-

Originally Posted by
esbye06
yanlışsam düzeltin ama hisse satacak olan insan hisseyi yükseltip öyle satmazmı.bakınız y.yapı hisse 0.86lardan 3 ayda 2leri gördü. adam 1.65den 2 günde 2.15lere çıkarttı. 3 gün sonra hisse 0.99 krş.basit mantıkla sattığı hisseyi kendi almazsa neden ucuza versinki.illaki bu hisseye satıştan önce daha önce görmediği rakamlar(kendi tahminim 25-30 tl arası)la albeni yapmalı o hisseyi oralarda 1-2 ay sabit tutup bir anda satışı yapmalıki kendide sattığını bilmeli yoksa şu an 13leri 14leri görmüş olan hisseyi neden bu fiyatlara satsınki.
ben şöyle düşünüyorum. vesbe mükemmel karlılığı olan ve yıllık %10 temettü dağıtan bir firma. Patron aslında her bir hissenin kendisinde olmasını ister, temettünün dışarı kaçmaması için. Hisse satışına kadar , hali hazırda borsada işlem görmekte olan yuzde 5 ten bir miktarını toplamak isteyecektir. yeni satacağı diğer yuzde 5 i kompanze etmek için. bunu niye yüksek fiyattan alsınki. nasıl olsa hisse satışı olduktan sonra 20 lere gidecek. hisseyide zaten blok olarak yüksek fiyata satacaktir. ben en az 17-18 lira bekliyorum
-
Hisse fiyatının düşüklüğünü, yeni yapılacak hisse fiyatınının ne olması gerektiğini ile şöyle bir karşılaştırmalı hesapla daha iyi kestirebiliriz.
Simit sarayının %10 u araplara 100 miyon dolara satıldı. yani tamamı 1 milyar dolar.
vesbe nin şu anki hisse fiyatı ile değeri 511 milyon dolar.
simit sarayı 1 milyar dolar, vesbe 8 fabrikası , 100 milyon dolar yıllık karı ve yuzde 10 temettüsü ile 511 milyon dolar.
olması gereken hisse fiyatı 35-40 tl den aşağı değildir bence, ama tabi 20 tl ye fitim ben
-
Dün seans sonu ve bugün sabahki agresif alımlar dikkat çekici. Bence dolaşıma çıkacak hisselerin alıcıları hazır. Bu süreçte hacmin ve fiyatın düzenli artacağını sanıyorum. YTD
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
9 gün sonra 3. çeyrek bilançosu açıklanır,beklentilerin çok üstünde kar açıklaması muhtemel ki ilave arz planlanıyor.Başarılı pazarlama için fiyatın yukarı çekilmesi gerekir,derinlik de sağlanınca büyük yatırımcılar için cazibesi olur.
-

Originally Posted by
ÇiftçiDede
9 gün sonra 3. çeyrek bilançosu açıklanır,beklentilerin çok üstünde kar açıklaması muhtemel ki ilave arz planlanıyor.Başarılı pazarlama için fiyatın yukarı çekilmesi gerekir,derinlik de sağlanınca büyük yatırımcılar için cazibesi olur.
katılıyorum
-
3. çeyrek karı güzel gelir ama patron satışı tahtayı daha çalkantılı yapabilir, bu arada kar beklentiniz nedir arkadaşlar?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
errora
3. çeyrek karı güzel gelir ama patron satışı tahtayı daha çalkantılı yapabilir, bu arada kar beklentiniz nedir arkadaşlar?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
200-250 arası süper olur bence
-

Originally Posted by
esbye06
200-250 arası süper olur bence
bende 200 un üzeri bekliyorum . 300 e kadar yolu var
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz