Yyatirim danismanlari anlamazlar bunun halinden nerden buldunuz bu sunepeyi derlerse ne cevap vereceğiz.ytd
Printable View
Yyatirim danismanlari anlamazlar bunun halinden nerden buldunuz bu sunepeyi derlerse ne cevap vereceğiz.ytd
Yolda giderken lokantanın birinde şöyle yazıyordu ey yolcu durursan Sen tok Ben Tok durmazsan sen aç Ben aç .bizimki de o Misali ytd
Sayın Jacob el atta götür şu kağıdı😛
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kelin ilacı olsa başına sürermiş. Bu kağıttan yediğim kazıkları toplasam burdan aya yol olur. Ama hastalıklı bir ilişki benimki. Ne yaparsa yapsın seviyorum bu kağıdı. Temeli iyi.
Gerisini boşverin. Bi temeli sağlam.
Ağamız kat çıkmaya karar verirse çok rahat 8-10 kat bina çıkabilir böyle bir temelin üzerine. Gökdelen istemiyoruz ki. Şöyle kıytırıktan 10 katlı apartman yapsa yeter. Temeli bunu kaldıracak kadar sağlam çünkü. Ama ağamızda para yok ki. Parası olsa kendisi de bu kadar eziyet çekmez gibime geliyor.
YTD
AQ
Allah buradaki paraya küçük yatırımcıya ihtiyaç etmesin,ben de uzundayım,sağlam olduğuna güveniyorum,4'lerde vedalaşırım😣Yatırım Tavsiyesi Değildir.
O yüzden uzuncuyum diyorum😄
4 ne ya ? 4 dolar mı ? Madem acil nakit ihtiyacın yok. Boşver gitsin. Bu kağıt 4$ bile olur ağa istese.
Çıkarken sebepsiz çıkar. Düşerken sebepsiz düşer. Borsa’nın en enteresan kağıtlarından birisidir. Günlükçü de çarpar. Çorbacı da doyurur.
Sabah +10 açar. Akşama -10 kapatır.
Yani temeli hariç her tarafı oynak. Tek sağlam yeri temeli. Top atsalar yıkılmaz.
YTD AQ
Bilanço zamanı hakkında bilgisi olan var mı?
Herkes ümidi kesmiş bu hisseden be😒
Bize de bir gün kader güler,güler İnşaallah☺
Beklemeye devam stop yok ya herro ya merro evde kalmis birisini buluncaya kadar devam ...
DOĞUŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
DGGYO
EN
İmzalı GörüntüleBildirimlerFinansal TablolarHak Kullanımları
Gönderim Tarihi
07.11.2017 16:16:15
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Özel Durum Açıklaması (Genel) A+ A-
Özet Bilgi
Hyatt House Gebze Otel açılışı hakkında
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
"Gebze Center Ek Binalar ve Otel Projesi" kapsamında yapılan, açılış ön hazırlıkları ve kontrolleri tamamlanan "Hyatt House Gebze" oteli Kasım 2017 tarihi itibariyle misafirlerine hizmet vermeye başlamıştır. Projenin diğer kısımları ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Yatırım finansman dün aldıklarını bugun okuttu olan o :) heyecan yapmayın :)
325 satış koyduk az bişey almadan döndü demekki niyet yukarı değil...beklemeye devam .ytd
DGGYO Solo 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 11509883 Yıllık Değ%:-44
Yorumlayabilecek bir arkadaşımız var mı?
Borçları döviz ama serbest kurdan yaparsan
Kira gelirimi esnafa ( doğuş grubuna) ise düşük fiks kurdan yaparsan ki öyle yaptılar bu yıl hep;
Kira gelirin artsa bile finansal olarak zarar yazarsın. He birikmiş karı ne yaparsın ? Artık münasip bir şekilde muhafaza edersin.
Bilançoya takılmayın. Borusan tarihinin en büyük karını açıkladı bugün ve % 4 düştü. Dolar bazında da. % 12 büyümüşler. SİO su öyle dedi Bloom’da
hasılatı ve dolayısıyla faaliyet karı geçen dönemlere göre %25 artmış güzel bir artı ancak üstteki arkadaşın da dediği gibi finansman giderlerindeki artıştan dolayı net kar düşük görünüyor...ödenmiş sermayesi artmış. öz sermaye artmış.... vs vs vs bilanço kötü değil hatta güzel bence ama bizim sıkıntımız malisef bilanço değil hisseler toptan patronda (%97 si) onun için patron ne derse o
"Milyarder Ferit Şahenk, restoranları, araba dağıtım işletmeleri, otelleri ve marinaları da dahil olmak üzere, Garanti Bankası'nın bir kısmını İspanyol bankası BBVA'ya satmasından bu yana yatırım yapmış olduğu varlıklarının bir kısmını satmak üzere görüşmelerde bulunuyor.
Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan, İstanbul'da Salı günü düzenlenen bir konferansta, Doğuş Holding'in 2018 yılında bu varlıklardan biri veya daha fazlasının satışı üzerine yatırımcılarla anlaşma yapabileceğini belirtti.
Şirketin Doğuş Restaurant Entertainment and Management olarak da bilinen D.ream işletmesi, et lokantası zinciri Nusr-et ile yurtdışına daha fazla açılma planları yapıyor.
Akhan, "Restoran ve otel işletmelerimizi gelecek yıl büyütmek ve markalarımızı uluslararası müşterilere ulaştırmak istiyoruz" şeklinde konuştu. "
bugun ki yukselişte bu haberin etkisi oldu doas da ki yükselişte bu haberden sanırım...
altı çizili yer bizim için önemli diye düşünüyorum...
Bir süre sonra çıkıp hisseleri nitelikli yatırımcıya sattık derlerse şaşırmam :)
Teşekkürler sayın maviserk,sayın Jacob...
%97 değildir o. 97 olsa duramazsın 😎
% 94.8 bugün itibarıyla sanırım.
Kottan çıkışı için en az %95 spk mevzuatı. Eksiği yaklaşık tahminime göre 664.000 lot gibi. Ayda 30.000 toplasa 24 ayda anca tamamlar.
Değer mi ? Bence değmez. Ben kel olsaydım ayağımı gazdan hiç çekmeden 4€ ya sürerdim. Cepten çıkacak ekstra en fazla 2 milyon €
Elbet yüksek hızdan dolayı yolcular düşerdi.
Galataport için 1 milyar € krediye gözü kapalı imzayı basan 2 milyonu düşünmemeli. Kartal uçacak daha. Ya erken uçarsa mutlu gibi olursak.
Meşhur Türk böyyüğünün dediği gibi bitireyim :)
Sonunu düşünen kahraman olamaz !
Yukarıdaki senaryo hayal ürünüdür. Ytd aq
Sermayede Doğrudan %5 veya Daha Fazla Paya veya Oy Hakkına Sahip Gerçek ve Tüzel Kişiler
Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı Sermayedeki Payı(TL) Sermayedeki Payı(%) Oy Hakkı Oranı(%)
DOĞUŞ HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ 312.337.230,22 94,08 94,08
DİĞER 19.670.555,78 5,92 5,92
TOPLAM 332.007.786 100 100
benim kastettiğim dolaşımda olan lotların %97 si patronda gibi garanti yatırımda olanlar :) sonuç olarak orası bizi ilgilendirmiyor zaten....
birikmiş olan geçmiş yıl karlarında bizede bişeyler düşermi acaba :)
Birikmiş kar ? Paran varsa derdin var valla.
Şimdi bedelsiz yaparsa KY nin elindeki lot sayısı artacak. İnatçılardan toplamak zor. Bu kötü. Derinlik artacak. Bu iyi. İleride KY ye kitlemesi kolay olur. Bkz. Goody
Nakit dağıtırım. Lotların çoğu bende zaten dese bu sefer de stopaj ödemek zorunda. Ayrıca özsermayeye eklemek istiyor bir yandan bence. Sermayeyi büyütmeye çalışıyor gelecekte yapacağı işler için.
Birikmiş kar resmen başa bela şu anda. İki ucu oklu değnek. Atsan atılmıyor. Satsan satılmıyor. Paranla rezil oluyorsun sanki Şahım.
Geçen sene hazır Qatarlı hevesliyken satsaydı eyiydi. Şimdi qatarlı vermez geçen yıl verdiğini. Qatarın kendi krizde. Para geri dönüyor qatara
Galataport ile alakamız yok diyorlar. Adım Jakob
Yersen !
Sonuçta bi meşgale lazım. Bankayı da bırakınca boşa düştü. Her gün rakı balık olmaz. Sıkılır insan
Cemiyette bi davette sorsalar ne iş yapıyon diye boştayım iş arıyorum diyecek nerdeyse.
Onu bunu bırak da aldığı 1 milyar Euro krediyi naptı acaba ? Veren Banka olsam ben sorarım.
Bu arada 4-5 kişi olduk KY. seni de yazalım listeye
yaz kardeş yaz :) ben cok ekmeğini yedim dggyo nun :) yine yeriz umarım...
spk bu birkmiş karlarla ilgili bi düzenleme yapsa iyi olacak 10 yıldır biriktiriyorsun ne yapacaksın kardeşim demeli :) yoksa biriktir dur kullanmadıktan sonra anca finasnman gideri yazıyorsun :)
istedikleri malı bu fiatlardan kimse vermez ..dolar bazlı son bir ayda %10 zaten millet zararda olması gereken fiat 3.50 li seviyeler doların çok gerisinde kaldı...ytd
O 31 leri kafasina cakacam bekliyoruz 1000 lot yazmadan 4 5 kademe geri cekiyor
Kendileri aliyor satiyor .sen yazincada seytan gormus gibi geri geliyor...belki kovalariz diye....ytd
👏👏
Yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum 🤐
Seans kapanışından sonra verilen Bist emir numaralarına dikkat ettiniz mi ?
Sonu tekli rakam olan emirlerde almış. Çiftli olanlarda satmış. Yani alım ve satım Emirler’i ardışık 😜. Aynı adresten çıkma yani alım-satım emirleri. Ne zevk alıyor acaba ?
Bazen sırf endekste tutmak için fiktif işlem yaptıklarını düşünmüyor değilim hani 🤔
pSPEKopat leynnnn bu !!