12 Mart Perşembe 12:01 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKULLARDAKİ TÜM SOSYAL ETKİNLİKLERİ İPTAL ETTİ
okulların tatil edilmesine son adım...
Printable View
12 Mart Perşembe 12:01 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKULLARDAKİ TÜM SOSYAL ETKİNLİKLERİ İPTAL ETTİ
okulların tatil edilmesine son adım...
vadeli 120 likde 115 gibi çanak tamamlıyor.... bakalım görelim....
Şu IMF ye borç verdiğimiz 50 milyar dolari bir geri isteyelim
2008 krizinden önce iki tepe vardı..bunun karşılığı 2018 zirvesi ve 2020 zirvesidir..2006 ve 2008 zirvesi gibi..
yani 2 li tepe..ve bunun da hedefi aynı bovespada olası dip olan 72-73 bin dir..
Galiba ECILC ve DEVA korona asisini bulmuslar.
ne 2020 miş anasını satayım bence devletler toplanıp direk 2021 gecmeliyiz çözüm bu :)
400 Milyar Çekirge Hindistan'ı İstila Etti: Koronavirüs Salgını ile Mücadele Eden Çin'e Ulaşmaları Bekleniyor!
su an iran ırak a ulaşmış.....
SP vadelileri yine limit down oldu herhalde. Bu durumda bizim endekste dibi bulmaya çalışmak biraz riskli değil mi?
az önce biri çıktı diyorki ucuzuz alım zamanıdır..akıllım benim..ulen dünya sallanıyor millet canının derdine düşmüş..
dip zirve analizi koyabilirmisiniz son 200 e göre ekranım yok...
dibine göre en uzak hisseler hangileri...
dibine hangi hisse yakın...
tepesine değil dibine bakmak daha mantıklı...
Tepeden %30 düzeltme geldi. Bir %30 daha beklentim var, acaba tepip mi yapacak, yoksa direk aşağı kayacak mı. %50 sini kapatasım var ama bu kadar artı makas varken elim kapatmaya gitmiyor. Bol şanslar
Thy 20 yillik trendini kirmaya deniyorum 9 alti cop olur thy nerde duracagi belli olmaz
133 ziyaretçi. Acaba kaçının canı twittar analistlerinden yandı.
tek çare Q-E
bide drogba
bilemiyorum. dip gibi hareket etmiyor. dip dediğin sert düşer sert çıkar dipte durmaz beklemez. şu an çoğu baba hisse dibinde alım fırsatı veriyor. dipte almaya korkarsın alamazsın. şu an acayip alma hisse hissediyorum. kendim ky olduğundan kendimden değerlendirmeler.
who dan baya bı kişi short olmuş galiba , dünyayı velveleye ve dört bir yani paniğe sevk etmeye uğraşıyor o. çocukları..:)
trump aşıyı bulup kahraman olsun mu .? :)
[QUOTE=*Bozkurt;4224637]soğuk ama suya girince alışıyorsun[/
bele iyi:he:
Twitter üstadları ky ky diyip küçümsüyordu. Ky tepede alir dipte satar diye ezikliyordu. İş ögretiyoruz havaları falan.
Kendini by py sanan bu üstadlar, takipci gazıyla calışan üstadlar, hepsi gırtlak malda şu an. En güzel yalanları da %50 nakit hazır. Veya yedek akce ile bekliyorum. Heee yedik onu biz [emoji1787][emoji1787]
Piyasa hepsini üst üste koyup... [emoji23][emoji23][emoji23]
*kremlin: Petrol konusunda suudi arabistan veya opec ile görüşme planı yok
(12/03/2020 - 12:37:37)
dax icin 9200 onemli nokta.
Son 2-3 ayda borsaya giren bayağı bi çarpıldı...Eskiler de zor günler yaşamaya başladılar...
Ama bence artık kademeli güzel fırsatlar oluşmaya başladı...Acele etmeden yavaş yavaş, eline nakit geçtikçe...
Nerde duracak ne yapacak bilemeyiz. 3 gün sonra endeksi 110 bin ya da 80 bin görse şaşıracak var mı? Eğer cevabınız hayır şaşırmam ise, vadeli piyasadan uzak durun. Çekirdek neyim çitleyin emanuke. Kola için. Fakirik ceviz, badem neyim alamak.
Aşı yı İsrailliler bulmuş zaten haber borsa gündeme düştü bir kaç güne açıklama yapacağız demişler ..... Peki neden bir kaç gün PATENT arkadaşlar patent kimbilir ????????? kaç milyon dolarlar dönüyordur pazarlıklar yapılıyordur.İlaç şirketleri üretim izni alabilmek için ........ formül için ne pazarlıklar yapıyorlardır.Bakın İran bile İMF den 5 milyar dolar kredi kullanacakmış...... Yani kafayı çalıştırın bedavaya aşı formül verirler mii ????????????????
Aaa aynen ßimdi farkettim. İyi gömüyollaaaa... neyse batan batmayan belli olsun...önümüzü görelim
Bu şekil güzel olmuyo
Sıkıldık
Bol kazançsSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.