Sayfa 74/201 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
Arama sonucu : 1607 madde; 585 - 592 arası.

Konu: DGGYO Doğuş GE Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. Teşekkürler sayın maviserk,sayın Jacob...

LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by maviserk Yazıyı Oku
    hasılatı ve dolayısıyla faaliyet karı geçen dönemlere göre %25 artmış güzel bir artı ancak üstteki arkadaşın da dediği gibi finansman giderlerindeki artıştan dolayı net kar düşük görünüyor...ödenmiş sermayesi artmış. öz sermaye artmış.... vs vs vs bilanço kötü değil hatta güzel bence ama bizim sıkıntımız malisef bilanço değil hisseler toptan patronda (%97 si) onun için patron ne derse o

"Milyarder Ferit Şahenk, restoranları, araba dağıtım işletmeleri, otelleri ve marinaları da dahil olmak üzere, Garanti Bankası'nın bir kısmını İspanyol bankası BBVA'ya satmasından bu yana yatırım yapmış olduğu varlıklarının bir kısmını satmak üzere görüşmelerde bulunuyor.

Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan, İstanbul'da Salı günü düzenlenen bir konferansta, Doğuş Holding'in 2018 yılında bu varlıklardan biri veya daha fazlasının satışı üzerine yatırımcılarla anlaşma yapabileceğini belirtti.

Şirketin Doğuş Restaurant Entertainment and Management olarak da bilinen D.ream işletmesi, et lokantası zinciri Nusr-et ile yurtdışına daha fazla açılma planları yapıyor.

Akhan, "Restoran ve otel işletmelerimizi gelecek yıl büyütmek ve markalarımızı uluslararası müşterilere ulaştırmak istiyoruz" şeklinde konuştu. "

bugun ki yukselişte bu haberin etkisi oldu doas da ki yükselişte bu haberden sanırım...
    altı çizili yer bizim için önemli diye düşünüyorum...

Bir süre sonra çıkıp hisseleri nitelikli yatırımcıya sattık derlerse şaşırmam
    %97 değildir o. 97 olsa duramazsın 😎
    % 94.8 bugün itibarıyla sanırım.

Kottan çıkışı için en az %95 spk mevzuatı. Eksiği yaklaşık tahminime göre 664.000 lot gibi. Ayda 30.000 toplasa 24 ayda anca tamamlar.
    Değer mi ? Bence değmez. Ben kel olsaydım ayağımı gazdan hiç çekmeden 4€ ya sürerdim. Cepten çıkacak ekstra en fazla 2 milyon €
    Elbet yüksek hızdan dolayı yolcular düşerdi.
    Galataport için 1 milyar € krediye gözü kapalı imzayı basan 2 milyonu düşünmemeli. Kartal uçacak daha. Ya erken uçarsa mutlu gibi olursak.

Meşhur Türk böyyüğünün dediği gibi bitireyim
    Sonunu düşünen kahraman olamaz !

Yukarıdaki senaryo hayal ürünüdür. Ytd aq

3.  Alıntı Originally Posted by Jakob!Jersen Yazıyı Oku
    %97 değildir o. 97 olsa duramazsın ��
    % 94.8 bugün itibarıyla sanırım.

Kottan çıkışı için en az %95 spk mevzuatı. Eksiği yaklaşık tahminime göre 664.000 lot gibi. Ayda 30.000 toplasa 24 ayda anca tamamlar.
    Değer mi ? Bence değmez. Ben kel olsaydım ayağımı gazdan hiç çekmeden 4€ ya sürerdim. Cepten çıkacak ekstra en fazla 2 milyon €
    Elbet yüksek hızdan dolayı yolcular düşerdi.
    Galataport için 1 milyar € krediye gözü kapalı imzayı basan 2 milyonu düşünmemeli. Kartal uçacak daha. Ya erken uçarsa mutlu gibi olursak.

Meşhur Türk böyyüğünün dediği gibi bitireyim
    Sonunu düşünen kahraman olamaz !

Yukarıdaki senaryo hayal ürünüdür. Ytd aq
    Sermayede Doğrudan %5 veya Daha Fazla Paya veya Oy Hakkına Sahip Gerçek ve Tüzel Kişiler

Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı Sermayedeki Payı(TL) Sermayedeki Payı(%) Oy Hakkı Oranı(%)
    DOĞUŞ HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ 312.337.230,22 94,08 94,08
    DİĞER 19.670.555,78 5,92 5,92
    TOPLAM 332.007.786 100 100

benim kastettiğim dolaşımda olan lotların %97 si patronda gibi garanti yatırımda olanlar sonuç olarak orası bizi ilgilendirmiyor zaten....

birikmiş olan geçmiş yıl karlarında bizede bişeyler düşermi acaba
    yazdıklarım çizdiklerim tamamen kendi bakış açımdan yapılan işlemlerdir...
    asla yatırım tavsiyesi içermediği gibi herkes kendi yatırım kararını kendi vermelidir....

4.  Alıntı Originally Posted by maviserk Yazıyı Oku
    Sermayede Doğrudan %5 veya Daha Fazla Paya veya Oy Hakkına Sahip Gerçek ve Tüzel Kişiler

Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı Sermayedeki Payı(TL) Sermayedeki Payı(%) Oy Hakkı Oranı(%)
    DOĞUŞ HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ 312.337.230,22 94,08 94,08
    DİĞER 19.670.555,78 5,92 5,92
    TOPLAM 332.007.786 100 100

benim kastettiğim dolaşımda olan lotların %97 si patronda gibi garanti yatırımda olanlar sonuç olarak orası bizi ilgilendirmiyor zaten....

birikmiş olan geçmiş yıl karlarında bizede bişeyler düşermi acaba
    Birikmiş kar ? Paran varsa derdin var valla.
    Şimdi bedelsiz yaparsa KY nin elindeki lot sayısı artacak. İnatçılardan toplamak zor. Bu kötü. Derinlik artacak. Bu iyi. İleride KY ye kitlemesi kolay olur. Bkz. Goody

Nakit dağıtırım. Lotların çoğu bende zaten dese bu sefer de stopaj ödemek zorunda. Ayrıca özsermayeye eklemek istiyor bir yandan bence. Sermayeyi büyütmeye çalışıyor gelecekte yapacağı işler için.

Birikmiş kar resmen başa bela şu anda. İki ucu oklu değnek. Atsan atılmıyor. Satsan satılmıyor. Paranla rezil oluyorsun sanki Şahım.

5.  Alıntı Originally Posted by Jakob!Jersen Yazıyı Oku
    Birikmiş kar ? Paran varsa derdin var valla.
    Şimdi bedelsiz yaparsa KY nin elindeki lot sayısı artacak. İnatçılardan toplamak zor. Bu kötü. Derinlik artacak. Bu iyi. İleride KY ye kitlemesi kolay olur. Bkz. Goody

Nakit dağıtırım. Lotların çoğu bende zaten dese bu sefer de stopaj ödemek zorunda. Ayrıca özsermayeye eklemek istiyor bir yandan bence. Sermayeyi büyütmeye çalışıyor gelecekte yapacağı işler için.

Birikmiş kar resmen başa bela şu anda. İki ucu oklu değnek. Atsan atılmıyor. Satsan satılmıyor. Paranla rezil oluyorsun sanki Şahım.
    doas ı satsın buna yüklensin sonuçta galaport gibi büyük bir iş var onuda buna devrettimi başka birşeyle uğraşmaya gerek kalmaz
    asla yatırım tavsiyesi içermediği gibi herkes kendi yatırım kararını kendi vermelidir....

6.  Alıntı Originally Posted by maviserk Yazıyı Oku
    doas ı satsın buna yüklensin sonuçta galaport gibi büyük bir iş var onuda buna devrettimi başka birşeyle uğraşmaya gerek kalmaz
    Geçen sene hazır Qatarlı hevesliyken satsaydı eyiydi. Şimdi qatarlı vermez geçen yıl verdiğini. Qatarın kendi krizde. Para geri dönüyor qatara

Galataport ile alakamız yok diyorlar. Adım Jakob
    Yersen !

Sonuçta bi meşgale lazım. Bankayı da bırakınca boşa düştü. Her gün rakı balık olmaz. Sıkılır insan
    Cemiyette bi davette sorsalar ne iş yapıyon diye boştayım iş arıyorum diyecek nerdeyse.

Onu bunu bırak da aldığı 1 milyar Euro krediyi naptı acaba ? Veren Banka olsam ben sorarım.

Bu arada 4-5 kişi olduk KY. seni de yazalım listeye

7.  Alıntı Originally Posted by Jakob!Jersen Yazıyı Oku
    Geçen sene hazır Qatarlı hevesliyken satsaydı eyiydi. Şimdi qatarlı vermez geçen yıl verdiğini. Qatarın kendi krizde. Para geri dönüyor qatara

Galataport ile alakamız yok diyorlar. Adım Jakob
    Yersen !

Sonuçta bi meşgale lazım. Bankayı da bırakınca boşa düştü. Her gün rakı balık olmaz. Sıkılır insan
    Cemiyette bi davette sorsalar ne iş yapıyon diye boştayım iş arıyorum diyecek nerdeyse.

Onu bunu bırak da aldığı 1 milyar Euro krediyi naptı acaba ? Veren Banka olsam ben sorarım.

Bu arada 4-5 kişi olduk KY. seni de yazalım listeye
    yaz kardeş yaz ben cok ekmeğini yedim dggyo nun yine yeriz umarım...

spk bu birkmiş karlarla ilgili bi düzenleme yapsa iyi olacak 10 yıldır biriktiriyorsun ne yapacaksın kardeşim demeli yoksa biriktir dur kullanmadıktan sonra anca finasnman gideri yazıyorsun

8.  Alıntı Originally Posted by maviserk Yazıyı Oku
    yaz kardeş yaz ben cok ekmeğini yedim dggyo nun yine yeriz umarım...

spk bu birkmiş karlarla ilgili bi düzenleme yapsa iyi olacak 10 yıldır biriktiriyorsun ne yapacaksın kardeşim demeli yoksa biriktir dur kullanmadıktan sonra anca finasnman gideri yazıyorsun
    Sakla zamanı gelir zamanı 🤙
    Ben yazmayayım yaw. Yazınca kağıt düşüyormuş. Bi arkadaş öyle diyordu. Yeter bu hafta yazdığım.
    Tatile çıkayım ben en iyisi.

Herkese iyi günler. Spek kardeşe bile 😜

Sayfa 74/201 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •