Sayfa 60/1252 İlkİlk ... 10505859606162701101605601060 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 473 - 480 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Hiç bir bankanın bana yasal olmayan dayatmalarda bulunmasına tahammül edemem. Sonuçta kredi almıyorum. Ben ona kredi veriyorum. En kötü ihtimal, paramla müstemleke muamelesi görmektense alırım doları veya altını yine onlara bu zevki yaşatmam.
    TEB mt leri ile uğraşılmaz, daha iyi oran bulabileceğiniz Vakıf Özel bankacılık veya Halk bankasına uğramak mantıklı...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. ALTIN'cı arkadaşlar
    Burada zaman zaman verilen bilgileri okusam da halen ALTIN konusunda zır cahilim..

Şimdi ONS dediğimiz olay DOLAR yükselirse yükseliyor değil mi ?
    Yani ben USD'nin yükseleceğini öngörüyorsam ONS altınla hesaplanan ALTIN ürünleri almalıyım ?
    (bana halen en mantıklı ürün ATA LİRA geliyor bu bağlamda)

Peki USD'nin önümüzdeki 1-2 yıllık vadede düşeceğini öngörüyorsam hangi ALTIN'ı almalıyım ?
    Ben ve benim gibi ALTIN cahilleri için şöyle aptala anlatır gibi sade bir anlatım rica etsek ?
    Selamlar

3. 50 bin üstü nakite bankacılık tebliği var dekont istenmesi gerektiği diyor .

Dekont fotokopisi çekiyorlar .

Burgan da var bu durum

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    moodys fitch imf enflasyon kredibilite salla gitsin
    onlarda kimmiş....bizim yerli milli kredi derecelendirme şirketlerimiz olacak ...Telefonlarda susmuyor Imf ha bire borç istiyor

5.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Çok rahatsınız, aslında sizin gibi olmak isterdim. Ama ben ilkelere çok önem veririm. Dekont cebimde olduğu halde göstermedim. Olay dekontla bitmez. Bugün küçük bir olay gibi gelen kuralı deldirirsen yarın başka şeyleri de zorlarlar. Yurtdışından bile getir hesap sorulmayacak denilen bir ortamda yurt içinde kendi hesabıma, bizzat kendim para yatırırken kara paracı muamelesi görmeyi ben hazmedemem. Mesele çok derin, verilen mesaj alana çok büyük.

fikrinize saygım var,
    bizlerin ilkeleri varsa
    kurumların da ilkeleri var

kendimi bankanın yerine koysam
    hiç tanımadığım bir müşteriye karşı tüm kurallarımı işletirim.
    malum ülkenin içinde bulunan durum.

çoçuğunun okul taksitlerini bir bankadan ödediği için sıkıntı çekmiş insanlar mevcut.
    kimin kim olduğu anlaşılmayan bir sürü kişi var.

o yüzden bu gibi uygulamara maruz kaldığımda gurur meselesi yapmam
    bırakır memur işini yapsın derim..
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6. TEB ÖZEL de bir süre kaldım ve çıktım. Özel olan hiçbir tarafını da görmedim.

CEPTETEB bile TEB ÖZEL den daha fazla imkan ve indirim sünüyor.

Sadece göz boyama ve aldatmaca...

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    TEB mt leri ile uğraşılmaz, daha iyi oran bulabileceğiniz Vakıf Özel bankacılık veya Halk bankasına uğramak mantıklı...

7. arkadaşlar oran paylaşalım lütfen...

oran alan var mı? lütfen paylaşsın...

8. burası oran başlığı arkadaşlar …..mevduat oranı paylaşalım...

Sayfa 60/1252 İlkİlk ... 10505859606162701101605601060 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •