Sayfa 71/948 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 561 - 568 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by sssuat Yazıyı Oku
    Bunu net bilen yok sanırım içimizde .Ancak ortada ciddi bir oran var. Mutlaka bir teknik açıklaması olmalı. Matematiksel bir sonucu olmalı. Ama nasıl. lot miktarının 1/3 e düşmesi aynı oranda fiyat artışı getirmezse facia olur . Bu soluksuz çıkışın mutlaka bir açıklaması olmalı
    sn sssuat, dediğiniz gibi mutlaka mantıklı bir şey olacak fakat şu anda kimse emin değil galiba, yoksa spek'in elinde milyon milyon hisse varken, o kendi bacağına sıkmayacağına göre, bize de birşey olmaz demekten başka bir şey kalmadı.

2. bu arada rakam konusunda bir sınır yoktur galiba, 4 veya 5 de olabilir mi acaba ? bu kadar artmasına göre muhtemel perşembe veya cuma spk bülteninde birleşme onayı gelecek galiba

3. Arkadaşlar sizlerin ve tüm Müslüman Aleminin Ramazanı Şerifini Kutlarım. Hepimiz için hayırlara vesile olsun İnşallah..
    https://www.youtube.com/watch?v=Vfg3EZsnvAc

4.  Alıntı Originally Posted by Vegas3 Yazıyı Oku
    sn sssuat, dediğiniz gibi mutlaka mantıklı bir şey olacak fakat şu anda kimse emin değil galiba, yoksa spek'in elinde milyon milyon hisse varken, o kendi bacağına sıkmayacağına göre, bize de birşey olmaz demekten başka bir şey kalmadı.
    Haklısınız da mantıklı bir dönüşüm olmazsa bu yükselişin tek bir anlamı kalıyor Birleşme öncesi iyice yukarı çekip KY nin kucağına bırakmak Birleşmeden sonrada da bekleki toparlansın. Mı acaba?

5. dayanamadım 3,03 ten tekrar aldım.Allahtan hayırlısı olsun.

6. Bu saatten sonra yeni alım yapacak olur mu bilmem de pek sanmıyorum. Yeni alımları sayıyorlardır artık. Tabi kimseyi etkilemek istemem. Temel ve teknik analiz için derslik ve çok zor rastlanabilecek bir kağıt.

Temel olarak erciyas boruya dönüşen bir şirket olduğu için artık erciyasın karlılığı aldığı projeler vs. konuşulmalı. Burada kafaları karıştıran bir soru şuanda özbalın pd 60 milyon TL. Bu pd erciyas için de geçerli olacak mı? Yoksa kotasyondan sonra pd ile ilgili de bir değişim olabilir mi? Bu soruları bilen yok sanırım.

7.  Alıntı Originally Posted by peugeot Yazıyı Oku
    dayanamadım 3,03 ten tekrar aldım.Allahtan hayırlısı olsun.
    Şu alım satımı tradeyi bir türlü beceremiyorum sattığım zaman fırlıyor aldığım zaman düşüyor arkadaş. yada satayım diyor git gide düştü 3,17 3,20 ye gelsin de satayım dedim gelmedi düşe düşe gidiyor bakalım kaça kadar düşecek..

8. 3,03 ao idi.ordan döner diye aldık bakalım dönmezse de kısmet.

Sayfa 71/948 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •