sn sssuat, dediğiniz gibi mutlaka mantıklı bir şey olacak fakat şu anda kimse emin değil galiba, yoksa spek'in elinde milyon milyon hisse varken, o kendi bacağına sıkmayacağına göre, bize de birşey olmaz demekten başka bir şey kalmadı.
Printable View
bu arada rakam konusunda bir sınır yoktur galiba, 4 veya 5 de olabilir mi acaba ? bu kadar artmasına göre muhtemel perşembe veya cuma spk bülteninde birleşme onayı gelecek galiba
Arkadaşlar sizlerin ve tüm Müslüman Aleminin Ramazanı Şerifini Kutlarım. Hepimiz için hayırlara vesile olsun İnşallah..
https://www.youtube.com/watch?v=Vfg3EZsnvAc
dayanamadım 3,03 ten tekrar aldım.Allahtan hayırlısı olsun.
Bu saatten sonra yeni alım yapacak olur mu bilmem de pek sanmıyorum. Yeni alımları sayıyorlardır artık. Tabi kimseyi etkilemek istemem. Temel ve teknik analiz için derslik ve çok zor rastlanabilecek bir kağıt.
Temel olarak erciyas boruya dönüşen bir şirket olduğu için artık erciyasın karlılığı aldığı projeler vs. konuşulmalı. Burada kafaları karıştıran bir soru şuanda özbalın pd 60 milyon TL. Bu pd erciyas için de geçerli olacak mı? Yoksa kotasyondan sonra pd ile ilgili de bir değişim olabilir mi? Bu soruları bilen yok sanırım.
3,03 ao idi.ordan döner diye aldık bakalım dönmezse de kısmet.
tahmini olan var mı ne olur kapanış ta
Neler olup bittiğini,neler olacağını veya olamayacağını anlamak için geriye doğru okumak gerekir..
herkes sattımı, kimseden sen çıkmıyor. sizce korkutup mal mı topluyor, görüşleriniz rica ederim
şuan çıkışa geçer gibi oldu. benim anladığıma göre mal toplama değil kağıdın ederini yükseltmeye çalışıyorlar fiyatı yükseltirken millet bastırırsa hemen düşürüyorlar yavaş yavaş çıkarıyorlar kimse satmıyorsa kademeler az ise alıp yukarı fırlatıyorlar Sanırım olay bu yarın büyük gün inşallah. hayırlısı bakalım. son tekniği yarın gösterecek 3,40-3,50 yi test eder diye düşünüyorum. Asla ytd..
kimse satmasın bakın nasıl çıkacak. ayrıca kademe verebilecek var mı acaba... Cefalı abey yokmu o güzel kademe veriyor du..
bu kağıtları erciyasın sahipleri yada aracı kuruluşları alıyordur herhalde fiyatı düşük seviyeden alıp maliyeti düşürmek için sanırım...
Aracı kurumlar böyle işlere karışmazlar sanıyorum,0.7 sonrası 1.60 sonra 2.15 ve burası olmuş uzun vadede bakınca ..
Yarın ve sonrası belli eder artık ...
Kapanış da Meril teyze 19.200 vermiş buraya kadar yeter demiş herhalde..
bugünü de güzel kapattık,maaşallah.
Allah'a çok şükür.
'" Yeni bandımız, 4.20 -4.50 arası hayırlı olsun" diyeceğim günleri de görürüz inşallah. :))
Yarın ola hayrola.
Ek 3548
Birleşmeyi yarın 3,50 üzerinde karşılayacağız sonrası Erciyas Boru nun eski Özbal yatırımcısının halka arzdan gelen 3,50-4,10 aralığındaki hisseleri toplamasına bağlı...
ERCYS hisse senedi bugünün ÖZBAL fiyatına göre hesaplarsak; 3.11÷0.2943=10.57 fiyatla işlem görecek ve elimizdeki hisse sayisida aynı oranda; 10.000 lot= 2.943 lota düşecek.
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.erciyas.com.tr/tr/basin-o...dulleri...yeni sirketin web sayfası...guzel bilgiler var...incelemek lazım...
2 liradan girdim bende çok şükür... eee herkes konusuyorsa biz kaçalım mi üstat sence
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Firma tarafından yapılan açiklamalara istinaden çikardiğim hesap böyle. Bu arada 3.16' dan başladık güne hayirlisiyla. YTD.
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
düzeltmeden gidiyor biraz soğutsa iyiydi.
tamam beklenti var birleşme olacak ama bir ayda % 100 oldu brüt riski doğmaya başladı
Birkaç güne birleşme olur.brüt.riski
Olsa.ne.olur. Brüt,e alınan kağıtlar.yükselmez diye.bir kanunmu
Var.ytd
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK adamına göre muamele yapıyor herkese eşit değil inşallah olmaz tabi
Birleşmeden sonra bir.egeen olabilirmi.
Sermaye.arttırımı.temettü verimi.buna müsaitse neden olmasın.ytd
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.