Sayfa 39/1001 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    yaw he he 1990 üstünde kalamıyormuş
    lan keko ben sana benim yorumlarımı okuma demedimmi , sağ lob sıkıntılı senin bak okadar yazıda 4 rakamı aklında tutmuşsun.
    bak ben seni geçen haftada uyardım tatilin benim elimden olmasın çünkü kapasten sıfır sana öğretmeye benim ömrüm yetmez , genç arkadaşlara git hadi uziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    lan keko ben sana benim yorumlarımı okuma demedimmi , sağ lob sıkıntılı senin bak okadar yazıda 4 rakamı aklında tutmuşsun.
    bak ben seni geçen haftada uyardım tatilin benim elimden olmasın çünkü kapasten sıfır sana öğretmeye benim ömrüm yetmez , genç arkadaşlara git hadi uziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    11. yeşil bar sonrası düşüş gelince bildim diye sayfa sayfa yazıyordun ki sevincin fazla sürmedi
    şimdiden düşücek demeye başla 11 bar sonra düşünce ben demiştim dersin.

Bulut bende ilk kez senin gün içinde 5000 puan yanıldığını görüyorum fena tökezledin bugün , neyse nazar boncuğu olsun...

4. Ben şortken mümkün değil düşmez artık.
    teminatlarınızı ona göre ayarlayın
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bakın oyun kurdukları tahtalardaki makina hareketlerine basıyor aşağı diğeri topluyor bizim ellerimiz birbirimizin cebinde , sistemin eli hepimizin cebinde
    size düşen zamanlama , zamanlamayı doğru yapan doğru tekniği takip eder , yapamayan boyna aşağı veya yukarı çizikler çizerf sonra TEKNİK der gelir burada yazar , zaten inancı zayıf kardeşlerde teknik mi varmış der bizi tutar
    keko şahin herkes 1700 yazarken biz bunları yazdık sabah ,
    teknikçi 2 yönü koyar ekranına ,
    ama senin kafan basmadığı için elinde cımbız geziyorsun
    nereden ne yakalarım diye

6. hacim şukela. yarın +5% gaplı açılıyoruz. bu gemi bazmaz. bas bas bas

7.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Bulut bende ilk kez senin gün içinde 5000 puan yanıldığını görüyorum fena tökezledin bugün , neyse nazar boncuğu olsun...
    yanılmama mı sabahtan beri yazdıklarımı birdaha oku paragöz,cauti ile yazıştığımız yorumları bir daha oku
    akaşam şuanki yükselişin hikayesinide anlatıcam seneryomu ,
    40 üzerindekiler dinlesin şahin sen sen tek ayak üzerinde kenarda bekliyecen

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben şortken mümkün değil düşmez artık.
    teminatlarınızı ona göre ayarlayın
    Bana löp löp inecek sanki..
    Bu putin tatbikattan önce asker yıkmakta ne olaki belarusa..
    Altun nolur dayu böyle bi durumda

Sayfa 39/1001 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •