Biz eski cezalılar olarak, üstümüze geldiniz
Biz de ona laf yetiştir, buna laf yetiştir derken sinirlenip forum dışı kaldık
Bu basmakalıp şark usülü laf sokma işini bırakın, zaten şahsen ben artık sallamam zati
Printable View
Biz eski cezalılar olarak, üstümüze geldiniz
Biz de ona laf yetiştir, buna laf yetiştir derken sinirlenip forum dışı kaldık
Bu basmakalıp şark usülü laf sokma işini bırakın, zaten şahsen ben artık sallamam zati
Beni takip etmek isteyen benim başlığıma baksın.
Soru sormak isteyende orada sorsun en iyisi
Forumda yetkililer var sorun olursa müdahale yapılır , kimse kimseyle tartışma oluşturacak ortam oluşturmasın herkes güzelce paylaşımını yapsın varsa hata düzeltirsiniz yoksa niye sen yazdın diye insanları dışlayamayiz.. Borsanın düşeceğine & yükseleceğine inanmanın hükümet destekçisi olmakla ilgisi yok . Herkes kurallar dahilinde fikirlerini paylaşabilir . Biz takip ediyoruz sizlerinde yardımıyla sorun olmayacaktır . İyi akşamlar
Merhaba gençler.
Hayırlı Bayramlar...
Yönetim AF demiş. Teşekkür ettik. Biz de geldik.
YAPABİLMEK.
1-Stratejin olacak.
2-Sinirlerin alınmış olacak.
3-İnanacaksın.
4-Tüm parayla asla girmeyeceksin (En fazla %30)
5-Siyasi görüşüne göre poz almayacaksın.
6-Kaybetmeyi göze alacaksın. (Yatırım maliyeti olarak düşüneceksin)
Deli gelmeli, sıkılıyorum bazen renk getirir...
Bist30 belini doğrultamazken
82 endeks dibinden yüzde 100 -500 yapan yüze yakın çoğunluğu çöp olan kağıt var
Kim var bu çöplerde
Tahtacılar kim
Bist30 ve vobdan kaçan yerliler spek grupları mı
VIOPCU hoşgeldin,
Şimdi buralarda ne yapıcaz?
Beklicez mi yoksa bir yönde işlemlere başlıcaz mı?SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haziran vade şimdilik neredeyse yatay.tüm oyun VADELİ üzerine dönüyor.PALANIN kazanç kapısı bu.kanımca 22-23 hazirana kadar buralardan 15-20.000 puan uzaklaşmalı.uzlaşmanın kar getirmesi lazım.,bu kadar yatay olmamalı.mayıs ayı dar aralıktaydık,kanımca önümüzdeki 4 hafta hareketli olacak.yön kırılımında poz alıp bekleyeceğim.
bakalım yön neresi olacak.
dar aralıkta davranışa alıştırdı.beyin kodlandı.HERİF bunu biliyor.
22-23 demem; genelde vadeliyi max.-min. noktada bitirmiyor..ayıp olmasın diye max.-mindan 5-6 iş günü önce yapıp oradan ufak bir normalleşme yapıyor.(bir de taner g.nin 22(+,- 1 gün) teorisi var.. genelde tutuyor)
Herkese merhaba. İyi bayramlar diliyorum. Umarım herkesin gönlünce geçecek bir bayram olur...
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim strateji belli...120 altında kademeli alırım...Aldığını 2000-3000 puana satarım. (Risk anlayışına göre)
Aylık 10000 puan getirsin yeter. Ekran izlemem... koy sepete alan alsın satan satsın. (Ya da 140 üstünde bu tam tersi...)
Trilyonlar kazanmama gerek yok aylık 10 bin tl getirsin yeter. Şimdiye kadar hiç şaşmadı. Yatırım tavsiyesi değildir.
119.000
117.000
115.000
113.000
111.000
109.000
107.000
105.000
103.000
101.000
99.000
ALLAH , yakışan iftiradan korusun !
https://i.hizliresim.com/Yz4BXn.png
Haaa aynen öyle şuan hazırlama safhasında ne yöne kirilacagini haber akışı belirleyecek Dow daki dax daki hareklerin bizde yatay seyir yapması beni iskillendirdi açıkçası niye bu bist patinaj çekiyor aklımda deli sorular
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dax ın yükselmesinin bir nedeni Lufthansa yı kurtarma planı olabilir nakit para ve hisse alımı açıklamış
Beyler forumu ben açtım
Hedefide salladım
Flood seklinde yada gereksiz polemiklerle sayfaları tüketmeyin gidecek sallanasyon hedefimiz var :)
Alternatifi de mümkün. :he:
Hatta pozuma da gayet uygun. :he:
https://i.hizliresim.com/smDVPI.png
herif paranoyak yaptı..adam göz göre göre bankalarda satış yapıyor.neredeyse 2 aydır bankalar yatayda..
şu da aklıma geliyor.sanayi ve diğer tüysikletleri baskıla,bankalarda (sanki hiç satmamış gibi) alışa geçse..kim ne diyebilir ki?
o açıdan yön konusunda koşulanmıyorum.
herifin deli gibi sattığı sonra hiç bir şey olmamış gibi aldığı anlarda oldu.
neyse evde hapis olunca çenem düştü..iyi geceler.
Ben öyle bir şey demem.
Ben 120 altında long aç poz kapa, long aç poz kapaya oynarım.
120 altında ne kadar çok dalgalanırsa o kadar iyi benim için. Tabi bu arada 10 bin 50 bin neyse kazanırım.
Geçen yıllarda da oldu. (104,500 den dönmüştü o zaman galiba).
Rakamlar yuvarlak
119 (1 long)
117 (1 long) etti 2
115 (1 long etti 3
118 çıktı ( 115 longu ver yani 1 kapat...kaldı 2 long gibi)
115 e tekrar long için bekle...
Böyle devam eder. (140 üzerinde şort oynarım. Grafik benim için önemli..)
Bu pandemi sürecinde 120.00 de 98.000 (98.200 e) düşüşünde bir hep long aç kapa yaptrım. Her aldığımı 2000-3000 puan üstten verdim. Alttan aldım.
120 üzerinde çıkmaz diyemem. Düşmez de diyemem. Zaten onu bilsem direk ona oynarım.
Yatırım tavsiyesi değildir. Ben bu grafiği uyguluyorum.
https://i.hizliresim.com/yUycn7.png
Tabi paramın ancak %10-20 en fazla risk alabilirim. Bu şu demektir. 200 kontrat rist alabilecekken en fazla 40 kontrat.
Tabi zararı göze alacaksın. Zarar var diye hoplayıp zıplayacaksın. Psikolojin çok iyi olacak...
119 long açmışım...98 'e düşmüş. Ama 98 den aldığını 101 den vereceksin 98 den tekrar alacaksın. 3 kez 98 düşse 101'e çıksa o kontrat bana bedavaya geliyor. Ben böyle yapıyorum.
Tabi 98 den 80 lere kadar da düşebilirdi ama ben alsatlarla ortalamayı hep düşürecektim. Asla full girmem. Şimdiye kadar hiç girmedim.
Ben buna yay gerginliği stratejisi diyorum. Yay 120 altında longa geriliyor. Hatta bir kaç kez çek bırak yapıyorsuk ki kolların alışssın. 140 üstünde de şorta geliyor. Ama bu rakamları 2-3 yılda bir güncellemek lazım enflasyon oranı vs.. göre. Mesala daha önce 118 idi.
Ana strateji bu. Herkese mantıklı gelmeyebilir.
Herkesin stratejisine saygım var.
:kahkah: :kahkah:
şimdi jeton düştü, düştükçe long açıyor
Bu nasıl bir method ? Düşecek diyorsun sonra düşünce long açıp, yükselince kar-al yapıyorsun
Beynim yandı valla, düşecek ama long aç, yükselirse kar al, şort açma
ayyy beynim yandı, arabayla giderken önüne biri çıkarsa fren yerine gaza basmak gibi :kahkah:
Yahu burada geri dönen arkadaşların hepsi derli toplu insanlarmış,dolar başlığına geri gelenler katliam yaptı,moderasyon sayfa silmekte zorlandı,breh,breh adamlar ne bilenmiş..:kahkah:
2013 ten beri aynı şeyle karşı karşıyayız KOÇ. Olmayan ekonomi yönetimi, yolsuzluklar, ülkenin tüm kaynaklarını yandaşa aktarma ve ülkeyi kapalı ekonomi haline getirme yöntemiyle her geçen gün fakirleşiyoruz. Bundan sonra ev almanın hayal ötesi, araba almanın çok çok zor, beyaz eşya almanın da yakında çok zor olacağı, TL nin convertable olmadığı döneme, yani 1980 öncesine doğru gidiyoruz. Hayaldi, gerçek oldu.
Tam tersini düşünüyorum.İstatistik var mı? Mesala 5 yıl arayla...
Türkiye otomobil sayısı/nüfus oranı son 40 yıl. Bize belki bir şey söyler.
Ya da evsahipliği/nüfus oranı son 40 yıl.
https://tr.euronews.com/2019/12/30/t...8-ab-de-ise-51
ABD ortalaması %50 bizde kabaca %16 falan gibi.
https://www.haberturk.com/turkiye-60...785957-ekonomi
Bence otomobil sahipliğinin artması doğru değil. Yıllık Maliyeti çok fazla.
Tabi bu her şey mükemmel gidiyor demek değil.
Brezilya borsasını çok ahlaksızça almışlar
+4 ün üzerinde idi en son baktığım da