudum.
    Foruma geçmişte çok yazardım. Herhalde 5-6 sene geçmiştir üzerinden.
    TLMAN hissesi aldım. 6 kat talep gelmedi yukarıdan satalım diye oyun oynadılar şeklinde gördüğüm yorumlar var.
    Hayal dünyası yüksek bir bakış açısı.
    Şirketin temettü verimini diğer THY EKGYO ile kıyaslayıp 3 kat 6 kat şeklinde yorumlar yapanlar var. Onlar konuyu muhtemelen anlamamışlar. Ortada bir firma var ve 15 yıl sonra boyle bir şirket olmayacak.
    Bu hisseyi 15 yıl vadeli bir TAHVİL gibi düşünmelisiniz. Anapara ödemesi olmayan bir tahvil.
    Yabancı girerse ifadelerini de görüyorum.
    Komik olmuş.
    Son olarak bu kağıdın net indirgenmiş değeri (yıllık %7 reel büyüme ve %15 iskonto oranına göre) hisse başı 19 TL.
    %15 iskonto oldukça makul. %10 lar civarında bir enflasyon var çünkü
    %5 lik risk primi son derece normal
    Saygılar sunuyorum

5. Şirket bu hissede halka arz da başarısız olursa bundan sonra bunların yapacaģı arza kimse girmez isimleri zarar görür yabancıya mal vermediler yerli sakata gelirse çizer ...ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. mrasen dostum 6 kat talep konusunda yanılıyorsun tahtayı aç izle dönen dolapları tammaı takas okuyorum .denizyatımın yedigi haltları takip et. nokta yarın birgün görürüz bura aglama duvarı olacak haftya görürsün.

7. 2018-01-25_13-55-13.jpg 2.5 nerede bugün sattığı 400 nbin halen..

8. Açıkçılar elleri tetikte bekliyordur,

Sayfa 63/571 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •