TEB marifetli hoş geldin oranı galiba
Printable View
doları 4,83 ten alıp faizde tuttuğunuzu, tl'ye 19 usd'ye 4,5 faiz aldığınızı düşünüp 365 gün stopajlarını hesaba kattığınızda..
eşitlenme usd= 5,43 benim hesaplarıma göre sn byccx.
pardon.. ufak bi ayrıntı.. 366 gün daha mantıklı olur stopaj avantajı açısından.. o zaman eşitlenme
usd= 5,44
Düşük faiz olduğu kesin. Ama hissesenedi de Adrenalin istiyor yani. Heleki şu durumda Külliyen zarar
bugun anadolubank %18 bagladım....
nkolaybonu hakkında merak ettiğim bir konu vardı, eft limiti nasıl acaba veya bunu arttırabiliyor muyuz?
Ekonomik İşler Olağanüstü Hal Koordinasyon Kurulu diye bir kurul varmış yeni oluşturulan ve Başkana bağlı olan ofis ve kurullar arasında. Ne iş yapacak ki bu?
Net tüfe enflasyonu kadar faiz aldıysanız zararınız %64+5 yılllık dolar mevduat faizidir. Bu değerden faizin faizini düşerseniz belki %59+5yıllık dolar mevduat faizi kadar zarardasınız. 2013 yılı temmuz ayı kurunun enflasyona bölünmüş dolar endeksi 870, bugünkü kapanış 1351.
temmuz 2013 dolar kapanış 1,92TL. Şu an 4,82.
temmuz 2013 1,92TL doların TCMB enflasyon hesaplama sayfasından hesaplama ile bugünkü değeri (temmuzun 13 günü hariç) 3,08.
Limit 200k. Arttirilamiyor. Ozel bankacilik musterisi isen mt telefonla istedigin miktari eft yapiyor.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakıfbank - 700k - 35 gün temdit- 19,50
Burgan temdit varmı?
Fitch kararını amerika piyasaları kapandıktan sonra açıklayacakmış, yani gece yarısı
https://s1.eksiup.com/40f6dd2f961.png
TR CDS 333 kadar çıktı
fitch herhalde not düşürecek
İş için bir iç Anadolu sehrindeyim. Taze fasulye 2.5
Bamya 4
10 adet simit 5
İstanbul'da bizi fena sövüşlüyorlar haberiniz olsun.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değil. Konya
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cds yükseldikçe borç alma faizi yükselecek.
borç alma faizi yükseldikçe iflas ihtimali yükselecek.
iflas ihtimali yükseldikçe cds yükselecek.
başa dön...
not dusurmesi nasil bir etki yapar doviz ve bist icin ?
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen katılıyorum, 5 sene sonra bugün Teb e uğradım. MT ne 700kTL ve 150k $ için o/n ve 32 gün oran sordum. Tavrı umursamazdı. Sonrasında aradı önce o/n leri söylüyorum dedi. Usd 4 tl 15 dedi. Sonra pardon usd 35 günmüş dedi. Tl ye 35 güne 19 dedi. Ama ben bu bankayla en yüksek faizi verse dahi çalışılmayacağına zaten emindim. Bir talebin olsa ilgilenmezler belli.
32 gün 1,6 m
TEB õzel 19,25
Halkbank. 19,50
Vakıf özel 19,65 temdit, bağlandı
Mt bayan hedefini dolduramamış. Bende iyi günümdeydim, eft yapıp doldurdum. 2 hafta sonra telefonlarıma (4-5 kere aradım birinde telefonu meşguldü yani aradığımı görmüş olmalı) cevap vermedi. Ertesi gün çektim tüm parayı. Paramla rezil olmak hoşuma gitmiyor...
TEB de oranları MT ler ayarlıyor bu nedenle farklı oranlar görülüyor. Bu problemi aşıp kurumsal hale gelmeli TEB.