Sayfa 74/790 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 585 - 592 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. Şaşırttı dumur oldum yeminle.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. bakalım umarım olumlu olur tepkisi ..

60 milyona gelecek sermaye , 200 tavan için halen 140 m var.

Önümüzdeki yıllarda 2 ihtimal var ,

1 - ya bilanço hiç düzelmeyecek her yıl zarar açıklayıp ilerde bedelli artırımı yapacaklar sermayeden gidiyor diye ..

2 - şuan halka arz yapamadığı için biraz itibar düzeltmek isteyecek ve zaten hissesini topladığı bizim önümüzdeki yıllardan itibaren güzel kar etmeye başlayacak .. böylece hem önümüzdeki dönem halka arzları için bir referans oluşturacak hem de zaten hisseleri kendisi topladığı için kar dışarıya görece az gidecek..

ne olursa olsun bu adama güven yok , çünkü dürüstlük , onur , haysiyet ve namus vb kavramlar öyle kolay hakedilmiyor , aksine her eylemde bu değerlerden anında kaybedilebildiği de görülüyor...

5 yılda yapılanlarla da bu gibi şeylerin eksikliği anında farkedilebiliyor. aksi davranışlarda bulunmadan da bu görüş değişmeyecek.

bir insan ortaklarını 6 yıl boyunca kazıklar mı yahu el insaf .. insan utanır ..

3. BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

Ama benim bu yamyamlara güvenim yinede sıfır bunu mal yedirmek için kullanabilirler bunlardan her şeyi beklerim. 4 koca yıldır bu senette zararda oturan biri olarak yazıyorum bunları

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. başka bi hisse olsaydı şimdi tavana kitlerdi bu bedelsiz ile

Alıntı Originally Posted by turkspeed Yazıyı Oku
    başka bi hisse olsaydı şimdi tavana kitlerdi bu bedelsiz ile
    Tavana kilitlemesi icin ne sebep var?

LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by cafer76 Yazıyı Oku
    Tavana kilitlemesi icin ne sebep var?

LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bedelsiz veripte ertesi gün kitlemeyen varmı peki ? ben sana bunu sorayım

7. bu bedelsiz açıklamasından sonra hissenin verdiği tepkiye bakarak net söylenebilecek olan şudur.. bu hisseye hala yatırımcı bazında bi güven oluşmamıştır güven kazanılırsa hissenin daha yukarılara rahatlıkla gidebileceği aşikar 16.5 tl ilk hedefim ytd

8. %50 bedelsize adam %100 bedelsiz veriyoda yüzde ! bile oynamıyor buna ne oluyorsa %50 ile

Sayfa 74/790 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •