K.k ya Umut veremiyorsunuz diyor vay vay
@fatih portakal
Printable View
K.k ya Umut veremiyorsunuz diyor vay vay
@fatih portakal
Bak , işte senin çözemediğin bu .. demokrasi budur . Sorgulamak budur . Oy attığın adamı yanlış yaptığı Zaman eleştirirsin . Eleştirmelisin .
Akp nin 1000 tane yanlışı oldu
Rte nin 1000 tane Yanlışı oldu
Ülkeyi fetoya sundular .
Kandırıldık deyip işin içinden çıktılar.
Siz yandaşlar , gözü kapalı biatçiler
Tv deki yalak ATV TRT yandaş insanlar
Bir kişi çıkıp akp yi rte yi eleştirdi mi ?
Bunu düşün .
NEDEN ?
halaçoglu bıyıkları kesti olmadı,şimdide çamura atmaya başlamış..
ğünah çıkarmaya başladı:)
izlerim portakalı,sevdiğimden değildir,sakladıkları ve gizlediklerini açıga çıkartıgı için..
arkadaşlar 1 - 2 ay önce bi forumdaş vatan computer dan indirimden Asus un bi model pc sini aldığını ve testlerinin çok iyi çıktığını yazmıştı. hatırlayanınız var mı acaba hangi arkadaştı o ? modelle ilgili bilgi almak için gerekiyor. test işlerini yapılmış olduğu için.
Alenichev'di galiba veya CML adlı kişide olabilir.
__________________________________________________ ________
Bu başlığı şu anda 55 kişi okumaktadır. (18 üye ve 37 ziyaretçi)
iki gozum, ADAHAN, adestim, ariston, BONO, bsm, Caho, chromingo, cml, efexefex, Göktürk, hakansahin, thebigshort, tospa, TÜRKOĞLU, vicente, Yenice, zonkar
Cml ağam ordasın gördüm. Bir usd çizittiriver yav. Ne zamandır yoksun.
Pekiiiiii sizler de bir düşünün bakalım
Sizce neden ak parti 42.5 alıp reis 52.5 aldı
Yüzde 10 luk bir ak parti seçmeni reis i yeterli bulup
Ak partiyi bulmamış
HANGİ KONUDA ACABA ???
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.haberturk.com/bulent-arin...ecildi-2032030
Siyasi hayatlarını noktalayan eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’ın oğlu Ahmet Mücahit Arınç ve eski İçişleri Bakanı, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar’ın oğlu Zülfü Tolga Ağar da milletvekili seçildi. Arınç İstanbul’dan, Ağar ise Elazığ’dan Meclis'e girdi.
Siyaset bayrağını babalarından devralan eski MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeşâ€™in oğlu Tuğrul Türkeş (64) ve 24. Dönem Milletvekili Mehmet Haberal’ın oğlu Erkan Haberal (47) da yeniden Meclis yolunu tuttu. Eski Devlet Bakanı Eyüp Cenap Gülpınar’ın oğlu Mehmet Kasım Gülpınar (49) da yeniden milletvekili seçildi. Şanlıurfa’da AK Parti 2. sıradan aday olan Gülpınar, TBMM Başkanvekilliği görevini yürütmüştü.
Esrari savunmam ama internette bir arastirin.
Cebinizdeki banknot neden yapiliyor?
Kenevir liflerinden yapilan kumasla yapilan pantolon gomlek ceketi omur boyu giyersin.asla leke tutmaz.
Yillarca seker insulin hayati mahvolan insanlar hic ummadiklari bir deva bulabiliuor.
Arastirin. Sasiracaksiniz
Alkolizm, bagimlilik, bobrek karaciger iflasi vs baska bir olay.
Benim bildigim, 2-3 bardak yuvarladim mi tavlayamayacagim hatun yok. Biri yuz vermezse utanma, pismanlik yok... O sebeplen))
Bu Elazığ mv. Pek sağlam ayakkabı değildir. AKP ile teması fazla. Kültür bak.
Elazığdan da ittifak sayesinde seçilmiştir..
CHP ve KK başarılı olmamıştır. Ama ince başkan olsaydı sonuç ne olurdu bunu düşünüldüğünü sanmıyorum.
"BU SEÇİMİN KAYBEDENİ AK PARTİ'DİR"
imza kılıçtaroğlu :)
Türkiye'de erkek kenevir ekimi daha önce serbest idi ben müracaat ettim sanıyorum izin alabileceğim.
Kenevirin doğaya olan faydaları saymakla bitmez,böcek mücadelesinden kağıt üretimine kadar.1 dönüm kenevirin ürettiği oksijen 10 dönüm ormanla kıyas ediliyor.Daha neler neler var saymakla bitmez.
bütün renkleri parlementoya taşıdık
gurur duymalı
bu partıde koltuk sevdaları barınamaz :)
öcalan itinin yegenide mecliste
Dünyanın her yerinde , seçilecek başkanın ekibi az çok bellidir .
Bizde ise insanlar takım taraftarı gibi partiye oy atıyor . Kadroya bakan Yok. Arınç ın oğlu vekil oluyor , herhalde feto ile mücadele etmesi için girdi .
Herkes ekonomi kabinesini bekliyor
Cengin inşaat dan Mehmet Cengiz olsun ekomi bakanı
Maliye bakanı Bilal Erdoğan olsun
Deseler
Oluyor şu an .
E sen kime oy verdin ?
Bir kişinin dudağından çıkana .
Hülya Koçyiğit de bakan olsun bence. Bir şeye bakabilir o.
Türkücü vardı . Türkiye’de özgürlük var , sağa sola tükürürüm diyen
O da kültür bakanı olsun .
Nasıl kabine ?