ya gittiğim yerlerde hep sizleri görüyorum.çok yaşayın emi:wave:
Printable View
ya gittiğim yerlerde hep sizleri görüyorum.çok yaşayın emi:wave:
Sn. Refababa, bedelli deyince aklıma gelen ilk kişisiniz. Ben de selçuk gıda var, gözaltı pazarında ama batık değil bana göre. Bunun bedellisine katilacak misiniz? Bir de dzgyo da Ruchan ve ana hisse arasında enteresan bir şekilde makas var. 5, 30 larda olması gereken R, 4,60 larda sürünüyor. Daha önce hic böyle bir sey görmedim. 2 gundur aradaki bu fark kapanmadı. Sizin tecrübeniz çok, buna bir yorumunuz olur mu?
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim hissede bir atraksiyon bekliyorum R tahtdadan kalkacağı için...ytd.
Atlas varmı sende ?,bende yaklaşık 160 k falan...bunda ise 2.40 üstü bekliyorum 2 gün içinde,kent bana sarmaz daha önce kaçırdığım için,120-30 neresi 2500 neresi,valla aya çıkıp oradan merdivenlen aşağı iner insan 1000 lotluk serilerlen takılırdım zamanında,1000 lot ne demek şimdi,zamanın 130 bini,şimdinin 250 bini:vk::drunk:,çoğu hisseleri diplerden çok iyi alıyorum,ama satarken %10-25 yeterli buluyorum:notr:
Ben de,Atlas yok.1-2 Kez 1.54 den alış yazdım gelmedi,peşini bıraktım..Silver,Nuh,Afyon.kafein,denizgyo var.Onlar da merdiven aşağı inip duruyor.Haliyle Zarar da büyüyor.:-))
Cuma günü 4.19 Tabandan Petkim aldım.O da yapıştı elime..:-(
Şimdi Moda;Halka açık oranı düşük Hisseler ile,Merdiven altı Şirketlerin uçurtma yapılmaası.!!..
QNFB,KALKINMA B,KENT,MARŞHALL vs..Rüzgarı yakalayan,Okyanusda Balina avlıyor..
TSGYO Bakalım bize hamsi sunacak mı.?Rüçhan işinin bitip,normale dönüşünü Bekliyorum.
Petkimi 3.30-50 almıştım 70 postaladım,sen sattığım yerden bile alsaydın yine iyiydi,devamlı tavsiyem dip hisseleri,bunu beklentiye al bakalım,çünkü 2.40 üstü bekliyorum,hedefim ise 260-70...Çaycı çobanın hisselerinden hep iyi kaldırdım,en son,avtur ve mepet 1 cıvarı almıştım %50 bıraktı bana,şu an atlas ve mtryo takibimde...ytd.
Aynen tahmin ettiğim gibi,R tahtası için hareket başladı en son 2.41 yaktı:)
R'de fena değil 0.85-98 oda iyi trade yaptırıyor.
Tavanı 2.49,tavan çekermi,hiç belli olmaz,çünkü sağı solu belli olmuyor,defalarca çok düşürdükten sonra çekmişliğini çoğu kez gördük...ytd.
Hacim TL :
3.314.367...Hacim fena değil Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı 23,61% olduğunu varsayarsak.
Hacim Adet lot :
534.076
İndikatörler kısa,orta,uzun al konumuna sokmuşlar...ytd.
Burada amacım hisse pazarlamak değil,amacım bilgimi paylaşmak vekimsenin zarar etmesinide istemem.
Bunda R satışı yapıyoruz ama,esasında satmamak lazım,çünkü 2X90= 180 yaptığı yerde düşündürücü durum,zaten normali 66+100=166:whistling:düşündürücü durum,benim anladığım bu,dahasını bilen varsa açıklasın,öyleya zamanlan düşük bedellilerde hata yapıyorum !!!
R E'ye göre daha iyi görünümünde.
İpin ucu iyiden kaçtı,son günlerde bedelliye giden şirketler zararını telafi etmek için bedelliye giderek yatırımcıyı soyma peşinde,bu ortamda çok düşünmek lazım,neyse o ayrı konu,bu hisse bedelli öncesi iyiydi,bedelliye gittikten sonra işler bozuldu,nasıl düzeltecek işi bilinmez denklem,çünkü bedelliye katılış orantısı düşük düzeyde,2.10 olan R bugün 0.78 yapmış,E ise kendi bildiğini okuyor,E fazla düşmedide en fazla düşen R oldu:notr:
Bu gün R satımı ve alımı son gün,satamayan adına elinde R kalan eylül 1, saat 16'ya kadar mutlaka bedelliye girsin,yoksa elinizde patlar.
100 adet R alıp bedelliye giren 66 adet E sahibi oluyor,140 adet alınırsa 100 adet E yapıyor,yani 1 lot 0.66 krş E yapıyor.
A 1 Capital devamlı R topluyor,acaba amacı ne ?
Refaba ben 1 hafta önce 1528 tl yatırdım 900 adet R hissesi geldi ve bugun esku hisselerle R birleşmiş görünüyor. E ne oluyor tekrarmı hisse parası yatırmam gerekiyor acemiyim kusura bakma cevaplarsan sevinirim
Önceden bedelli bölünmeden ana hisse yani E aldıysanız gözüken R olabilir,R'mi E'mi iyice belirtin ona göre cevap yazayım,birleşti diyorsunuz,açıkta hesabınızda para varsa R,E'ye dönüşmüş olabilir,hisse adetine bakınız anlarsınız,portföyünüzde R gözüküyorsa bugün satmak için son gündü,zaten şu an itibarıylan tahtası kapandı,1 eylüle kadar bedelliye katılmanız mecburi,katılmazsanız elinizde patlar zarar edersiniz.
Ortak bende anlamadım,adamlar %90 toplamış diye belitrtmişler diğer finans netlerinde,zaten bende gördüm,alımda hep başı çekmişler,bir filim dönüyor gibi,öyleya babasının hayrına almadılarya...R tahtadan kalkana kadar E hiç hareketlenmedi,şöyle kent gibi,veya VAKFYO gibi olsa iiydi:)...VAKFYO'den çok iyi kaldırdım,ama onun R'leri çok yüksekti,E maliyetim 2.35,R ,se elimde azdı,en son 6 cıvarından postaladım %50 aldım,peşi malum 14,şu aralar 9-10 arası,%100 yapabilirdim,ama temkinli olduğum için riske girmedim,ama olaydıki kenti 130 üstünden satmasaydım çok iyiydi,namızsız hiç 150 üstüne atmadıydıki,150 duvarına çarpıp 120 altına iniyordu hep,tahminen onda 5000 lot çevirmişim:vk:,1000 lot 130.000,şimdi 3.2 trilyoncuk bidaha vurayım kafayı:vk:...1 lot bile 3.200 tl,10 lot 32.200,100 lot 322.000 bidaha vurayım:vk:,neyse olan oldu mecbur önümüze bakacağız.
Her Şehirde olduğu gibi,O Kent'de de mutlu bir azınlık var..Kendi aralarında mı lolipop çeviriyorlar,yoksa dışardan gelenler ile mi top çeviriyorlar bilmiyorum...O hisse, milleti belki de 10 yıl süründürdü.Sbredip bekleyenler,İlk istasyonda trene binenler mutlu oldu.Sanıırm,Onlar da az sayıda dır .
Müzik bittiğinde,sahnenin çöpü kime kalır bilinmez..
Kafayı duvarlara vuracak hikayeler çoğu kişide vardır.
Umarım biz de ,TSGYO ya bulaştığımız için,Pişmanlıktan kafamızı duvarlara vurmayız.:-))
R.yi Tahtadan toplayanların da bir hesabı vardır elbet.O hareket ne zaman olur,orası muallak,bilinmez...Bekleyelim görelim..
Ilgin icin cok saol. Dun salı gunu E 2900 yaziyodu R de okadar yazıyodu bugün sabah t+2 380013 adet yazıyor . Ben bedelli haberinden sonra 1528 tl yatırdım
O zaman sorun yok,önceden katılmışsın bedelliye,sana E pay vermiş,bende önceden biraz girerim çoğu bedellilere, 2 gün sonra E'ye dönüşür,önce girmemin sebebi E giderse yüksekten satmak amacım,elimde kalan R'leri biraz bekletirim belki yükselir hesabı yaparım,yükselmezse aldığımın biraz altında veya üstünde satarım yeterli hissem olduğu zaman.
Haydi düldül sana bu fiatlar yakışmıyor,at 30 üstüne oraya demirle hiç olmazsa,bu 20 olayı sıktı biraz.
Saol refaba ilgine
2.38 gösterdi en son tavanı 2.40,şu sıralar 2.31.
Bu bölünmeden sonra tekrar 3leri görmesi olasımı? Buseviyelerde kalırmı
30 üstüne atmada zorlanıyor,yokmu bir babayiğit el atacak.
Yine başa sardık 2.26 kapanış:(
Herşey tahtacının elinde,kendi çalıp kendi oynuyor,ulen ne işler çeviriyorsun bizde bilelim,benden mal almak istiyorsan 2.40 düşünürüz:seyt:
Sanki bu pusuda bekliyor izlemi veriyor,sadece hissenize sahip çıkın...ytd.
Kendi kendine oyun oynayıp eve çanta boş gitmek.işte en keyifli oyun bu aslında.spek debelenip duruyor ama boş.bizden alacağın tek şey zaman.
Endexsin sert düşmesi ile 2.19 yaptı ve anında toplandı...Bizde topladık,uygun zamanda spekçilerim,veya tahta yapıcılar merak etmeyin münasip yerlerinize sokuştururuz !!!,ya adam akıllı düşürünüz,yada tavan çektirin:seyt:
Hiç ruh yok bugün,bakalım yarın ne olacak bugünden umudumu kestiğimden,dünya kdar lot aldık,R'lerin bir kısımı lot olarak hesabıma geçmiş,sanırım diğerleride yarın 17 sonrası geçer bedellinin bitiş günü olduğu için...BURASI MÜHİM,YARIN BEDELLİNİN SON GÜNÜ SAAT 16'YA KADAR :rules:
Bugün birara 2.27 yaptı geri dönüp 22 kapattı,2.30 üstüne atıp oraya demirlese iyiydi,neyse bakalım yarınki işlem nasıl olacak...beklentim ilk etap 2.50 peşi 2.70,3 olursa bir başka güzel olur,çünkü bu belirttiğim rakamları yapabilir niteliği var...ytd.
Hiç pirim yapmadan bedellinin son günü 2.16 gösterdi bugün borsanın sert düşüşü ile,huyu kurusun,bunda bulunmak sabır işi.