Sayfa 61/1002 İlkİlk ... 1151596061626371111161561 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 481 - 488 arası.

Konu: Viop - XIII

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Ekran yok olaydı THYAO yu kendimce anlatırdım. Ama hatırladığım 2015 tepesi üzerinde kalıcı olmadan, 10 lira civarı, bir lot dahi THYAO alınmaz. Ya da 5 liraya gelirse alınır. Yatırım tavsiyesi değildir. Şahsi fikrimdir.
    Ekran olmasa da graf yeter mi?

Portföye biraz da ICBC ekledim. Hulk için hala kararsızım. Biraz daha bekleyeceğim.

2. Ufak tefek zararlarımiz oluyor hala kardan yiyoruz ya pala ne yapsın çok terste yakalandığını düşünüyorum zararı kol gibi bile değil bacak gibi zarar yapıyordur.😄

3.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Bu kağıdı 9 dan almak mümkün olacak mı diye düşünüp duruyordum.
    Bugün 8.81 e kadar verdiler, sağ olsunlar.
    Çok güzel fırsatlar..ben de Pegasus alıyorum, ama vadelide...1 kontrat 1 kontrat, aceleye gerek yok...13 oldum, 20 ye kadar çıkma kapasitem var...%100 yapacağını bilsem de daha fazla almam...benim de stratejim bu...asla belirli kotaları aşma...endeks kontratları, ya da nadiren de olsa hisse kontratları...hiç bir zaman limiti aşmayacaksın.

Ben bu başlıkta, o kadar kontrat açman İçin portföyün bu kadar olmalı, mal varlığın bu kadar olmalı diyordum...bazıları gülüyor, bazıları anlamıyordu...şimdi herkes anlamıştır umarım
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    evet, hep dış minnakların oyunu.

değerli hocamızın da belirttiği üzere adamlar dötünü yıkamıyor avrupada, koronası moranası hep faturasını bizim hükümete kesmeye çalışıyorlar.. oyun büyük. )))
    Oyun çok büyük, çevrilen fırıldaklıklar ortaya çıkacak, takke düşecek kel görünecek,
    Sayın Repulse, bu vadede longcuların aklını alacaklar dedin, ben bile bu kadar hızlı beklemiyordum. Sizleri tebrik ediyorum..
    İyi ki varsınız, bol şanslar
    Buradaki yorum ve önerilerim sadece kendimi bağlar. Hiç bir kişi veya kurum için yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım araçlarında vahşi doğa kuralı geçerlidir. Yatırım tercihin acvı veya av olması sağlar.

5. Ben de 2008 krizinde Lehman Brothers'ı alıyordum. En sağlam finans hisselerinden biriydi. Düştükçe alıyordum keratayı

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Ekran olmasa da graf yeter mi?

Portföye biraz da ICBC ekledim. Hulk için hala kararsızım. Biraz daha bekleyeceğim.
    Heh işte abi 2015 zirvesi üzeri rahatlar tabi ora stoplu yine. Yoksa gideceği yer 2010 tepesi ile 2017 dibi civarı bence. YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Dipten alanlar için kar realisazyonu gelir mi ki.
    Pala cepten aradi dedi ki ;

Dipten alan diye bisey yok. Dibin dibin vardir kib bye dedi kapatti [emoji16]

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Ufak tefek zararlarımiz oluyor hala kardan yiyoruz ya pala ne yapsın çok terste yakalandığını düşünüyorum zararı kol gibi bile değil bacak gibi zarar yapıyordur.��
    Palaya bişii olmaz. Millet 87binde düşüş durur der mallanır pala Burdan bi verir 48bine kadar, ordan toplar sen ben o bu şu batar palaya yine bi mok olmaz
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 61/1002 İlkİlk ... 1151596061626371111161561 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •