Sayfa 73/884 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 577 - 584 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1.  Alıntı Originally Posted by esbye06 Yazıyı Oku
    yanlışsam düzeltin ama hisse satacak olan insan hisseyi yükseltip öyle satmazmı.bakınız y.yapı hisse 0.86lardan 3 ayda 2leri gördü. adam 1.65den 2 günde 2.15lere çıkarttı. 3 gün sonra hisse 0.99 krş.basit mantıkla sattığı hisseyi kendi almazsa neden ucuza versinki.illaki bu hisseye satıştan önce daha önce görmediği rakamlar(kendi tahminim 25-30 tl arası)la albeni yapmalı o hisseyi oralarda 1-2 ay sabit tutup bir anda satışı yapmalıki kendide sattığını bilmeli yoksa şu an 13leri 14leri görmüş olan hisseyi neden bu fiyatlara satsınki.
    ben şöyle düşünüyorum. vesbe mükemmel karlılığı olan ve yıllık %10 temettü dağıtan bir firma. Patron aslında her bir hissenin kendisinde olmasını ister, temettünün dışarı kaçmaması için. Hisse satışına kadar , hali hazırda borsada işlem görmekte olan yuzde 5 ten bir miktarını toplamak isteyecektir. yeni satacağı diğer yuzde 5 i kompanze etmek için. bunu niye yüksek fiyattan alsınki. nasıl olsa hisse satışı olduktan sonra 20 lere gidecek. hisseyide zaten blok olarak yüksek fiyata satacaktir. ben en az 17-18 lira bekliyorum

2. Hisse fiyatının düşüklüğünü, yeni yapılacak hisse fiyatınının ne olması gerektiğini ile şöyle bir karşılaştırmalı hesapla daha iyi kestirebiliriz.
    Simit sarayının %10 u araplara 100 miyon dolara satıldı. yani tamamı 1 milyar dolar.
    vesbe nin şu anki hisse fiyatı ile değeri 511 milyon dolar.
    simit sarayı 1 milyar dolar, vesbe 8 fabrikası , 100 milyon dolar yıllık karı ve yuzde 10 temettüsü ile 511 milyon dolar.
    olması gereken hisse fiyatı 35-40 tl den aşağı değildir bence, ama tabi 20 tl ye fitim ben

3. Dün seans sonu ve bugün sabahki agresif alımlar dikkat çekici. Bence dolaşıma çıkacak hisselerin alıcıları hazır. Bu süreçte hacmin ve fiyatın düzenli artacağını sanıyorum. YTD

HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. 9 gün sonra 3. çeyrek bilançosu açıklanır,beklentilerin çok üstünde kar açıklaması muhtemel ki ilave arz planlanıyor.Başarılı pazarlama için fiyatın yukarı çekilmesi gerekir,derinlik de sağlanınca büyük yatırımcılar için cazibesi olur.

5.  Alıntı Originally Posted by ÇiftçiDede Yazıyı Oku
    9 gün sonra 3. çeyrek bilançosu açıklanır,beklentilerin çok üstünde kar açıklaması muhtemel ki ilave arz planlanıyor.Başarılı pazarlama için fiyatın yukarı çekilmesi gerekir,derinlik de sağlanınca büyük yatırımcılar için cazibesi olur.
    katılıyorum

6. 3. çeyrek karı güzel gelir ama patron satışı tahtayı daha çalkantılı yapabilir, bu arada kar beklentiniz nedir arkadaşlar?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by errora Yazıyı Oku
    3. çeyrek karı güzel gelir ama patron satışı tahtayı daha çalkantılı yapabilir, bu arada kar beklentiniz nedir arkadaşlar?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    200-250 arası süper olur bence

8.  Alıntı Originally Posted by esbye06 Yazıyı Oku
    200-250 arası süper olur bence
    bende 200 un üzeri bekliyorum . 300 e kadar yolu var

Sayfa 73/884 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz