petrol virüs yada başka bir şey, ülkeler kavga eder, bu kavga biraz fazla oldu, abd eli ile düzeltilirse anlayınki kaosu o başlattı, gece %30 düşen petrol %18 e geldi.
Printable View
petrol virüs yada başka bir şey, ülkeler kavga eder, bu kavga biraz fazla oldu, abd eli ile düzeltilirse anlayınki kaosu o başlattı, gece %30 düşen petrol %18 e geldi.
6,07 içindeki kanalda uzun zaman hareket ettik, şu fiyat ile kanal dışındayız.
Ilki Halk. Otekiler diger hisseler. Baska bir hissede derinlik gerekiyorsa onu da yazabilirsiniz.
http://share.matriksdata.com/Images/...1732438402.png
http://share.matriksdata.com/Images/...1733090746.png
FITCH - ''Petrol şokunun etkisi koronodan daha uzun sürebilir '' Blomberg son dakika
107500 500 günlük ortalama endeks için, umarım osisanın bulduğu 630 günlük ortalama çalışmaz. ama ucuzlukta liderliği başkasına vermiyor, işçnin 30-40 kademe üstüne attık, o bile tutmadı.
ne gündü be ..12 gündür volatilite manyağına döndürdüler
sayin Trendhound,
beklentiniz bu hisseden hala makul bir karla cikacaginiz midir ?
Mahkeme vesaire surec beklerken bir de global krize denk gelmis olabilir miyiz ?
Mahkeme sureci 2 seneden fazla surerse sizce hisse daha ne kadar etkilenebilir.
Cevaplariniz icin simdiden tesekkur eder, saygilar dilerim
Veyse moraller bozulmasin. Bunlar da gecer, ama yatirimci ortaklar cok vakit kaybedecekler arada maalesef. Islem yapmayip takip etmemek en iyisi. Tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bakmali diyecegim de, adamlar nefes bile aldirmadi ki. Soluk solugayiz.
Koronadan bir haber yok mu?
Hadi onu geçelim , arkadaslar tepki gostermisti , muhteşem teknik bilgileri ile[emoji2]
Gecen hafta yazdim dedimki, 5.61 açtığında , sattirmiyorlar aldiriyorlar demistim 5.60/5.90/6.06 rakamlarında, oda oldu.
Ha ben sattimmi hayir[emoji2]
Benim icin teknik diye bir şey yoktur acik ve net.
Golden cross ne oldu?
Ortalamalar ne oldu?
Bakin su an dalgalanıyor dünya, bu dalgalar duruldugu zaman , bu dalgaların 2-3 kati ters dalga olusacagini bekliyorum. Ondan hissedeyim.
Bu arada gozardi etmemek lazim ,yunan sınırındaki gelişmeler cok büyük sıkıntı,su an oraya kimse bakmıyor.
Bizim aslan parçaları orada elleri tetikte bekliyor.
Saygı benden Erick.
Evet, beklentim aynen budur yani 2 yıl 4 ay öncesinde 10.22 den aldığım HALKB'lerden reel bazda kâr ile ayrılacağıma inanıyorum, bu maliyeti güncellersem an itibariyle 16 tl civarında bir rakam oluyor, işte gerçek maliyet bu civarda, 2013 Mayısından bu yana 7 yıldır satış yiyen bir hissedir bu, şu anda 32 milyar tl olan özkaynaklar 2020 sonunda 35 milyar tl yi aşacak yani hisse başına 30 tl ye yakın bir defter değeri söz konusu ve hisse %80 gibi anormal bir iskonto oranı ile işlem görüyor, artık bu uzun vade düşüş trendinin son fazına girmiş olmamız gerekiyor, tahtadaki işlemlere bakarsak satış baskısının suni olduğunu görebiliyoruz
Halkbankasının savunma avukatı olan Hruska'nın CV'sini atmıştım buraya geçenlerde, ben bu adama güveniyorum, ABD Adalet Bakan Yardımcısının kıdemli danışmanlığı ve EDNY (doğu new york bölge mahkemesi) başsavcı yardımcılığı gibi kamuda üst düzey görevlerde bulunmuş, "ABD'de yılın savunma avukatı" ödülünü almış çok tecrübeli bir adamdır kendisi, bu adamın Halkbankı ABD'de yaşadığı yasal sorunlardan asgari hasar ile çıkaracağına inanıyorum, sürecin fazla uzun sürmemesini bekliyorum çünkü bir şekilde uzlaşmaya giderler diye düşünüyorum, eğer böyle bir uzlaşma bankanın menfaatine olacaksa yönetim kurulu böyle bir seçeneği reddetmez
Goldman Sachs'tan tutun da JPMorgan'a kadar en büyük ABD bankaları düzinelerce yasal işlemlere ve davalara maruz kaldılar ama hep uzlaşma cihetine giderek bunları kapattılar, en son Wells Fargo örneğini vermiştim, adamlar 3.5 milyon adet sahte banka hesabı açmıştı yani çok büyük bir sahtekarlığa imza atmışlardı ama 1.5 aylık net kâr gibi çok cüzi bir rakamı ceza olarak ödeme karşılığında bu işten yırttılar işte, bu tür mega sahtekarlıklar bile uzlaşmayla çözülebildiğine göre Halkbankın ABD'deki yasal sorunu neden çözülmesin? Yeter ki çözmek istesinler, hemen çözerler.
Ar dönemi artık sona ermiş olmalı, Kâr dönemi başlamış olmalı, ana hissedar olan TVF'nin acilen temettü gelirlerine ihtiyacı var, HALKB 2020'de hisse başına 1.5 tl temettü verse TVF'nin kasasına 1 milyar tl nakit girer, bu para da az bir meblağ değil
Dolar endeksinin satış yiyor olması yani doların diğer majör para birimleri (EUR JPY GBP CHF) karşısında değer kaybetmesi; FED'in çok yakında faizleri tekrar indireceği anlamına geliyor. Gösterge 10 yıllık ABD tahvillerinin yıllık getirisinin %0.5 e inmesi de piyasada böyle bir beklenti olduğunu, büyük ihtimalle faizlerin sıfıra doğru çekileceğini teyit ediyor.
kap temettü haberi geldi.
TH SENİN İŞ YATTI
Th kardeş bu morallerinle bir 50 bin daha aldıracaksın bana. Halkbank’tan başka kapıt alamıyorum Ya o hale geldim. Bir de satamazsa oldum. 5.80 maliyet 50 bin lot 7.47 de bile satamadım.Dünya bir krize girerse o zaman ben bittim denektir. Çünkü 110 bin ödemem var 6 ay sonra...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Abd -7 lere yaklaştı. Biz zaten önceden yaptık bu miktarı. Bir de Abd nin etkisi sabah da vurmasın tekrar bizi.
Dön vur çevir vur iyi sopa yiyoruz
Erken faiz kararı bu gece gelmeli, sıfır faiz sonra qe. Virüs yaraları böylece sarılır. Kısa sürede aynı şeyi iki kere yaşamak insanları ruhsuzlaştırdı. Abd nin kapanış değil gece rakamları yarın İçin bize fayda sağlayabilir. Lübnan dışında fire vermedik.
dostum herkesin kendine özgü bir risk faktörü var, bak ne güzel diyorsun 110K ödemen varmış 6 ay sonra, demek ki senin hissede kalma gücün sınırlı, işte herkes bu tür spesifik gereksinimlerini dikkate alarak o şekilde yatırımını yapacak, geleceği önceden hiç birimiz bilemiyoruz sadece bir tahminde bulunuyoruz, öte yandan eğer olur da ABD ekonomisi resesyona girerse tüm hesaplar alt üst olur, eğer hisseye inanıyorsan o hissede kalma gücün olmalı aksi halde senin elinde olmayan nedenler yüzünden zamansız çıkmak zorunda kalabilirsin ve bu nedenle de kallavi bir zarar yazabilirsin.
Temettü vermiyoruz diye haber neden gönderiyor, zaten belleyen yok. Temettü de fiyat düşecekti ondan mı çekindiler. Temettü İçin genel kurul topluyor ama suçsuzum demek için 27 martta toplanacak diyor. Buda garip bir durum. Mahkemeye çöp fiyatla gidip birlikte ağlarız.
Bugun yönetim kurulu toplanmış ve bir sürü kararlar almislar. Bu kararlar icin de şu avukata yetki de verilmiş olabilit mi ? Dava daha erken görülebilir mi ?
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlıyorum sayın th.
Sizce bu hissedeki gerçek yabancı oranı nedir, buna kafa yordunuz mu, bence asıl kilit nokta bu, %51 e sahip olan TVF, süreci daha da uzatıp dava kılıcı ile piyasadan malları silip süpürüyor olabilir mi, malum hisse yıllardır düşüş trendinde. Belki çiti ve doçe TVF dir. Sizce?
şu anda yabancı oranı %40 civarında ve asgari düzeyde, yabancı geçinenlerin bir bölümü de pekala yerli olabilir ama şahsen gerçek yabancı oranının asgari %30 olduğunu düşünüyorum, uzun bir süredir gerçek alıcı yok tahtada, tahtadakilerin alayı al-satçı veya sat-alcı, TVF mal topluyor olamaz aksi halde hisse %80'e yakın iskonto ile işlem görmezdi, tam tersine TVF bilinçli ve kasıtlı olarak hissenin mümkün olan en düşük seviyelere inmesine neden olmuş olabilir ki bunun amacı olası bir mali cezanın mümkün olan en asgari düzeyden verilmesini sağlamak olabilir çünkü olası bir mali ceza yüksek ihtimalle bankanın piyasa değeri ile orantılı olacak
Boyle donemlerde islem yapilmaz yildiztozu ortak. Zevkine seyredebilirsin, ama borsaya yeni para sokmayacaksin tradele ugrasmiyorsan. Amac kapitali korumaktir. Surec uzun olursa batirir butun hisseler, donusleri de yavas ve uzun olur. Ulkeler birbirlerini sey etmeye calisiyor, ellerine de korona gibi bir firsat gecti, en iyisi izlemek.
bir sürü gelir kalemleri kesildi ne temmetüsü diyecekler.
zaten koronavirüs var diyecekler.
bankamızda koronavirüs olmaması ve müşterilerimizin ellerine sürmeleri için tütün kolonyası dağıtmayı düşündük.
10-100 milyon adet tütün kolonyası .
halk ister halkbank yapar reklamlı kolonya gönderseler tüm hissedarlara.
mali cezanın, bankanın değeriyle alakalı olacağını zannetmiyorum.suç sabit ise cezada sabittir.
indirime gidilir ayrı, 10 yıl taksitli olur ayrı.
ceza, banka değeriyle olmayacaktır. halkbankın defter değeri 24 tl.
ceza 3-5 dollars olur, git kendine mc domald 'tan hamburger al diyemiyeceğiz (hayal işte , rüya işte , hepimiz psikolojik deli olduk)