https://invst.ly/7plb2
lan soner delisi yeteri kadar sıktın hissenin bogazını bırak biraz hava alsın..:kahkah:
Printable View
https://invst.ly/7plb2
lan soner delisi yeteri kadar sıktın hissenin bogazını bırak biraz hava alsın..:kahkah:
Bizimkisi 6 ay önceki düzenine geçti.Hacim az ve günlük 1-2 kademe aşağı yukarı sonra akşama +-1 kademe kapat.Bu hareketler 0,85 aşılamadan devam.Alarm kurup yatmak en iyisi gerisi zaman kaybı..ytd..
Bu başlığı şu anda 14 kişi okumaktadır. (3 üye ve 11 ziyaretçi)
sulzer, Batuhan78, ruyaminruyasi
birzamanlar 100 izleyici varket düşürdügün duruma bak şahsiyetli sonerrrrrrrrrrrrrr..:kahkah:
Evet bu patron hissesi her an yukarı aşağı yapabilir.Ama ben 1-2 ay için böyle olacağını düşünmüyorum.Çünkü M.a.y efendi millete 0.9 ve üzeri iyi mal kakaladı ve onları bıktırıp isyan ettirip geri alacak.Önce 0,84 aşılmalı ve orada biraz ileri geri,0.90 biraz daha oyalanma sonra her gün yavaş yavaş yukarı olmasını bekliyorum.1.1 üzeri sert hareketler.Bunlar sadece beklentim.Çünkü bir daha 1.1 geçilirse 2,5 üstüne kadar gideceğini düşünüyorum ama birde bunun 0,6 ve altı varki malı toplayamaz ise neler olur acaba,,,,ytd..
Tektu; şu sıralar olduğu gibi, endeksteki satış baskısını kullanarak, hissede çok ciddi bir satış baskısı ile de karşı karşıya bırakılabilir; yada beklentilerini gerçekleşmesi umularak başını yukarı da kaldırabilir. Her iki duruma da müsait.*
Seçim önü, piyasalardaki belirsizlik, endeksi sürekli baskı altında tutuyor. Buda hissede at oynatanların tam olarak ekmeğine yağ sürüyor. Onlar da endeksi bahane ederek hisseye ciddi anlamda satış baskısı altında bırakma çabasındalar.*
Diğer taraftan; bir de olumlu yönden bakacak olursak, turizm sezonu belki de yakın tarihinin altın çağını yaşayacak(en azından öyle umuyoruz, ki sezona başlangıç verileri bunu teyit ediyor). Bu durum, elbette Alaçatı ve Kemer Otellerine de yansıyacak.*
Şirketin Alaçatı Villaları satış haberi mevcut. Eğer ki, yatırımcıya fake atmıyorsa(onca reklam yapıp, satıştan vazgeçeceğiz demezler herhalde), yaz önü, bayram önü, illa ki otelin ihtişamını kullanarak villalardan bazılarını satacaklardır, yada satmışlardır, bunun da haberi önümüzdeki zaman diliminde dillendirilir. Satılan villalar varsa bile , hemen açıklamazlar, huyları değil çünkü böyle haberleri hemen yatırımcısı ile paylaşmak. Ama er geç bir yerlerden bir haberi ulaşır.*
Diğer taraftan, şirketin bünyesindeki gayrimenkullerin değerlemeleri bilançoya yansıyacak. Bilançoda dönem sonuna 20 gün kaldı neredeyse, bilanço da Ağustos başında açıklanacak. Özkaynak karlılığı şirkete illa ki olumlu yansıyacaktır. Bu durumu kullanmak isteyen yatırımcı olacaktır.*
Sonuçta, eldeki mevcut gayrimenkuller ve May boyadan gelen gayrimenkuller var. Hepsini birlikte düşünmek gerek.
Ayrıca, şirketin GYO süreci başladı. GYO oluşumu sonrasında, üç ay içerisinde kurulacak yeni iştiraki olan GYO'u da borsaya açmak zorunda! Bu da, şirketin mevcut değerini artırmaları için bir bahane sanki.
Genele bakacak olursak, şirketin beklentisi dahilinde bir çok açıklanabilecek haberi mevcut. Şirket ancak bu haberler ile bir tepki verebilir. Her şeyi bir kenara koyuyorum, hiçbir haber açıklamıyorum dese, bilançoyu açıklayacak seve seve Ağustos ayı* başında...Ama o zamana kadar ben sessiz kalacaklarını düşünmüyorum. Haberin hangi konu başlığından geleceği önemli, dolayısıyla hisse fiyatını takip etmektense, KAP'tan haber beklemek daha mantıklı.*
Bunca yıllık Borsa geçmişimde öğrendiğim en temel şeylerin başında borsada beklentinin satın alınacağı idi. Benim kişisel olarak gördüğüm de, bu şirketin beklentisi, beklentileri var...
Ama daha önceki yazılarımda da özellikle belirtmişimdir, Mehmet Ali Efendi ve Soner beyler ne derse elbette o olacak, o yüzden bu hisse, "ben çok ucuzdan aldım" diye sevinilecek bir hisse değil. Zat-ı muhteremler, her daim daha aşağıyı göstermeyi bilirler. O yüzden her yatırımcı kararını kendi versin. Almaya karar verseler bile, bir kez daha düşünmeyi ihmal etmesinler...**
Patron endeks terste iken gel gel yapıyorsun !!0,84 üzeri işlem yapmadan gelen olmaz.Bizim millet buralardan almaz sen eniyi bilensin. 1 ve üzeri olunca buralar dolar taşar.
Hacim oldukça düştü.Patron tatile çıkmış.0.69-0.72 arası gider gelir.Akşama 0,71-72 kapatır.YTD
Pastayi verebilecek varmi tskler
Helal olsun iyi direniyor bizim tektu çoktan 50 kuruşları boylamıştık
Sayın Sulzer bu patron çocuğuna torununa bile haçlık vermez cimrinin tekidir.Bize de şekerin sapını vermesinde.Bizim endeks ile de alakamız yok sonuçta patron şirketi.Ağa ne zaman nasıl isterse O olur.Tabi O da bu işi iyi bildiğinden arasıra teknikcilere de yem atıyor.Saçma sapan alış satış ile hisseyi soğutup algoritmaları düzenliyorlar.
aboooooov lan ne cimri adamın eline düşmüşüz ...?
üç kademe içinde teknikçi ky avlıyorsa helal olsun derim soner gardaşa..?
aganın eli tutulmaz zaten ne yaptıgını kendiside çözememiş spek ve avanilerine tlf etmiş sormuş..
alooooooooo lan uşaklar nidirsiniz siz ne koniştik ne yapıyorsuniz :
spek:abi demiştuk ya hazirrun veya temmuiz duruma cöre..:kahkah:
Evet Sayın Sulzer maalesef bu hisse böyle.Ben her zaman burada yazmam ve yok şu bunu kesti yok bu buraya değdi bu hissede yazmam.Tekniğe saygım vardır ama bu hissede pek işe yaramaz.Bu hissede psikoloji daha çok ağır basar.Bizim patronda daha çok buna oynuyor.Kademelerdeki alış satışa da bakarsanız saçma sapan Emirler görürsünüz.Bazı arkadaşlar adam bizimle dalga geçiyor diye yazıyorlar.Bu sadece teknik ile alakalı bu adamlar da bu işi iyi biliyor.Bende kısa vade de 3-4 ay fazla hareket beklemiyorum.Ama bizimkisinin kafasındaki ne onu bilmiyoruz.Benim için 0,68 altı sıkıntılı 0.84 üzeri beklenti başlar.Burada kayıptan dolayı tepki göstermemiz doğal.Ama bist 50 firmalarını durumu ortada.Bu hafta iyice görüldü ki hiçbir hissede taban burası yada buradan döner denemez.Misal,THY,Arçelik ,Ekgyo...vb.Sözde adamlar sağlam şirketlerdeler.Bizde patron şirketindeyiz ne farkımız kaldı kii,,ytd,,
herkezin bayramını kutlar saglıklı huzurlu gunler dilerım.
İngiltere’nin Arsenal takımında top koşturan Mesut Özil, Çeşme’den villa aldı. Ünlü futbolcunun Alaçatı’daki villa için 1 milyon euro ödediği söyleniyor. Alaçatı’daki eve 1 milyon euro ödedi. Şu sıralar evine tadilat yaptıran Özil, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın abisi Ömer Ilıcalı’ya da komşu olacak. Evdeki tadilatın bu yaz sonu bitmesi planlanıyor.
Hayırlı bayramlar arkadaşlar
Hayırlı bayramlar
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özellikle hlsse fiyatı zirvelere yakınken yoğun basın yayın İle şirketi ve hisseyi sürekli yaldızlayıp durdular, buda bedelliden sonra beklentiler oluşmuştu. Tahtacılarda bedelliyi tamamlanınca beklentiyi kımak için hisseyi al aşağı ettiler.
Tahtacı yoğun baskılar uygulayıp abartılı aşağı basarak beklentileri hedefine ulaştı sanırım. Piyasa koşullarıda işini bayağı kolaylaştırdı.
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=24150
Hissenet milletvekili seçimleri anketimize oylarınızı alalım
oylar kesinlikle gizlidir
sadece oyumuzu kullanalım yorum yazmayalım lütfen
Buralar beklenmedik şekilde sessizleşti. Gayet olumlu gibi
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bencede sessizliği koruyalım 😀
Teşekkür ederim.
Şirketin nev değişikliği ile Gyo'ya dönüşümü daha iyi olurdu. Şahsen en büyük beklentim buydu tekturda. Sahip olduğu hikaye ile düşen borsada defansif bir kağıt tektu.
Bekleyelim ve ümit edelim ki zar atanların değil gerçek yatırımcıların pozisyon aldığı bir tahta olsun burası.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çıkmakta zorlanıyor.
Twiter da emin asmaz diye biri var patroniçe dümdüz gidiyor sana.Hadi patroniçe patlat haberleri borsa gündem de......🐷
.........
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.74 den geçen direnç trendi destek olunca daha güçlü ve hızlı bir çıkış yakalanacaktır ama 0.74 geçilip destek olmalı.
0.75 ve üzeri hisse ucuz ama 0.74-0.75 altı hisse pahallı 0.74-0.75 üzeri hisse rahatlayacaktır
Bakalım günlükler al olduğu zaman ne olacak?0.84’e doğru bir yolculuk başlayacak mı yoksa geri 0,71 e gerimi basacak.Hacim düşük bu da kafa karıştırıyor.Artık hacim görmeliyiz...Ytd..
temmuz sonu ağustos başı fiyatını görene kadar nasip olursa buradayım. Anlık kademesini seveyim.
***TEKTU*** TEK-ART İNŞAAT TİCARET TURİZM SANAYİ VE YATIRIMLAR A.Ş.( Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim
20.06.2018, 18:24:51
***TEKTU*** TEK-ART İNŞAAT TİCARET TURİZM SANAYİ VE YATIRIMLAR A.Ş.( Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi BEDELLİ SERMAYE ARTIŞININ TAMAMLANMASI HAKKINDA
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 23.01.2018
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 300.000.000
Mevcut Sermaye (TL) 145.817.119
Ulaşılacak Sermaye (TL) 300.000.000
Bedelli Sermaye Artırımı (Rüçhan hakkı kullandırılarak)
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%) Rüçhan Hakkı Kullandırma Fiyatı (TL) Verilecek Menkul Grubu Verilecek Menkul Kıymet Nevi Rüçhan ISIN Kodu Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL) İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
TEKTU, TRATEKTU91K2 145.817.119 154.182.881 105,73716 0,89 TEKTU, TRATEKTU91K2 Hamiline TEKTU(RÜÇHAN), TRRTKAI00011 0 0
Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%) Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL) İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
TOPLAM 145.817.119 154.182.881,000 105,73716
Satılamayan Payların Taahhüdüne İlişkin Açıklama Sn. Mehmet Ali YILMAZ, Soner YILMAZ, Zeynep YILMAZ DEMİRCİ, Türkay YILMAZ ve Serpil GÜNEY'in Kısmi Satın Alma Taahhüdü Bulunmaktadır.
Rüçhan Hakkı Kullanımı Başlangıç Tarihi 04.04.2018
Rüçhan Hakkı Kullanımı Bitiş Tarihi 25.04.2018
Para Birimi TRY
Bildirilmesi Gereken Diğer Hususlar
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No 6
Ana Sözleşmenin Sermaye Maddesinin Tadiline İlişkin SPK Başvuru Tarihi 24.05.2018
Ana Sözleşmenin Sermaye Maddesinin Tadiline İlişkin SPK Başvuru Sonucu ONAY
Ana Sözleşmenin Sermaye Maddesinin Tadiline İlişkin SPK Onay Tarihi 30.05.2018
SPK Başvuru Tarihi 23.02.2018
SPK Başvuru Sonucu Onay
SPK Onay Tarihi 30.03.2018
Artırılan Sermayeyi Temsil Eden Payların Niteliği Kaydi Pay
Ödeme Tarihi 06.04.2018 * Sermaye artırımı varsa yeni payların, payları Borsa‘da işlem gören pay sahiplerinin hesaplarına girececeği, sermaye azaltımı varsa hesaplarından çıkacağı tarih.
Kayıt Tarihi 05.04.2018 * Borsada işlem gören tipteki payların hak sahiplerinin belirlendiği tarih.
Sermaye Tescil Tarihi 12.06.2018
Ek Açıklamalar
Şirketimizin 300.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanmak suretiyle 145.817.119 TL'den 300.000.000 TL'ye artırımının tamamlanması nedeniyle gerekli işlemler gerçekleştirilmiş olup,
Şirket ana sözleşmesinde düzenlenen 6.maddenin yeni şekli 12.06.2018 tarih ve 9598 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinin 319.sayfasında ilan edilmiştir.
Kamuoyuna Saygılarımızla Duyurulur.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 SPK Onaylı İzahname.pdf
EK: 2 Ek 1 - Şirket Esas Sözleşmesi.pdf
EK: 3 Ek 2 - MGI Bağımsız Denetim - Güreli Bağımsız Denetim Sorumluluk Yazıları.pdf
EK: 4 Ek 3 - Risk bildirim formu.pdf
EK: 5 Ek 4 - Sefaköy Değerleme Raporu.pdf
EK: 6 Ek 4 - Alaçatı Otel.pdf
EK: 7 Ek 4 - Antalya Tatil Köyü.pdf
EK: 8 izahname Degisiklik Metni.pdf
EK: 9 MKK Bildirim.pdf
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/689706
BIST
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
***TEKTU*** TEK-ART İNŞAAT TİCARET TURİZM SANAYİ VE YATIRIMLAR A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
20.06.2018, 18:25:15
***TEKTU*** TEK-ART İNŞAAT TİCARET TURİZM SANAYİ VE YATIRIMLAR A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
.
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
**** Sermaye Piyasası Kurulu'nun*30.03.2018 tarih ve 16/463 sayılı kararı ile onaylanan izahnamemizde*belirttildiği üzere İzmir ili Çeşme İlçesi Alaçatı Mevkiindeki 5 yıldızlı Otel*yatırımımızla ilgili olarak Tek-Art Makina Hafriyat A.Ş. firması Kesin Hak Ediş*Faturası düzenlemiş olup,
KDV Hariç*15.150.000,00 TL, Ödenecek Tutar ise Vergiler ve Diğer Kesintiler Dahil*17.058.900,00 TL'dir.
Kamuoyuna Saygılarımızla Duyurulur.*
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/689707
BIST
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haberler başlıyor galiba ek dökümanlarda değerleme raporları var bilanço yakın zamanda gözükecektir
Hayırlısı bakalım kata kulli yapmazlar inşallah
Hiç kimsenin Tektı nun sahip olduğu bilançolarda yüz bin liralardan değer biçilen flnasal varlıklar hakkında net bilgisi yok sanırım.
Tektu tekart holding in%76 sına sahip. Bu holdingin varlıkları nelerdir? Özsermayesi nedir? Bu kadar yüksek oranda ortaklığa rağmen niye Konsolide veya Özkaynak değil de flnasal varlık olarak muhasebelendirilmiş?