Sayfa 73/1003 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 577 - 584 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Veyse moraller bozulmasin. Bunlar da gecer, ama yatirimci ortaklar cok vakit kaybedecekler arada maalesef. Islem yapmayip takip etmemek en iyisi. Tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bakmali diyecegim de, adamlar nefes bile aldirmadi ki. Soluk solugayiz.

Koronadan bir haber yok mu?
    aşağıda üstad son haberler

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012

3.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    107500 500 günlük ortalama endeks için, umarım osisanın bulduğu 630 günlük ortalama çalışmaz. ama ucuzlukta liderliği başkasına vermiyor, işçnin 30-40 kademe üstüne attık, o bile tutmadı.
    Hadi onu geçelim , arkadaslar tepki gostermisti , muhteşem teknik bilgileri ile[emoji2]

Gecen hafta yazdim dedimki, 5.61 açtığında , sattirmiyorlar aldiriyorlar demistim 5.60/5.90/6.06 rakamlarında, oda oldu.

Ha ben sattimmi hayir[emoji2]

Benim icin teknik diye bir şey yoktur acik ve net.

Golden cross ne oldu?

Ortalamalar ne oldu?

Bakin su an dalgalanıyor dünya, bu dalgalar duruldugu zaman , bu dalgaların 2-3 kati ters dalga olusacagini bekliyorum. Ondan hissedeyim.

Bu arada gozardi etmemek lazim ,yunan sınırındaki gelişmeler cok büyük sıkıntı,su an oraya kimse bakmıyor.

Bizim aslan parçaları orada elleri tetikte bekliyor.

4.  Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    Dow yuzde 3 artida ,bizim robotlar bugun neyi sattı arkadas , yarin anlasma cikarsa onumu sert fiyatlayacaklar.

Benim görebildiğim 5.92 den mal verdiler, 6.21 den mal verdiler, 6. 46-45 mal verdiler.

Hesabı toplumu kesecekler bakalim.
    Bana göre bir hisse adına boşluk denen şeyi doldurmaya gidiyorsa , amaç boşluk doldurma değildir, aynı hareket hem aşağı hem yukarı yönlü geçerli, o yöne hareket vardır.

Endeksteki bugünkü hareket zorlama yapılmış gibi geldi,sanki son atış...

Ben ihtimal vermiyorum bizde olmadigina acikcasi bahriyeli.

6.  Alıntı Originally Posted by erick_von_manhstein2 Yazıyı Oku
    sayin Trendhound,

beklentiniz bu hisseden hala makul bir karla cikacaginiz midir ?

Mahkeme vesaire surec beklerken bir de global krize denk gelmis olabilir miyiz ?

Mahkeme sureci 2 seneden fazla surerse sizce hisse daha ne kadar etkilenebilir.

Cevaplariniz icin simdiden tesekkur eder, saygilar dilerim
    Saygı benden Erick.

Evet, beklentim aynen budur yani 2 yıl 4 ay öncesinde 10.22 den aldığım HALKB'lerden reel bazda kâr ile ayrılacağıma inanıyorum, bu maliyeti güncellersem an itibariyle 16 tl civarında bir rakam oluyor, işte gerçek maliyet bu civarda, 2013 Mayısından bu yana 7 yıldır satış yiyen bir hissedir bu, şu anda 32 milyar tl olan özkaynaklar 2020 sonunda 35 milyar tl yi aşacak yani hisse başına 30 tl ye yakın bir defter değeri söz konusu ve hisse %80 gibi anormal bir iskonto oranı ile işlem görüyor, artık bu uzun vade düşüş trendinin son fazına girmiş olmamız gerekiyor, tahtadaki işlemlere bakarsak satış baskısının suni olduğunu görebiliyoruz

Halkbankasının savunma avukatı olan Hruska'nın CV'sini atmıştım buraya geçenlerde, ben bu adama güveniyorum, ABD Adalet Bakan Yardımcısının kıdemli danışmanlığı ve EDNY (doğu new york bölge mahkemesi) başsavcı yardımcılığı gibi kamuda üst düzey görevlerde bulunmuş, "ABD'de yılın savunma avukatı" ödülünü almış çok tecrübeli bir adamdır kendisi, bu adamın Halkbankı ABD'de yaşadığı yasal sorunlardan asgari hasar ile çıkaracağına inanıyorum, sürecin fazla uzun sürmemesini bekliyorum çünkü bir şekilde uzlaşmaya giderler diye düşünüyorum, eğer böyle bir uzlaşma bankanın menfaatine olacaksa yönetim kurulu böyle bir seçeneği reddetmez
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

7.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Hruska'nın Halkbankı ABD'de yaşadığı yasal sorunlardan asgari hasar ile çıkaracağına inanıyorum, sürecin fazla uzun sürmemesini bekliyorum çünkü bir şekilde uzlaşmaya giderler diye düşünüyorum, eğer böyle bir uzlaşma bankanın menfaatine olacaksa yönetim kurulu böyle bir seçeneği reddetmez
    Goldman Sachs'tan tutun da JPMorgan'a kadar en büyük ABD bankaları düzinelerce yasal işlemlere ve davalara maruz kaldılar ama hep uzlaşma cihetine giderek bunları kapattılar, en son Wells Fargo örneğini vermiştim, adamlar 3.5 milyon adet sahte banka hesabı açmıştı yani çok büyük bir sahtekarlığa imza atmışlardı ama 1.5 aylık net kâr gibi çok cüzi bir rakamı ceza olarak ödeme karşılığında bu işten yırttılar işte, bu tür mega sahtekarlıklar bile uzlaşmayla çözülebildiğine göre Halkbankın ABD'deki yasal sorunu neden çözülmesin? Yeter ki çözmek istesinler, hemen çözerler.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

8. Ar dönemi artık sona ermiş olmalı, Kâr dönemi başlamış olmalı, ana hissedar olan TVF'nin acilen temettü gelirlerine ihtiyacı var, HALKB 2020'de hisse başına 1.5 tl temettü verse TVF'nin kasasına 1 milyar tl nakit girer, bu para da az bir meblağ değil

Sayfa 73/1003 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •