Sayfa 71/945 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 561 - 568 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. https://invst.ly/7plb2

lan soner delisi yeteri kadar sıktın hissenin bogazını bırak biraz hava alsın..
    ZIR-DELİ Y.T.D

2. Bizimkisi 6 ay önceki düzenine geçti.Hacim az ve günlük 1-2 kademe aşağı yukarı sonra akşama +-1 kademe kapat.Bu hareketler 0,85 aşılamadan devam.Alarm kurup yatmak en iyisi gerisi zaman kaybı..ytd..

3. Bu başlığı şu anda 14 kişi okumaktadır. (3 üye ve 11 ziyaretçi)

sulzer, Batuhan78, ruyaminruyasi

birzamanlar 100 izleyici varket düşürdügün duruma bak şahsiyetli sonerrrrrrrrrrrrrr..
    ZIR-DELİ Y.T.D

4.  Alıntı Originally Posted by Batuhan78 Yazıyı Oku
    Bizimkisi 6 ay önceki düzenine geçti.Hacim az ve günlük 1-2 kademe aşağı yukarı sonra akşama +-1 kademe kapat.Bu hareketler 0,85 aşılamadan devam.Alarm kurup yatmak en iyisi gerisi zaman kaybı..ytd..
    bugünkü tavan, 0.85 aganın eli tutulmaz ..
    sonerdede bizdede zaman çok baba may düşünsün 0.89 malları cukkaladı maliyet yan cebinde daha ne kadar dayanacak..
    ZIR-DELİ Y.T.D

5.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    https://invst.ly/7plb2

lan soner delisi yeteri kadar sıktın hissenin bogazını bırak biraz hava alsın..
    ZIR-DELİ Y.T.D

6.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    bugünkü tavan, 0.85 aganın eli tutulmaz ..
    sonerdede bizdede zaman çok baba may düşünsün 0.89 malları cukkaladı maliyet yan cebinde daha ne kadar dayanacak..
    Evet bu patron hissesi her an yukarı aşağı yapabilir.Ama ben 1-2 ay için böyle olacağını düşünmüyorum.Çünkü M.a.y efendi millete 0.9 ve üzeri iyi mal kakaladı ve onları bıktırıp isyan ettirip geri alacak.Önce 0,84 aşılmalı ve orada biraz ileri geri,0.90 biraz daha oyalanma sonra her gün yavaş yavaş yukarı olmasını bekliyorum.1.1 üzeri sert hareketler.Bunlar sadece beklentim.Çünkü bir daha 1.1 geçilirse 2,5 üstüne kadar gideceğini düşünüyorum ama birde bunun 0,6 ve altı varki malı toplayamaz ise neler olur acaba,,,,ytd..

7. Tektu; şu sıralar olduğu gibi, endeksteki satış baskısını kullanarak, hissede çok ciddi bir satış baskısı ile de karşı karşıya bırakılabilir; yada beklentilerini gerçekleşmesi umularak başını yukarı da kaldırabilir. Her iki duruma da müsait.*

Seçim önü, piyasalardaki belirsizlik, endeksi sürekli baskı altında tutuyor. Buda hissede at oynatanların tam olarak ekmeğine yağ sürüyor. Onlar da endeksi bahane ederek hisseye ciddi anlamda satış baskısı altında bırakma çabasındalar.*

Diğer taraftan; bir de olumlu yönden bakacak olursak, turizm sezonu belki de yakın tarihinin altın çağını yaşayacak(en azından öyle umuyoruz, ki sezona başlangıç verileri bunu teyit ediyor). Bu durum, elbette Alaçatı ve Kemer Otellerine de yansıyacak.*

Şirketin Alaçatı Villaları satış haberi mevcut. Eğer ki, yatırımcıya fake atmıyorsa(onca reklam yapıp, satıştan vazgeçeceğiz demezler herhalde), yaz önü, bayram önü, illa ki otelin ihtişamını kullanarak villalardan bazılarını satacaklardır, yada satmışlardır, bunun da haberi önümüzdeki zaman diliminde dillendirilir. Satılan villalar varsa bile , hemen açıklamazlar, huyları değil çünkü böyle haberleri hemen yatırımcısı ile paylaşmak. Ama er geç bir yerlerden bir haberi ulaşır.*

Diğer taraftan, şirketin bünyesindeki gayrimenkullerin değerlemeleri bilançoya yansıyacak. Bilançoda dönem sonuna 20 gün kaldı neredeyse, bilanço da Ağustos başında açıklanacak. Özkaynak karlılığı şirkete illa ki olumlu yansıyacaktır. Bu durumu kullanmak isteyen yatırımcı olacaktır.*

Sonuçta, eldeki mevcut gayrimenkuller ve May boyadan gelen gayrimenkuller var. Hepsini birlikte düşünmek gerek.

Ayrıca, şirketin GYO süreci başladı. GYO oluşumu sonrasında, üç ay içerisinde kurulacak yeni iştiraki olan GYO'u da borsaya açmak zorunda! Bu da, şirketin mevcut değerini artırmaları için bir bahane sanki.

Genele bakacak olursak, şirketin beklentisi dahilinde bir çok açıklanabilecek haberi mevcut. Şirket ancak bu haberler ile bir tepki verebilir. Her şeyi bir kenara koyuyorum, hiçbir haber açıklamıyorum dese, bilançoyu açıklayacak seve seve Ağustos ayı* başında...Ama o zamana kadar ben sessiz kalacaklarını düşünmüyorum. Haberin hangi konu başlığından geleceği önemli, dolayısıyla hisse fiyatını takip etmektense, KAP'tan haber beklemek daha mantıklı.*

Bunca yıllık Borsa geçmişimde öğrendiğim en temel şeylerin başında borsada beklentinin satın alınacağı idi. Benim kişisel olarak gördüğüm de, bu şirketin beklentisi, beklentileri var...

Ama daha önceki yazılarımda da özellikle belirtmişimdir, Mehmet Ali Efendi ve Soner beyler ne derse elbette o olacak, o yüzden bu hisse, "ben çok ucuzdan aldım" diye sevinilecek bir hisse değil. Zat-ı muhteremler, her daim daha aşağıyı göstermeyi bilirler. O yüzden her yatırımcı kararını kendi versin. Almaya karar verseler bile, bir kez daha düşünmeyi ihmal etmesinler...**

8. Patron endeks terste iken gel gel yapıyorsun !!0,84 üzeri işlem yapmadan gelen olmaz.Bizim millet buralardan almaz sen eniyi bilensin. 1 ve üzeri olunca buralar dolar taşar.

Sayfa 71/945 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •