*tacirler yatırım, bizim toptan hedef fiyatını 13,00 tl'den 12,30 tl'ye revize etti, tavsiye 'tut'
Printable View
*tacirler yatırım, bizim toptan hedef fiyatını 13,00 tl'den 12,30 tl'ye revize etti, tavsiye 'tut'
bunlar bu gidişle bilançoyu bilerek hiç düzeltmeyecekler.. adamlar bizim toptanı diğer firmaların işlerini zararına yapan dağıtımcı olarak kullanıyorlar..
bizim toptanın arzından zate 300 milyon doları cebe attılar 2011 de .. bu firmanın artık kar etmesi onlar için hiçbirşey ifade etmiyor.
önemli olan arz edilmemiş diğer firmaların kar etmesi nasılsa .. bunu da yapıyorlar dolayısıyla kişisel görüşün bu bilanço hiç düzelmeyecek.
bir salaklık edip bu adamlara güvenip hisseye girdim çıkamıyorum da .. yapabildiğim tek şey bunlara beddua etmek .
umarım hayatları boyunca bizler gibi ortaklarından aldıkları paraları yemek nasip olmasın ..
bu işlerin altında hep o ahmet özokur vev cem karakaş denen .... ler var. ikisi de cemaatin adamları .
bakalım bi 50 yıl daha hisse duracak gibi bu gidişle elimizde
Gerekeni yaptı yine kerhane işçisi kadının çocuğu
bunlara ne dersen az bile gelir...sıfatlarına baksan adam zannedersin..güya 40 trilyonluk hisse alımı yapacakmış..ulan 5 sene oldu be haysiyetsizler. genel yönetimi değiştirdiniz daha beter oldu..mahalle bakkalı sizden daha iyi çalıştırır dükkanı.az yeyinde yönetim giderleri düssün ........ler
Hissede sıkışan Ankaralı Hüseyin ve Çetin Kardeşler gözdede satışa geçmiş..hisse taban şu an.. Ankara lı hemşerilerim azıcıkda buyannı gelin..bizim 5 senedir taban..garanti kar edersin bakın... :) kafayı yemessek iyi...
,
Ankaralı turgut vardı bi ara noldu o ya
Gözdede ağa 300 k gömmüş, ordan çıkan para buraya gelir mi?
.ah gelir :oleyo:
Yılbaşından 16 haziran cuma gününe kadar hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/8dbqOn.jpg
BIZIM iş ilanları vermiş.
G2M diye e-ticaret sitesi var, BIZIM ile alakalı olabilir, ama daha deneme aşmasında olmalı ürünlerin fiyatları yok SQL hatası veriyor.
Bilançosu gelince bakmak lazım.
Not: G2M, BIZIM'in rakibi olarak iş yapıyor, BIZIM'in iştiraki olarak göremedim, o yüzden dikkatli olmak lazım.
http://www.hurriyet.com.tr/yildiz-ho...-aldi-28432836
https://i.hizliresim.com/9dEEA8.jpg
Kendi müşterileri ve grup şirketleri ile rakip olan enteresan bir iş modeli vardır güzide şirketimizin yeni birşey değil
Hisse geri alım durdu, geri verim ne zaman eeeeey ... ç... MÜ😱😱
http://imageturko.com/?di=7DGX
Alsan alınmaz, satsan satılmaz
***BIZIM*** BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş.( Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Bedelsiz Sermaye Artırımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 20.06.2017
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 200.000.000
Mevcut Sermaye (TL) 40.000.000
Ulaşılacak Sermaye (TL) 60.000.000
Bedelsiz Sermaye Artırımı
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Verilecek Menkul Grubu Verilecek Menkul Kıymet Nevi
BIZIM, TREBZMT00017 40.000.000 20.000.000 50,00000
Mevcut Sermaye (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
TOPLAM 40.000.000 20.000.000,000 50,00000
İç Kaynakların Detayı :
Geçmiş Yıl Karları (TL) 20.000.000
Bildirilmesi Gereken Diğer Hususlar
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No 6
Ek Açıklamalar
Yönetim Kurulumuz
1. Şirketimizin 200.000.000.- TL (İkiyüzmilyon Türk Lirası) olan kayıtlı sermaye tavanı içerisinde çıkarılmış sermayesinin 40.000.000.- TL (Kırkmilyon Türk Lirası)'ndan, 20.000.000.- TL (Yirmimilyon Türk Lirası) tutarında %50 (yüzde elli) oranında artırılarak 60.000.000 TL'ye çıkarılmasına,
2. Çıkarılacak 20.000.000.- TL (Yirmimilyon Türk Lirası) sermayenin tamamının "Geçmiş Yıl Karları"ndan karşılanmasına,
3. Artırılan sermayeyi temsilen ihraç edilecek 20.000.000.- TL (Yirmimilyon Türk Lirası) nominal değerdeki payların artırım tarihindeki pay sahiplerine payları oranında bedelsiz olarak dağıtılmasına,
4. Sermaye artırımının gerçekleştirilmesini takiben Sermaye Piyasası Kanunu'nun 18'inci maddesinin 7'nci fıkrası hükmü uyarınca, Sermaye Piyasası Kurulu'nun uygun görüşünü muhtevi, çıkarılmış sermayeyi gösteren esas sözleşmenin sermayeye ilişkin 6'ncı nci maddesi hükmünün yeni şekli ile tescil ve ilanına,
5. İhraç edilecek 20.000.000.- TL (Yirmimilyon Türk Lirası) nominal değerli paylara ilişkin ihraç belgesinin onaylanması için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına
6. Bu kapsamda gerekli her türlü iş ve işlemin ifası için Mustafa TERCAN (TC:12853010976) ve Hüseyin Avni METİNKALE (TC:62512254760)'ye yetki verilmesine
mevcudun oybirliğiyle karar vermiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 Sermaye Artışı Yönetim Kurulu Kararı.pdf
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/613310
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bedelsiz sermaye artırımı gelmiş[emoji4]
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne olur şimdi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu beklenti var mıydı yoksa sürpriz mi oldu bilen bir arkadaş yorumlayabilir mi?
Borsamızda bedelsiz sermaye arttırımı olumlu karşılanır.
Dedikodu olmasın diye geri alımlara 8 Hazirandan bu güne kadar ara vermişler.İsabetli bir davranış...
Önemli olan alınan sermaye avansı ve yönetim değişikleri ile bilançoların düzelmesi...
y.t.d.
Bedelsizleri ne zaman veriyor
Bedelsiz yaninda mutlaka bedelli sermaye arttirimida beklerken sadece bedelsiz aciklamasi hem sasirtici hem de iyi oldu. Buyuk ihtimal kamuoyunda bizim toptan ve mü hakkinda son zamanlardaki yogun negatiflik bedelliden vazgecirmistir
LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
12yi test eder herhalde.ytd
Şaşırttı dumur oldum yeminle.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bakalım umarım olumlu olur tepkisi ..
60 milyona gelecek sermaye , 200 tavan için halen 140 m var.
Önümüzdeki yıllarda 2 ihtimal var ,
1 - ya bilanço hiç düzelmeyecek her yıl zarar açıklayıp ilerde bedelli artırımı yapacaklar sermayeden gidiyor diye ..
2 - şuan halka arz yapamadığı için biraz itibar düzeltmek isteyecek ve zaten hissesini topladığı bizim önümüzdeki yıllardan itibaren güzel kar etmeye başlayacak .. böylece hem önümüzdeki dönem halka arzları için bir referans oluşturacak hem de zaten hisseleri kendisi topladığı için kar dışarıya görece az gidecek..
ne olursa olsun bu adama güven yok , çünkü dürüstlük , onur , haysiyet ve namus vb kavramlar öyle kolay hakedilmiyor , aksine her eylemde bu değerlerden anında kaybedilebildiği de görülüyor...
5 yılda yapılanlarla da bu gibi şeylerin eksikliği anında farkedilebiliyor. aksi davranışlarda bulunmadan da bu görüş değişmeyecek.
bir insan ortaklarını 6 yıl boyunca kazıklar mı yahu el insaf .. insan utanır ..
Ama benim bu yamyamlara güvenim yinede sıfır bunu mal yedirmek için kullanabilirler bunlardan her şeyi beklerim. 4 koca yıldır bu senette zararda oturan biri olarak yazıyorum bunları
başka bi hisse olsaydı şimdi tavana kitlerdi bu bedelsiz ile
Tavana kilitlemesi icin ne sebep var?
bu bedelsiz açıklamasından sonra hissenin verdiği tepkiye bakarak net söylenebilecek olan şudur.. bu hisseye hala yatırımcı bazında bi güven oluşmamıştır güven kazanılırsa hissenin daha yukarılara rahatlıkla gidebileceği aşikar 16.5 tl ilk hedefim ytd
%50 bedelsize adam %100 bedelsiz veriyoda yüzde ! bile oynamıyor buna ne oluyorsa %50 ile
Saka yaptiginizi dusunuyorum derim
Yine bamya
Anlaşılan bu bedelsiz sermaye artırımında aslında cebimize giren yok 100 hissemiz varsa 150 oluyor, ona görede hissenin fiyatı düşüyor. Yanlız bilen varsa söylesin artırım sonrası hissenin fiyatı otomatik olarak revize mi ediliyor yoksa satış yediği için mi düşüyor?
Beklenti bitti....GAP kapanıyor...
YTD...
https://invst.ly/45k3c
İşte mu nun hissesi bu .yamyamlar. Grubun herhangi bir lotunu bir daha alırsam..............
40 trilyonluk alım yapacağız derler tık yok...bedelsiz vereceğiz derler tık yok....kısacası size ekmek yok bana bol bol küfür edin çokta tın diyorlar..ben istediğim zaman bilançoyu düzeltir , kağıdı toplar ,,, o zaman belki çıkartırım diyor .M.Ü AVANESİ
resimde hata oldu. Takasların ne kadar toplu olduğunu gösteren bir resimdi. O yüzden sabır acıdır...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...809a01c625.jpg