kapatmazsa eğer. başka bir gün ödesin tavan borcunu....:):):):)
Printable View
BofA bugün ODAS FROTO alıp KCHOL BİMAS YHYAO ISCTR AKBNK satıyor,
https://i.hizliresim.com/rvnb7pk.PNG
Bu sebeple ODAŞ yatırımcı ilişkilerine aşağıdaki maili gönderdim ama henüz cevap alamadım.
Merhaba,
Borsa İstanbul'da şirketiniz paylarına yatırım yapmaktayım.
Öncelikle başarılı finansal sonuçlarınız için teşekkür ederim.
Mevcut finansallarda Özbekistan santralinin Satışlara ve FAVÖK rakamlarına ne kadar katkısı olmuştur.
Teşekkürler,
Güzel bir haftaydı. Herkese iyi haftasonları olsun :)
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...a0qkP9chQ&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu saatten sonra o dediğin oranda geri çekilirse paraşütsüz düşüşe geçti demektir.Boşunamı odaş hisse miktarımı ikiye katladım portföyde .9,12 ye yükseldi maliyetim.Üstelik yıllardır kıyamadığım Egeen portföyümden %20 fedakarlık ederek odaş aldım.Geriye dönüş yok tam yol ileri dedi kaptan.:)ytd
Sevgili dostum yaptı zaten 965 den 7 küsurlara bastı niye panik olanların mallarını topladı düzeltmesini tamamladı..Asıl olay maden işinde oradan gelecek bir haber hisseyi ikinci levele taşır kısa dönem için fiyatlamasını yaptı/yapıyor.Endeks düşerse buna fazla dayanamaz önemli olan bu saatten sonra bu fiyatları sindirmek bu yılın en çok kazandıranlarından..15 gibi dinlenme sürecine girse bana yeter..Ege de olay çok farklı tamamen bedelsiz üzerine kurulmuş bir düzen ben portföyü Ege odas ağırlıklı..
Maliyeti düşük olanlar açısından sıkıntı yok bence odaş hissesi çift hanelere yerleşmiştir hayırlısı olsun.Önemli olan 6 ay yada 1 yıl sonra odaş nerede olacak?maliyeti düşük olanlar bence bunu düşünmeli artık enflasyon %100 olduğuna göre odaş hissesi daha fazla prim yapmalı ki para kazandık diyelim. Ayrıca tavan serileri beklemek son derece mantıklı odaş hissesinde yüksek enflasyon ve iyi çeyrek açıkladığı için son olarak kömür fiyatının düşüş olacağı düşünülmeyen zaman diliminde.Tüm şartlar odaş lehine bence.
Kömür fiyatları düşerse, enerji tarafının karlılığı artar(Enerji fiyatları yükselmeye devam ettiği sürece.) ve enerji tarafından, düşük kömür fiyatları telafi edilir.
Hem, henüz düşen veya düşme eğilimine giren kömür veya elektrik fiyatı yok. 4. çeyrek 3'ten iyi gelecek. 2023 daha da iyi olacak. Keyfini çıkarın.
Sürekli yükselen karlılık ortada dururken, ufukta görünmeyen düşük kömür fiyatları için evham yapmayı bırakın bence.
Keyfinize bakın. Mutlu olun. Bol kazançlar.
Ayrıca; çoğu yatırımcı, ODAS'ın yeni yatırım yapmamasını kafaya takmış; ona vahlanıyor. Bazıları "Altın madenine yatırım yapılsın" derken, bazıları yenilenebilir enerji istiyor.
Yeni yatırım, yeni hikaye demektir. İyi bir şeydir yani ama yapılmaması da dünyanın sonu değil. 2023 sonuna kadar yeni yatırım yapılmaması demek, ODAS'ın borçlarının azalması, dolayısıyla; karlılığının artması demektir. Yani kasanın para dolması demektir.
Para olduktan sonra, her şey yapılır. Napolyon bunu iki asır önce söylemiş. Biz hala öğrenmeye çalışıyoruz.
Relaks...
Olmadı, baktık ki kömürün de elektriğin de fiyatları düşecek; demirçeliğe geçeriz. ODAŞ'ı elimize kaynak yapmadılar ya. Kömürle elektrik fiyatlarının düşmesi, demirçelik fiyatlarının havalanması demektir nasıl olsa.
Bakın, seçenek çok :) Asl olan; hayattan tat almaktır.
Her şeyin alternatifi/çözümü vardır. :)
Mutlu olun! Mutlu kalın!
Elektrik fiyatının düşeceğine dair kaynak nedir? Biz bu ülkede bunu hiç görmedik. Ayrıca kışa griyoruz. Avrupa donacak diye değerlendirmeler var. Doğalgaz krizi var. Bütün bunlar var iken nasıl düşecekmiş?
Yeni yatırım diyen Özbekistan santralına dikkat etsin.Buranın karı son çeyreğe eklenecek.Asıl sahip olduğu maden şirketlerini takip edin derim bu arada.
Tüm ortaklara hayırlı olsun..
Ayrıca seansı tavan kapatması yarında odaşın yükselişine devam edebileceğini gösterir.keyif almak lazım.
Şirket antimuan, altın ve gümüşte istediklerini yapabilse ah bir yapabilse. Ek 29125
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
18 kasımda çed toplantısı var.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...26e05ff142.jpg
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sabah 12.3o TL işlem görüyordu işim için dışarı çıktım şimdi baktım 11.50 TL ne olduki
Sıkıntı yok ptf'ler 4800 ü gördü. Çan 2 ortalama 300 mw üretime devam ediyor. Şirket para basıyor. CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taşınan Açıklar da genel de azalış olsa da bazılarında artış var, EREGL AKBNK PETKM ODAS da kayda değer taşıma olmuş, en çok artış PETKM de var,
https://i.hizliresim.com/qmk5vn9.PNG
ODAŞ günlük, evet en iyi satıcı BofA,
https://i.hizliresim.com/fwyxlum.PNG
Bofa satarkende böyleyse iyi
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BofA bugün en çok ODAS satmış, karşı bacağı da alıyordur! yoksa 26 milyon lot malı piyasaya nasıl yedirecek!
https://i.hizliresim.com/oticz2u.PNG
Önemli olan seans kapanışı güçlü yükselişine devam ediyor Odaş
Ben trade yaptığımda ya malı kaptırdım yada üsten yerine koydum o yüzden hedef fiyata kadar al sat yok
Bu aksa'nın yatırımı. Bizim yatırımda 158 mw a ulasacakti. Aksa'nın bilançodan bizim kârı da az çok tahmin edebiliriz.Kod:Özbekistan Enerji Bakanlığı ile Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te 240 MW kurulu güçte
bir doğal gaz kombine çevrim santrali kurulması ve santralde üretilen elektriğin garantili
kapasite bedeli karşılığında 25 yıl boyunca satışını içeren anlaşma, Mayıs 2020’de
imzalanmıştır
• 20 Ocak 2021’de, yukarıda belirtilen anlaşma, 230 MW kurulu güçte kapasite artışı ile
tadil edilmiş olup, bu anlaşmaya ilave olarak Buhara’da 270 MW kurulu güçte doğal
gaz kombine çevrim santrali kurulmasına yönelik ayrı bir anlaşma imzalanmıştır. Her
iki anlaşma da santrallerde üretilen elektriğin Amerikan Doları bazında garantili
kapasite bedeli karşılığında 25 yıl boyunca satışını içermektedir.
• Santrallerin kurulması için gerekli ekipmanın Aksa Enerji’nin mevcut santrallerinden
taşınması planlanmaktadır. Bu strateji ile;
✓ Düşük yatırım harcaması beklenmektedir
✓ Atıl ekipmanların değerlendirilmesi yoluyla gelirlerde ve toplam üretim
hacminde artış
• Enerji üretiminde kullanılacak doğal gazın temini Özbekistan’ın gaz tedarik şirketi
Uztransgaz tarafından sağlanacaktır
✓ Düşük ticari risk
✓ Tedarik için nakit veya kredi ihtiyacı yok
✓ Doğal gazın iletimi için lojistik ihtiyacı yok
✓ Depolama alanına ihtiyaç yok
İşi bilen arkadaşlara iş düşüyor:)
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trade soyle yapin
Anamala hic dokunmayin %80 diyelim
%20 ilede
Yukari ciktikca ek alimlar yapin
Sonra onlari satin
Yada asagi dustukce ek alim yapin
Sonra onlari da karli satin
Boylece maliyet dusurursunuz
Yukardan herseyi satayim
Asagidan yerine koyarim
Oyle bir dunya yok
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Söyleye söyleye dilimizde tüy bitti ama bir daha söyleyeyim.Odas neden ip gibi çıkıyor diyenlere,odas, 86 milyon ton kömür rezervini fiyatlıyor,ayrıca altın madeni var.Spekler değerini biliyorlar,değerlemeyi de buna göre yapıyorlar.
endeks +2% yi aştı....
toparlan biraz odaş....
dün çok agresiftin....