Kağıdına ve ülkene böyle günde destek çıkmadıktan sonra dünya senin olsa ZOR bu işler
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kağıdına ve ülkene böyle günde destek çıkmadıktan sonra dünya senin olsa ZOR bu işler
Kapanış iyiydi
İsteyen boşaltsın isteyen toplasın hele şu bilançoları görelim bakalım. Yeni yatırım meyvelerini versin.
Böyle temettüler verdikten sonra kimse bu kağıdı baskılayamaz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu ne şimdi patron kağıt mı satacak
Bu satış bilançodan önemli. Bu satışın amacı: Borsada fiyatın daha sağlıklı oluşmasını sağlamak amacı ile halka açık hisse sayısını arttırmak. yani 10 tl hisse fiyatından patronda mutlu değil
Fiyata etkisi ne olur, patron satış yaparak dolaşımdaki hisse sayısını artırmayı planladığına göre bunun fiyata etkisini de hesaplamış ve tedbirini almış olması gerekir diye düşünüyorum.
KAP a düşen bu haber patron hisse satışı yapacak ,tarih belirtmemekle beraber ,yarında olabilir 1 ay sonra da 6 ay sonrada
benim anladığım bu ,bu hisse için iyi haber değil
daha farklı yorum yapacak olanları dinlemeğe hazırım ,lakin bu haber patronun hisse satışı yapacağını söyler
Sanıyorum hisse satışının gerekçesini bilmiyorsunuz. gerekçe: Hisse satışı, hisse fiyatının sağlıklı oluşmaması, bunu iyileştirmek içinde hissenin borsaya açık olan hisse sayısını arttırarak kurumsal alıcıları hisse ye çekmek , yani özetle hisseyi sığlıktan kurtarmak.
bana kalırsa patron zaten hisseyi (%5i) zaten blok olarak satti. 190 milyon sermayeli ,350 milyon kar edip , dünya kadar temettü veren firmayi ben olsam anında 20 tl den alırım.
yanlışsam düzeltin ama hisse satacak olan insan hisseyi yükseltip öyle satmazmı.bakınız y.yapı hisse 0.86lardan 3 ayda 2leri gördü. adam 1.65den 2 günde 2.15lere çıkarttı. 3 gün sonra hisse 0.99 krş.basit mantıkla sattığı hisseyi kendi almazsa neden ucuza versinki.illaki bu hisseye satıştan önce daha önce görmediği rakamlar(kendi tahminim 25-30 tl arası)la albeni yapmalı o hisseyi oralarda 1-2 ay sabit tutup bir anda satışı yapmalıki kendide sattığını bilmeli yoksa şu an 13leri 14leri görmüş olan hisseyi neden bu fiyatlara satsınki.
deli para be kardeş lot başına 0.95 1000 lotu olana 950 tl 10000 olta 9500tl benim şu anki zararımı karşılar bu para ya sağol aydınlatman için
15 Mayıs 2017 0,00 0,00 94,74 0,00 0,00
02 Mayıs 2016 0,00 0,00 68,80 0,00 0,00 95kuruşu gördüm ama bu kadar vereceğine ihtimal vermemiştim
ben şöyle düşünüyorum. vesbe mükemmel karlılığı olan ve yıllık %10 temettü dağıtan bir firma. Patron aslında her bir hissenin kendisinde olmasını ister, temettünün dışarı kaçmaması için. Hisse satışına kadar , hali hazırda borsada işlem görmekte olan yuzde 5 ten bir miktarını toplamak isteyecektir. yeni satacağı diğer yuzde 5 i kompanze etmek için. bunu niye yüksek fiyattan alsınki. nasıl olsa hisse satışı olduktan sonra 20 lere gidecek. hisseyide zaten blok olarak yüksek fiyata satacaktir. ben en az 17-18 lira bekliyorum
Hisse fiyatının düşüklüğünü, yeni yapılacak hisse fiyatınının ne olması gerektiğini ile şöyle bir karşılaştırmalı hesapla daha iyi kestirebiliriz.
Simit sarayının %10 u araplara 100 miyon dolara satıldı. yani tamamı 1 milyar dolar.
vesbe nin şu anki hisse fiyatı ile değeri 511 milyon dolar.
simit sarayı 1 milyar dolar, vesbe 8 fabrikası , 100 milyon dolar yıllık karı ve yuzde 10 temettüsü ile 511 milyon dolar.
olması gereken hisse fiyatı 35-40 tl den aşağı değildir bence, ama tabi 20 tl ye fitim ben
Dün seans sonu ve bugün sabahki agresif alımlar dikkat çekici. Bence dolaşıma çıkacak hisselerin alıcıları hazır. Bu süreçte hacmin ve fiyatın düzenli artacağını sanıyorum. YTD
9 gün sonra 3. çeyrek bilançosu açıklanır,beklentilerin çok üstünde kar açıklaması muhtemel ki ilave arz planlanıyor.Başarılı pazarlama için fiyatın yukarı çekilmesi gerekir,derinlik de sağlanınca büyük yatırımcılar için cazibesi olur.
3. çeyrek karı güzel gelir ama patron satışı tahtayı daha çalkantılı yapabilir, bu arada kar beklentiniz nedir arkadaşlar?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
açılış saçma oldu. bilancoya veya satışa kadar toplamaya devam edecek
Haber olumlu karşılandı sanki.10 altı yakışmıyor sana vesbe .
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9 AYLIKTA
200 civarı iyi bence.
300 çok fazla (12 AY için bile fazla )
6 aylık 138 zaten
biraz mantıklı olalım
hammadde fiyatları yüksek hala
300 u asacagını düşünmem. ama aşarsa muhteşem olur
11.10dan maliyeti 10.38e çektim ve resmen bir ev parası gömdüm hisse artırımı ile 20leri rahat görür diyorum.
kimse malını ucuza vermek istemez ama ortam çok sıkıntılı 14leri görmüş bir hissede 14.40 rakamını görsün bir dk. durmam kendi
adıma.bu rakama ister 10 günde ister 1 senede gelsin sıkıntı yok. borsada 1.5 senedir şunu gördümki gir sağlam hisseye mutlaka
çıkıyor.açık ve net hedefim bu hissede 0 bir EGEA almak.herkese bol kazançlar
Geçen sene 9/2016 284 civarı kar gelmiş.
340 öngördü saygın bir usta . Tutarsa koptuk . Hepimiz gömülmüşüz anladığım kadarıyla
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilanço açıklanmadan ok hedefe varmış olacak tahminimce. Yavaş yavaş tahrik başladı, motor ateş alır hacim torkuyla ilerlemeye başlarsa bilanço çizgisini 300 le geçeriz. Sonrası size kalmış. Tabi bunlar tamamen benim hayalimin ürünü. Yatırım tavsiyesi değil...
Esas güzel bilançoları 2018 de göreceğimizi düşünüyorum. bu bilanço ile ilgili çok ekstra bir beklentim yok. 300 ün üstü gayet makul.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
pazartesi düşüşünden beri günlük artış şekli25 kuruş seviyesinde borsada sıkıntı olmazsa gidişat iyi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b506284ee9.jpgalıcılar fazla görüldüğü gibi.yatayda ilk direnç 10.75.
Ytd değildir.
sıkıntı yok beklemeye devamm
Bunlat daha marş dinamosunun sesi, motor ateşleme yapınca asıl hareket başlayacak tahminimce. Ytd.