Sayfa 72/1223 İlkİlk ... 22627071727374821221725721072 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 569 - 576 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Yok mu bilen
    Fetoyla mücadele falan
    Vicente seçimler bitti sen hala aynı konuya takılmışsın plağı değiştir artık.

2. arkadaşlar 1 - 2 ay önce bi forumdaş vatan computer dan indirimden Asus un bi model pc sini aldığını ve testlerinin çok iyi çıktığını yazmıştı. hatırlayanınız var mı acaba hangi arkadaştı o ? modelle ilgili bilgi almak için gerekiyor. test işlerini yapılmış olduğu için.

Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku
    Kamu bankaları , hükümet , dolarda satıcı bugün . Ateş ile oynuyorlar . Bakalım Ne cevap gelecek . Mobius dan destek geldi .
    Ağam vadeliden, foreksten bassan ne olacak. Oluşan fiyattan piyasayı tutacak fiziki var mı fiziki.

Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    arkadaşlar 1 - 2 ay önce bi forumdaş vatan computer dan indirimden Asus un bi model pc sini aldığını ve testlerinin çok iyi çıktığını yazmıştı. hatırlayanınız var mı acaba hangi arkadaştı o ? modelle ilgili bilgi almak için gerekiyor. test işlerini yapılmış olduğu için.
    Alenichev'di galiba veya CML adlı kişide olabilir.
    __________________________________________________ ________
    Bu başlığı şu anda 55 kişi okumaktadır. (18 üye ve 37 ziyaretçi)

iki gozum, ADAHAN, adestim, ariston, BONO, bsm, Caho, chromingo, cml, efexefex, Göktürk, hakansahin, thebigshort, tospa, TÜRKOĞLU, vicente, Yenice, zonkar

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ulaştırma Bakanı MV olmuş. THYAO ve 3.havalimanını takip edecek adam henüz ortada yok zaman sıkışık.
    Saçmalıyorsun bazen. Kasıtlı yaptığını düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Alenichev'di galiba veya CML adlı kişide olabilir.
    __________________________________________________ ________
    Bu başlığı şu anda 55 kişi okumaktadır. (18 üye ve 37 ziyaretçi)

iki gozum, ADAHAN, adestim, ariston, BONO, bsm, Caho, chromingo, cml, efexefex, Göktürk, hakansahin, thebigshort, tospa, TÜRKOĞLU, vicente, Yenice, zonkar
    tşk ederim sn iki gozum. bende cml diye hatırlıyorum. hatta sn emlak la karşılıklı konuşmuşlardı.

Cml ağam ordasın gördüm. Bir usd çizittiriver yav. Ne zamandır yoksun.

Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    tşk ederim sn iki gozum. bende cml diye hatırlıyorum. hatta sn emlak la karşılıklı konuşmuşlardı.
    Evet cml olmalı kırmızı ile belirttim.
    Rica ederim.
    Emlak nerelerde cezamı aldı?Seçimlerden beri göremiyorum,umarım iyidir.

Sayfa 72/1223 İlkİlk ... 22627071727374821221725721072 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •