Cuma sabahı blomberg'e çıkacakmış patron... Sanırım yayın Aliağa'dan olacakmış ama emin değilim...
Printable View
Cuma sabahı blomberg'e çıkacakmış patron... Sanırım yayın Aliağa'dan olacakmış ama emin değilim...
sabah aldim 100|K lik ,, oh ne guzel hemende zarar ettim
12 Ocak 2023 tarihli ve 02 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile;
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'nde (II-15.1) yer alan "geleceğe yönelik değerlendirmelerin kamuya açıklanması" hususunda, Şirketin 2023 yılına ilişkin beklentilerinin aşağıdaki şekilde kamuya açıklanmasına karar verilmiştir.
2023 Yılına İlişkin Beklentiler
Ciro : 6,5 Milyar TL
Ebitda : 1,1 Milyar TL
Ebitda % : 16,9%
Ortalama ABD Doları Kur : 20,4
Yatırım Tutarı : 1,5 Milyar TL "+/- 100 Milyon"
Smart Enerji/Demirdağ: Ciro hedefimizi bu yıl 320 milyon dolara artırdık- Bloomberg HT
Smart Güneş Enerjisi/Demirdağ: 2023'te 1.1 milyar liralık FAVÖK öngörüyoruz - Bloomberg HT
eee hisessnin hali ne oyle
- SMART GUNES ENERJISI TEK.
*Smart Güneş/Demirdağ: Kısmi temettü ve kar dağıtmadan belki sermaye artırımları gündeme gelecektir, bunlara Yönetim Kurulu günü geldiğinde karar verecektir, karlılığımız iyi, karlılık ya yatırımlara yönlendirilir bedelsiz sermaye artırımıyla ya da temettü dağıtılır-Bloomberg HT
116 dan ara verdiğim bana ciddi para kazandıran hissem smrtg ye tekrar dönüş yaptım maliyetim bölünmeden önce 40 civarındaydı şimdi 30k lot ile merhaba dedik 88 üstü kalması çok güzel olur formasyon olarak w ve küçük çanak ikiside aşağı yukarı aynı yeri gösteriyor hissemizde bariz pu da mevcut olup düşüş bitti diyebiliriz çünkü hacim olarak artık çok diplerde icmoku da baseline çizgisini hisse çoğunlukla destek yapmış kendisine kısa süre düşmüş şimdi üstüne atmış baseline çizgisi ile boll orta çizgi aynı yerde kesişmiş olup buralarda artık güçlü destek alacağımızı düşünüyorum boll üst bandı 137 küsür olup eski zirveler denenebilir diyor hissemiz 74 te düşeni kırmıştı ama ben o sırada başka maceralardaydım hisseyi teknik olarak almaktan ziyade beklentisi ve patronundan dolayı satın aldım ve tutmaya devam etmeyi düşünüyorum ayrıca 320 milyon dolar civarı ciro demek benim için çok anlamlı hepimişzi hayırlı kazançlar
BUDA HOS GELDIN BONUSU
Şirketimiz, yurtiçi büyük GES projelerinde kullanılmak
üzere, güneş paneli alımı için SMART GÜNEŞ ENERJİSİ TEKNOLOJİLERİ
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile sözleşme
imzalamıştır. Sözleşme bedeli vergiler hariç toplam 9.507.146,74 USD'dir.
Gesana bile panel satıyorsak gerisini siz düşünün
Yeni İş İlişkisi
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Yeni İş İlişkisi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
30.12.2022
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Yeni İş İlişkisine Başlanan/Başlanacak Kişinin Niteliği
Müşteri (Customer)
Müşterinin/Tedarikçinin Adı Soyadı/Ticaret Unvanı
-
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satışlar/Satılan Mal Maliyeti İçindeki Payı
-
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar İçindeki Payı
-
İş İlişkisinin Başlamasının Öngörüldüğü Tarih
18/01/2023
Varsa Sözleşmenin Önemli Koşulları
-
Yeni İş İlişkisinin Ortaklık Faaliyetlerine Etkisi
Şirket cirosuna olumlu katkı
Açıklamalar
30.12.2022 tarihli Özel Durum Açıklaması'nda da belirtildiği üzere, Şirketimiz ile yurtiçinde yerleşik bir müşterisi arasında 2023 yılı için 100 MW'lık güneş paneli satın alımı taahhüdü ve 100 MW'lık güneş paneli satın alım opsiyonunu içeren, toplamda 200MW'lık güneş paneli satışına ilişkin bağlayıcı olmayan iyi niyet mektubu imzalanmıştı.
Taraflar arasında imzalanan bu iyi niyet mektubu kapsamında, ilk aşamada KDV hariç toplam 9.669.000,00 ABD Doları tutarında güneş paneli satış sözleşmesi imzalanmış olup ön ödeme bedeli 18.01.2023 tarihinde alınmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Y.T.D
merhaba
şirket 2023 için 1.1 milyar tl favök hedefi var demiş, 2024 için büyüme /favök hedefi belli midir?
tşk
Smart Güneş Enerji Ekipmanları, yurtiçinde yerleşik kurumsal bir müşteri ile KDV hariç toplam 1.311.500,00 ABD Doları tutarında Güneş enerjisi santrali anahtar teslim kurulumuna istinaden yurtiçi satış sözleşmesi imzaladı
kime yaptiracak
Ford Otomotiv tarafından Burdur'da yapılması planlanan Güneş Enerji Santrali projesi ile ilgili ÇED süreci başlatıldı
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:
BURDUR il MERKEZ, ilce BOĞAZİÇİ VE ÇALLICA KÖYÜ mevkiinde FORD OTOMOTİV SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ tarafından yapılması planlanan GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ (TOPLAM KURULU GÜCÜ 50MWm VE TOPLAM ALAN 40.29 HEKTAR) projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan ÇED Başvuru Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 8. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve başvurunun ÇED Genel Formatına uygun hazırlandığı anlaşılmış olup, projeye ilişkin ÇED Süreci başlatılmıştır. Çevresel Etki Değerlendirmesi süreci tamamlanana kadar, süreç ile ilgili her türlü bilgiler ve projeye ilişkin görüş, soru ve öneriler BURDUR Valiliğine (Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü) veya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına gönderilebilir.İlgililere ve kamuoyuna duyurulur
Şirketimiz ile yurtiçinde yerleşik bir müşteri arasında KDV hariç toplam 1.920.112,00 ABD Doları tutarındaki güneş paneli satışı işine istinaden ön ödeme bedeli 27.01.2023 tarihinde alınmıştır.
2k ile tabandan ortak olduk
Hayırlı olsun
15.02.2023 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında 16.02.2023 tarihinde yapılan alımlar tabloya eklenmiştir.
16.02.2023 tarihinde 66,00 TL - 66,40 TL fiyat aralığından (ortalama 66,21 TL) 12.000 adet pay geri alınmış ve Şirketimizin sahip olduğu SMRTG payları 12.000 adete ulaşmıştır. (Şirket sermayesine oranı %0,003921)
Şirketimiz ile yurt
içinde yerleşik bir tüzel kişi kurum arasında KDV hariç toplam 896.464.823,22
TL tutarında
Güneş Enerji Sistemi tesis kurulumuna istinaden sözleşme imzalanmıştır.
Kamuoyuna Saygı ile duyurulur.
YTD.
hayırlı işler sabır iyidir şirket iyi konjektör de dönüp dolaşıp diye bize dönecek
Şirketimiz ile yurt içinde yerleşik bir tüzel kişi kurum arasında KDV hariç toplam 896.464.823,22 TL tutarında Güneş Enerji Sistemi tesis kurulumuna istinaden sözleşme imzalanmıştır.
Kamuoyuna Saygı ile duyurulur.
15.02.2023 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında 20.02.2023 tarihinde yapılan alımlar tabloya eklenmiştir.
20.02.2023 tarihinde 67,00 TL - 67,05 TL fiyat aralığından (ortalama 67,023 TL) 13.000 adet pay geri alınmış ve Şirketimizin sahip olduğu SMRTG payları toplam 25.000 adete ulaşmıştır. (Şirket sermayesine oranı %0,00816)
https://twitter.com/SamiAslanhan/sta...toW2ZvBZg&s=19
Pomega haberi de geldi 32 buçukluk hisse ortada yok... acaba smart mı...
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.haberturk.com/20-ulke-2-...567410-ekonomi
Dünya genelinde güneş enerjisinden elektrik üreten 20 ülkenin, 2022-2026 döneminde güneş enerjisi kapasitesini 2 bin 31 gigavata ulaştırması öngörülüyor
Solar Power Europe tarafından hazırlanan 2022-2026 dönemini kapsayan Güneş Enerjisi Küresel Piyasa Görünümü raporuna göre, iklim değişikliği ve küresel ısınmayla mücadele eden ülkeler güneş enerjisi yatırımlarını öncelerken, bu kaynağın enerji güvenliği ve istihdam konularında avantaj sağlayacağı ifade edildi.
Rapora göre, son üç yılı etkileyen Kovid-19 salgını sonrasında yaşanan ekonomik durgunluk ve ardından yaşanan enerji krizi dünya genelinde elektrik fiyatlarının rekor seviyelere çıkmasına neden oldu.
Enerji krizinin etkisini azaltmak isteyen birçok ülke elektrik ihtiyacını karşılamak için yenilenebilir enerjiye yönelirken, yenilenebilir enerji içinde en çok yatırım, güneş enerjisi sektöründe gerçekleşti.
Rapora göre, güneş enerjisinde ülkelerin sağladığı politik destek mekanizmaları yanında, güneş teknolojilerindeki gelişmelerin yaygınlaşmasıyla yatırım maliyetlerinin düşmesi bekleniyor.
Böylelikle, dünya genelinde güneş enerjisinden elektrik üreten 20 ülkenin, 2022-2026 döneminde güneş enerjisi kapasitesini toplamda 2 bin 31 gigavata ulaştırması öngörülüyor.
Şirketimiz ile yurt içinde yerleşik bir tüzel kişi arasında KDV hariç toplam 194.574.647,05 TL tutarında Güneş Enerji Santraline ait malzeme ve ekipman tedariğine istinaden sözleşme imzalanmıştır.
Sessizlik güzeldir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1119122
Kayıtlı sermaye tavanının yükseltme talebini spk onaylamış. Muhtemelen bu yıl da bedelsiz verecek.
Y.T.D
güzel şirket demiştik aylar önce s
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1119468 Yeni iş ilişkisi
Y.T.D
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1119856 Yeni iş ilişkisi
Y.T.D
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1121002 Yeni iş ilişkisi
Y.T.D
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1122078 Yeni İş ilişkisi
Y.T.D
yeniş değil ön ödeme ama dün Smart Güneş Enerjisi: Smart Güneş Enerji Ekipmanları Pazarlama ile yurt içinde yerleşik bir müşterisi arasında KDV hariç toplam 156.317.700 TL karşılığı tutarda Güneş Enerjisi Santrali Projesine ilişkin tedarik ve kurulum sözleşmesi imzalandı
08-03-2023 kap açıklaması
ytd.