Eskiden buzdolabımı vardı.
Ama mutlu ve mesuttuk.
Printable View
Şeref Oğuz BBHT'de; akaryakıtta KDV indirilebilirmiş. KDV'yi şirketler genelde mahsup edebiliyor ama ÖTV mahsup edilemiyor.
O şekilde bir gelişme olur ise Petkim ve Tüpraş için olumsuz olabilir.
Şahin dün bana sallıyordun ya teknik yorumlarımdan dolayı dün yazdıkların.
Benim çizgilerimi başkaları ile karıştırma YARA verir.
Bu kafa ile gidersen sıfırlarsın kendini .
Dün dedim ya sana dersi dinle diye , dinlemişsen ÇİZİK le sıyırmışındır.:)
zil çaldı çıkabilirsin sınıftan:wave:
SPOT kapanış,
https://i.hizliresim.com/s7kimhy.PNG
Görüntü millet tepki için aldı. Yarın satışlar sürer ise yarın akşam devre kesici gelebilir.
Ben de tepki için aldım akşam pazarında, sabah yüksekden satarım diye.
Bakalım ne olacak.
Rusya Endeksleri
İsim Son Fark Fark % Piyasa İzlenimi Art. Aza.
RTSI 1.450,34 +35,66 +2,52%
24 20
MOEX 3.524,55 +87,73 +2,55%
26 19
MOEX 10 5.563,57 +142,88 +2,64%
6 5
RTS 2 1.505,07 0,00 0,00%
22 21
MOEX Blue Chip 23.068,65 +642,89 +2,87%
8 7
Rusya Hisse Senetleri
Rusya Hisse Senetleri
RTSI
MOEX
MOEX 10
kim kim kimle savaşacak karışmış:)
Deniz Hoca topiğinde dikkat çekmiş.
Geçen ayın toplantısındaki "Alınmış olan kararların birikimli etkileri 2022 yılının ilk çeyreğinde yakından takip edilecek ve bu dönemde fiyat istikrarının sürdürülebilir bir zeminde yeniden şekillenmesi amacıyla geniş kapsamlı politika çerçevesi gözden geçirme süreci yürütülecektir. "
İfadesi yeni metinde yok.Muhtemelen gelecek toplantılarda faiz indirileceği manasına geliyor şeklinde yorumlanabilir.
filler tepreşiyor bizim borsa eziliyor :)
Yol ayrımındayız, flat B veya yeni itki veya daha kompleks bir senaryo...dikkat edilmeli..ytd
https://www.tradingview.com/x/iWLfKoOg/
https://www.tradingview.com/x/8tiS4Pdu/
SON DAKİKA HABERİ: Enerji Bakanlığı, Sanayi tesislerinin elektrik tüketiminde de kısıtlamaya gidileceğini bildirdi. Diğer tüketicilerin kısıtlamadan etkilenmemesi için önlem alındığı da belirtildi.
Bu kadar aksiyon bana bile fazla geldi marj deli gibi yüksek kontrat yapmak yürek ister çok dengesiz vadeliye ara mı versem diye düşünüyorum
Valla ben cesaret edemedim,hatta haftaya bile
Gunluk takılmayı dusunuyom,eğer putin savaş açarsa burda kac gün nolur bilemiyom.,eskiden sürekli düşüyordu ama arada yan tahtalarla tatlıya baglanihordu yeni sistem yıllık düşüşü haftada yaparsa psikoloji kaldırmaz,gecenki akşam seansı kapanmasi çok psikolojimi bozdu benim ,sikinti yani..
Şuan kapanışa göre
30 puan yukarda ( 3 bin puan )
Buna can dayanmaz
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar limitli veya şartlı viop alım satımda sorun yaşayan varmı? sabahtan beridir halk yatırım müşteri temsilcisi türkiye çapında sorun var deyip duruyor. emir giriyorsun gerçekleşmiyor. emir listesinde bile gözükmüyor
Dün 16.554 ad ortalama 2281 ile long acan Meksa, bugün
15.516 ad 2285 ortalama ile satmış.
Bu kadar büyük kontrat açıp
Karlı kapamak.
Çok çok çok enteresan.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çoluk çocuk çekilsin aradan
Bu borsa tam kim kine korsa olmuş
Bültenle alakalı bir durum mu acaba?
Adam 4500 puan aldı…
Gümüş 22 dolar dip onaylandı artık..Altın ile gümüş metal rallisinin assolistleri olur sonra küresel kriz..senaryo çok..:oleyo:
#bist100 ve #viop robotlar ile birlikte raydan çıktı.#Bitcoin bıraktım alt coinlerde bile böyle hareketler yok.Mesela viop 235.500 den 219.750 tam 15.750 puan.219.750 den toplayıp günü 227.800 uzlaşma ile tamamlıyor.Akşam seansı açılıyor 232.900 görülüyor.Dipten 13.150 puan.Ek 28211
Kasadaki jeton sayısı tekrar artmış, bugün gıcır gıcır taze yeni jeton atılmış 15bin kadar, tekrar 406bin oldu.
Sanırsam cisim teyet geçti, bi süre uğramaz buralara
Saatlik falan girip, çıkmalı..
Akıl almaz hareketler..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saf olmayın abi spk neler döndüğünü bilmiyor mu...sadece bugun değil 3 yıldır her gün borsada manipülasyon yapıyorlar açık açık tek bir soruşturma bile yok.
Ufak bir kağıdı iki gün tavan yaptır hemen brüt takas vs bin tane önlem ama tüm borsanin her gün ırzına geçenlere uyarı bile yok...
Sebep belli... maalesef...
Misk görüşmeleri turkiyede yapılması için görüşmeler yapılıyormuş vs vs,kaynak sabah star
Deli sorular yaww.cok dikkat..
Zarlar hileli. Yıllardır her türlü manipulasyona göz yumuldu, kimi içeriden bilgi aldı, iskontolu halka arz malları... hepsi biliniyor ama bu sefer özellikle viob tarafında short yapanda long yapanda batırılıyor. Bugün kazanırsın ama yarın hiç beklemediğin bir anda batarsın. Yönetmelikte 17.30 dan sonraki işlemlerde devre keserse piyasa kapatılabilir yazıyor eyvallah ben bu gece garan short olsam 17.35 te devre kesse, akşamda bbva alış fiyatını revize etse ne olacak. Hesabını kimden soracaksın. Edep ya hu
Seyrediyor.
Birilerine ceza verilmesi gerekmiyor mu?
Acaba yeni robotlar mı geldi, belki ince ayarları tam yapılmadı sert ve anlamsız hareketler yapıyor.
2 algoritma piyasanın
İçine ediyor..
Sende iyi cesaret var abi, ben cesaret edemedim geceye flat, gece seansında flat seyrediyorum
Yarın bakarız artık cesaret edebilürsek bi dene ceton da ben sallarım.
Bu arada ariston abinin dediği gibi olmuş olabilü, bu makinalar belki bistte yeni geldi ortama alışamadı, acaba coin cilerin makinadan mı getirdiler