Sayfa 62/1002 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 489 - 496 arası.

Konu: Viop - XIII

1. Şaka maka alanlara bir şey diyemem ama ben buralardan almam. Önce bir dönsün bakalım ne zaman dönecek.

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Çok güzel fırsatlar..ben de Pegasus alıyorum, ama vadelide...1 kontrat 1 kontrat, aceleye gerek yok...13 oldum, 20 ye kadar çıkma kapasitem var...%100 yapacağını bilsem de daha fazla almam...benim de stratejim bu...asla belirli kotaları aşma...endeks kontratları, ya da nadiren de olsa hisse kontratları...hiç bir zaman limiti aşmayacaksın.

Ben bu başlıkta, o kadar kontrat açman İçin portföyün bu kadar olmalı, mal varlığın bu kadar olmalı diyordum...bazıları gülüyor, bazıları anlamıyordu...şimdi herkes anlamıştır umarım
    Ayrıca kısa ve orta vade sat iken...hisse+kontrat olarak nette long olmak intihar demek benim için...en dazla nötr, ya da az çok short olunur duruma göre.

Normalde 100 bin altı haftalık kapanış beklemiyordum bu yıl İçin...ama yurt dışı bu kadar kötüysen biz de 90-100 bin aradı bir süre debeleniriz....uzun vade hisse yatırımı için çok güzel fırsatlar oluşmaya başladı.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by Darvas Yazıyı Oku
    Şaka maka alanlara bir şey diyemem ama ben buralardan almam. Önce bir dönsün bakalım ne zaman dönecek.
    Döndü diyip alanlarada suprizi olacak palanin [emoji379]

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. ilk taban olıcak bist 30 hissesi bahsimiz açılmıştır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    , bu vadede longcuların aklını alacaklar dedin, ben bile bu kadar hızlı beklemiyordum...
    yeni bire öngörüm daha var.. büyük reis'e korona bulaştırmak isteyen dış minnaklar olabilir. korona tehlikesi bitene kadar reis saraydan çıkmamalıdır.. yakın çevresi dahil tam karantina uygulamasına geçilmelidir.. reise bişi olursa bu ülke bunu kaldıramaz..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Palaya bişii olmaz. Millet 87binde düşüş durur der mallanır pala Burdan bi verir 48bine kadar, ordan toplar sen ben o bu şu batar palaya yine bi mok olmaz
    87-88-89 bine düşeceği mechul. Belki düşmez. O vakit şu anda mal alanlar para kazanır. Ha hissesine bağlı. Düştü döndü büyük ralli herkesin hayali. Ama düştü tutmadı ne olacak?

Riske girmek isteyen giriyor. Kazanırsa da o kazanacak hakkıyla. Ama kaybederse kaybı büyük olur.

7.  Alıntı Originally Posted by Garipce34 Yazıyı Oku
    97.5 dibi işaretle reyiz
    En düşük kaçı gördü memmet emmi
    Hamdım Piştim Yandım

8. Konya da askeri üs çalışanlarına izin verildi

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 62/1002 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •